Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
ELÉRHETŐSÉGÜNK

BOLTUNK

1078 Budapest VII ker. István utca 41-43

Nyitva: Hétfő-Péntek 10-18-ig szombat-vasárnap ZÁRVA!

Tel: 061 794-3775

Műszaki: 0620 379-2733

Partnereink
Látogató számláló
3
0
9
5
4
2
6

Termékek


Motorline Falk 4 csatornás ugrókódos távirányító
Motorline Falk 4 csatornás ugrókódos távirányító

Motorline Falk 4 csatornás ugrókódos távirányító

A Falk egy 4 csatornás, ugrókódos távvezérlő, mely az összes Motorline vezérléssel, illetve UNI1 és UNI3 vevőkkel, ECO1 és ECO2 vezérléssel kompatibilis, így egyetlen távirányítóval lehet több különböző ajtót és kaput is kezelni. A távirányító ergonomikus kialakítású és könnyen kezelhető gombokkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik az egyszerű programozást és a kapunyitók vezérlését. Kis méretű és könnyen hordozható, így könnyen magunkkal vihetjük az autóban vagy a zsebünkben. Átviteli távolsága 100 méter nyílt terepen. Áramellátását egy CR2032 elem biztosítja, mely tartozéka a csomagnak, a távirányítóban található, első használat előtt el kell távolítani az elemvédőt!

A távirányító nem univerzális!

 

Műszaki adatok:

  • Üzemi feszültség: 3V DC
  • Elem: 1 x CR2032 elem (tartozék)
  • Üzemi áram: <=12mA
  • Frekvencia: 433,92 MHz
  • Átviteli teljesítmény: >=10mW
  • Anyag: ABS-polikarbonát-cink ötvözet
  • Védettség: IP40
  • Átviteli távolság: 100 méter (nyílt terepen)
  • Kódolás: ugrókódos
  • Csatornák (gombok): 4

Vélemény írása a termékről
Tisztelt Vásárló! Köszönjük, hogy minket választott a vásárlás során. Természetesen a műszaki szakértelem nem elvárás és nem is követelmény, viszont az elvárható, hogy a felkínált szaktanácsadást igénybe vegyük vagy szakembert hívjunk a megoldandó problémához. Tisztázni kell, mire van szükségem és mi az a készülék, amit az adott körülmények között a legoptimálisabban tudok alkalmazni és az elvárásaimnak is megfelelő! Tudásszintem, műszaki érzékem megfelelő e az adott termék telepítéséhez.

Amennyiben úgy vásárolok terméket, hogy nem informálódom, nem tájékozódom arról szakembertől, aki iránymutatást ad arra vonatkozóan, hogy mit is vásároljak és ezáltal valami nem megfelelően működik vagy nem azt rendeltem, amire szükségem lett volna az nem a termék hibája és nem is a webáruházunk felelőssége!

Pl. őrködő Webáruházból rendelek kamera rendszert, biztonsági kamerát, kaputelefont (MKT, EVKT stb. lakáskészüléket) úgy írok véleményt, hogy korábban nem szereltem még kamerarendszert, kamerát, kaputelefont stb. és nem is azt a típust rendeltem, ami számomra a legmegfelelőbb! Nehezen ment a beszerelés, nem is azt raktam be, amit kellet volna, műszaki segítséget sem kértem a rendelés előtt a webáruháztól, vagy szakembertől és arra a megállapításra jutottam, hogy a termék az nem felel meg a forgalmazásra és azt senkinek nem javaslom, ajánlom, mert tulajdonképpen én nem jártam el körültekintően, de a termék és a webáruház a felelős!
MŰSZAKI SEGÍTSÉG: HÉTFŐ-PÉNTEK 10-18 ÓRÁIG 06703121617 SZÁMOM!
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről