Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Kategóriák
Látogató számláló
3
2
0
6
9
2
1
Fizetési megoldás
Partnereink

Termékek


40 ledes napelemes fali lámpa mozgásérzékelővel MSL-40
40 ledes napelemes fali lámpa mozgásérzékelővel MSL-40

40 ledes napelemes fali lámpa beépített mozgásérzékelőve MSL-40

 

Az MSL-40 lámpa ideális választás kültérre, például a kert, a terasz, az udvar és a járda megvilágításához. Áramellátását napelem biztosítja, így semmilyen vezetékelésre nincs szükség. Amikor a nap rásüt a szolárpanelre, a benne található szolárcellák továbbítják az energiát a lámpában lévő akkumulátorokba, amelyek így feltöltődnek.
A napelemes lámpa két legnagyobb előnye a környezetbarát felhasználás, és a költségmentes üzemeltetés.


Beépített mozgásérzékelővel rendelkezik, pontosabban a "látótérben" lévő hőmérséklet változásokra reagál, így a bokrok, fák mozgásakor nem kezd feleslegesen világítani. 120°-on, és 3 méteren belül képes észlelni a mozgást.
Az alkonykapcsoló gondoskodik róla, hogy este automatikusan bekapcsoljon, nappal pedig kikapcsoljon a lámpa - így napközben fel tud töltődni.


A mozgásérzékelős napelemes lámpa a biztonságtechnikában is fontos szerepet kap, ugyanis fényükkel nem csak nekünk segítenek, de a hívatlan vendégeket is figyelmezteti.

MSL-40

 

Műszaki adatok:

Anyag: Műanyag ABS+PC
Szín: Fekete
Tápegység: 18650 lítium akkumulátor 1200 mah
Színhőmérséklet: 6000 K-6500 K.
Feszültség: 3,7 V-4,2 V

Mozgásérzékelő: PIR (Passive Infra Red), energiatakarékos, mozgó ember által kiváltott infrasugárzástól kapcsol be a lámpa

Napelem panel: polikristályos napelem 0.55w, 5.5v

LED: 40 darab
Érzékelési szög: 120°

Érzékelési távolság: 3m
Vízálló: IP64
Teljesítmény: 20 W
Fényerő: 800 lumen

Csomag tartalma:

1 db napelemes lámpa

csavar, tipli


Vélemény írása a termékről
Tisztelt Vásárló! Köszönjük, hogy minket választott a vásárlás során. Természetesen a műszaki szakértelem nem elvárás és nem is követelmény, viszont az elvárható, hogy a felkínált szaktanácsadást igénybe vegyük vagy szakembert hívjunk a megoldandó problémához. Tisztázni kell, mire van szükségem és mi az a készülék, amit az adott körülmények között a legoptimálisabban tudok alkalmazni és az elvárásaimnak is megfelelő! Tudásszintem, műszaki érzékem megfelelő e az adott termék telepítéséhez.

Amennyiben úgy vásárolok terméket, hogy nem informálódom, nem tájékozódom arról szakembertől, aki iránymutatást ad arra vonatkozóan, hogy mit is vásároljak és ezáltal valami nem megfelelően működik vagy nem azt rendeltem, amire szükségem lett volna az nem a termék hibája és nem is a webáruházunk felelőssége!

Pl. őrködő Webáruházból rendelek kamera rendszert, biztonsági kamerát, kaputelefont (MKT, EVKT stb. lakáskészüléket) úgy írok véleményt, hogy korábban nem szereltem még kamerarendszert, kamerát, kaputelefont stb. és nem is azt a típust rendeltem, ami számomra a legmegfelelőbb! Nehezen ment a beszerelés, nem is azt raktam be, amit kellet volna, műszaki segítséget sem kértem a rendelés előtt a webáruháztól, vagy szakembertől és arra a megállapításra jutottam, hogy a termék az nem felel meg a forgalmazásra és azt senkinek nem javaslom, ajánlom, mert tulajdonképpen én nem jártam el körültekintően, de a termék és a webáruház a felelős!
MŰSZAKI SEGÍTSÉG: HÉTFŐ-PÉNTEK 10-18 ÓRÁIG 06703121617 SZÁMOM!
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés