Termékek


ORNO alacsony áramfelvételű elektromos zár OR-EZ-4031
ORNO alacsony áramfelvételű elektromos zár OR-EZ-4031

ORNO alacsony áramfelvételű elektromos zár OR-EZ-4031

 

Az OR-EZ-4031 szimmetrikus elektromos zárat bal-, jobb- és kétszárnyú ajtók és kapuk távoli nyitására tervezték. Együttműködik egy- és többlakásos épületek bejárati ajtajában kaputelefon és videó kaputelefon rendszerekkel. A szimmetrikus kialakítás és a kis méretek lehetővé teszik keskeny oszlopokban és ajtókeretekben történő alkalmazást. Ütközésmentes, szabadalmaztatott racsnis nyelv mechanizmussal rendelkezik, állítható. Zamak ötvözetből készült, rendkívül strapabíró és korrózióálló, így kültéren is felszerelhető.
A szimmetrikus elektromos zár reteszzár funkcióval van felszerelve - a zárkar átállításával elektromos impulzus nélkül, tartósan nyitva tartható az ajtó. Az elektromos zár egy széles feszültségtartományú gyengeáramú tekercssel van felszerelve, amely 280mA-t fogyaszt 12V DC-hez és 250mA-t 12V AC-hoz.

OR-EZ-4031


Műszaki paraméterek:
Áramfelvétel működés közben: 280mA / 12VDC
Nyitási irány: jobb/bal
Névleges feszültség: 10-24 V AC/DC
Retesz beállítása: igen
Ajtónyitás jelző: nincs
Reteszvezető: nincs
Mechanikus nyitás: igen
Méretek - szélesség: 21mm
Méretek - magasság: 69mm
Méretek - mélység: 21mm
Memória: nincs


Vélemény írása a termékről
Tisztelt Vásárló! Köszönjük, hogy minket választott a vásárlás során. Természetesen a műszaki szakértelem nem elvárás és nem is követelmény, viszont az elvárható, hogy a felkínált szaktanácsadást igénybe vegyük vagy szakembert hívjunk a megoldandó problémához. Tisztázni kell, mire van szükségem és mi az a készülék, amit az adott körülmények között a legoptimálisabban tudok alkalmazni és az elvárásaimnak is megfelelő! Tudásszintem, műszaki érzékem megfelelő e az adott termék telepítéséhez.

Amennyiben úgy vásárolok terméket, hogy nem informálódom, nem tájékozódom arról szakembertől, aki iránymutatást ad arra vonatkozóan, hogy mit is vásároljak és ezáltal valami nem megfelelően működik vagy nem azt rendeltem, amire szükségem lett volna az nem a termék hibája és nem is a webáruházunk felelőssége!

Pl. őrködő Webáruházból rendelek kamera rendszert, biztonsági kamerát, kaputelefont (MKT, EVKT stb. lakáskészüléket) úgy írok véleményt, hogy korábban nem szereltem még kamerarendszert, kamerát, kaputelefont stb. és nem is azt a típust rendeltem, ami számomra a legmegfelelőbb! Nehezen ment a beszerelés, nem is azt raktam be, amit kellet volna, műszaki segítséget sem kértem a rendelés előtt a webáruháztól, vagy szakembertől és arra a megállapításra jutottam, hogy a termék az nem felel meg a forgalmazásra és azt senkinek nem javaslom, ajánlom, mert tulajdonképpen én nem jártam el körültekintően, de a termék és a webáruház a felelős!
MŰSZAKI SEGÍTSÉG: HÉTFŐ-PÉNTEK 10-18 ÓRÁIG 06703121617 SZÁMOM!
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés