Termékek


Hikvision TurboHD-TVI 5 dome kamerás kamerarendszer
Hikvision TurboHD-TVI 5 dome kamerás kamerarendszer

Készre szerelt 5 dome kamerás megfigyelő TurboHD-TVI kamera rendszer csomag

Fedezze fel az 5 dome kamerás Hikvision TurboHD dome kamerarendszert, amely tökéletes megoldást kínál családi házak, irodák, lakások és telephelyek hatékony megfigyelésére. Az innovatív TurboHD technológia segítségével a rendszer garantálja a kisebb területek nagy felbontású rögzítését, mindezt lenyűgöző részletességgel.De a Hikvision többet nyújt a nappali megfigyelésnél: a beépített LED-ekkel akár 20 méteres éjszakai látótávolságot biztosít, így Önnek semmi sem kerülheti el a figyelmét. Fedezze fel a megfigyelés új szintjét a Hikvision TurboHD dome kamerarendszerrel, és élvezze a nyugalmat, amit a folyamatos és megbízható biztonság nyújt.

 

5db éjjellátó Hikvision TurboHD-TVI 1920X1080p nagyfelbontású dome kamera

 

A Hikvision TurboHD dome kamera nem hagyja cserben, még sötétben sem! A beépített LED-ek segítségével éjszakai látótávolsága akár 20 méter is lehet, így még világítás hiányában is tisztán lát. A 2.8 mm-es lencse által biztosított kb. 92 fokos látószög pedig nagyobb terület megfigyelését teszi lehetővé.De a funkciókon túlmenően a design sem hagy kívánnivalót maga után. A Hikvision dome kamera elegáns, modern formatervezése lehetővé teszi a mennyezetre vagy oldalfalra való felszerelést. Ezen túlmenően a vízálló és vandálbiztos fém-házban készült kamera ellenáll minden időjárási körülménynek. Így Ön mindig nyugodt lehet, hogy a Hikvision kamera mindig ott van, ahol kell, és mindig látja, amit kell.

 

1db Hikvision TurboHD-TVI nagyfelbontású asztali DVR rögzítő

 

A Hikvision TurboHD-TVI asztali DVR rögzítőt úgy tervezték, hogy a maximális rugalmasságot és a legmagasabb felbontást biztosítsa. Nyolc kamerabemenetével külön-külön képes rögzíteni a kamerák képét, így Ön mindig a legfontosabb területekre koncentrálhat. Élvezze a kristálytiszta, 1920x1080 felbontású élőképeket, és a 960x1080 felbontású rögzített felvételeket, amelyek minden részletet megjelenítenek. A HDMI csatlakozásnak köszönhetően a felvételek nagyképernyős televízión is megtekinthetők, de számítógép monitor is csatlakoztatható a további rugalmasság érdekében. A Hikvision TurboHD-TVI DVR rögzítővel a képminőség, a rugalmasság és a megbízhatóság egyetlen eszközben ötvöződik, így Ön mindig a legjobb minőségben követheti nyomon azt, ami számít.

 

Vezeték a videójelhez és a tápellátáshoz

A kamerák képének továbbításához, és tápellátásához kábelek behúzására van szükség. A videójel és tápellátás továbbításához egyetlen kábelt kell elvezetni kameránként a központi egységhez.

Az alap szett kameránként 10 méteres előre szerelt kábelt tartalmaz

A kábel BNC dugóval, valamint, a kamera tápfeszültségének  átvitelére alkalmas csatlakozókkal rendelkezik. Segítségével könnyen és gyorsan telepíthető a rendszer, ugyanis csak értelemszerűen csatlakoztatni kell a kamerához, és a rögzítőegységhez. A kamerán található csatlakozók fixen rögzítve vannak, azokat nem lehet leszedni.

Plusz költség ellenében választható UTP kábel a szükséges DC és BNC csatlakozókkal

Egy kis műszaki érzékkel házilag is összeállítható, ugyanis nincs szükség krimpelő fogóra. Előnye, hogy kisebb lyuk szükséges a fúráshoz, mint az előre szerelt kábel esetében, és ha a távolság kevesebb, mint amennyi kábelt kap a csomagban, a felesleges vezeték egyszerűen levágható. A szereléshez segítségképp egy útmutatót teszünk a csomagba.

 

 

Hány méterig lehet elvinni a vezetéket? Ahhoz, hogy megfelelő tápellátást biztosítsunk a kameráknak, maximum 30 méter a javasolt vezetékhossz, e feletti távolság már okozhat problémát a kamera működésében, mert a nagy távolságon a 12V-os tápfeszültség a kábel hossza miatt csökken. Ennek megoldása szabályozható táp alkalmazása, vagy a kamerát közelebbről kell megtáplálni. (ez már szakértelmet és műszeres beállítást is igényel)

 

5db Kameratáp 12V 1,5A 220V 

 

A kamerák tápellátását a DVR rögzítő mellől meg tudjuk oldani egy elosztóval, tekintettel arra, hogy a szereltkábelen a tápellátás is megoldott. Csak csatlakoztatni kell a szereltkábel végéhez és már mőködik is a kamera!

 

Választható merevlemez HDD a felvételek rögzítéséhez

 

A kamerás megfigyelő rendszerek nem rendelkeznek külön beépített memóriával, ezért ezeket külön kell megvásárolni / NEM TARTOZÉK! / a készülékhez. Ha a HDD-t tőlünk vásárolja, akkor azt ingyenesen beszereljük, felinstalláljuk a készülékben igy önnek ez nem jelent további szerelést, költséget.

 

 

 1000 GB-os HDD merevlemez a rögzítéshez

Adattárolás folyamatos felvétel esetén, 1 kameránál 2 hét, mozgás érzékelés beállítás esetén akár 2-3 hónap is lehet!

NEM TARTOZÉK

 

2000 GB-os HDD merevlemez a rögzítéshez

Adattárolás folyamatos felvétel esetén, 1 kameránál kb. 4 hét, mozgás érzékelés beállítás esetén akár 3-4 hónap is lehet!

NEM TARTOZÉK

 

3000 GB-os HDD merevlemez a rögzítéshez

Adattárolás folyamatos felvétel esetén, 1 kameránál kb. 6 hét, mozgás érzékelés beállítás esetén akár 5 hónap is lehet!

NEM TARTOZÉK

 

 

 

Csomag tartalma:

 

  • 1db DS-7208HGHI-K1 8 csatornás Turbo HD-TVI DVR rögzítő (a rendszer 8 kameráig bővíthető) 
  • 5 db DS-2CE56D0T-IRMF Turbo HD-TVI dome kamera
  • Vezeték a tápellátás és videójel továbbításához
    • 5 db 10 méteres előreszerelt kábel, vagy
    • 50 méter UTP kábel a szükséges csatlakozókkal:

5 pár videobalun
5 db DC apa tápcsatlakozó
5 db DC anya tápcsatlakozó

  • 5 db 12V 1,5A táp

Tekintse meg további kamera rendszer csomagjainkat és válogasson kedvére termékeink között!


Vélemény írása a termékről
Tisztelt Vásárló! Köszönjük, hogy minket választott a vásárlás során. Természetesen a műszaki szakértelem nem elvárás és nem is követelmény, viszont az elvárható, hogy a felkínált szaktanácsadást igénybe vegyük vagy szakembert hívjunk a megoldandó problémához. Tisztázni kell, mire van szükségem és mi az a készülék, amit az adott körülmények között a legoptimálisabban tudok alkalmazni és az elvárásaimnak is megfelelő! Tudásszintem, műszaki érzékem megfelelő e az adott termék telepítéséhez.

Amennyiben úgy vásárolok terméket, hogy nem informálódom, nem tájékozódom arról szakembertől, aki iránymutatást ad arra vonatkozóan, hogy mit is vásároljak és ezáltal valami nem megfelelően működik vagy nem azt rendeltem, amire szükségem lett volna az nem a termék hibája és nem is a webáruházunk felelőssége!

Pl. őrködő Webáruházból rendelek kamera rendszert, biztonsági kamerát, kaputelefont (MKT, EVKT stb. lakáskészüléket) úgy írok véleményt, hogy korábban nem szereltem még kamerarendszert, kamerát, kaputelefont stb. és nem is azt a típust rendeltem, ami számomra a legmegfelelőbb! Nehezen ment a beszerelés, nem is azt raktam be, amit kellet volna, műszaki segítséget sem kértem a rendelés előtt a webáruháztól, vagy szakembertől és arra a megállapításra jutottam, hogy a termék az nem felel meg a forgalmazásra és azt senkinek nem javaslom, ajánlom, mert tulajdonképpen én nem jártam el körültekintően, de a termék és a webáruház a felelős!
MŰSZAKI SEGÍTSÉG: HÉTFŐ-PÉNTEK 10-18 ÓRÁIG 06703121617 SZÁMOM!
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés