Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
ELÉRHETŐSÉGÜNK

Kapcsolat, műszaki segítség 

Tel: 0620 379-2733

orkodowebaruhaz@gmail.com

Kategóriák
Partnereink
Látogató számláló
3
1
6
2
2
9
0
Fizetési megoldás

Termékek


5 méteres endoszkóp kamera LCD kijelzővel microSD kártyás rögzítéssel
5 méteres endoszkóp kamera LCD kijelzővel microSD kártyás rögzítéssel

5 méteres endoszkóp kamera LCD kijelzővel microSD kártyás rögzítéssel

Az endoszkóp kamera segítségével olyan helyekre is betekintést nyerhetünk, ahová csak bontás-faragás árán, vagy egyáltalán nincs lehetőségünk benézni. Rengeteg esetben segíthet, legyen szó autószerelésről, lefolyóba ejtett kulcs kibányászásáról, az 5 méteres vezetékkel könnyedén ellenőrizhetjük a vízvezetékeket, szűk csöveket, de segítségünkre lehet autószerelésnél, és a lefolyóba ejtett fülbevaló kibányászásánál is, ugyanis a kamera (tartozék védő használatával) és a kábel IP67 vízálló.
A kamera körül 6 LED található, melyeknek fényerőssége 3 fokozatban állítható, használatához nincs szükség telefonra, ugyanis egy 4,3'-os LCD kijelzőn láthatjuk a képet. A csomagban megtalálható négy kiegészítő fej is: egy védősapka, egy mágnes, egy kampó, és egy tükrös vég, segítségükkel a nehezebben hozzáférhető helyekre is benézhetünk, kulcsokat, csavarokat szedhetünk ki a területekről.
Beépített akkumulátorának köszönhetően az endoszkóp kamera könnyedén hordozható, használható, egy teljes feltöltés után nagyjából 3 óra az üzemideje, töltése egy microUSB kábellel lehetséges (kábel tartozék). Memóriakártya behelyezése után felvételek készítésére is alkalmas, kapacitása maxium 64 Gb, a képek megtekintéséhez nem kell kiszedni a kártyát, a kijelzőn azonnal visszanézhetőek.

Műszaki adatok:
4,3 “LCD kijelző
Felbontás: 1920x1080P 15 fps
Látószög: 70°
Képformátum: MJPEG
Kamera átmérő: 8mm
Kábel hossza: 5 méter
Pixelek száma: 2 millió pixel
Védettség: IP67
Akkumulátor: 1700 mAh beépített
Töltési idő: 1,5 óra
Üzemidő: 3 óra

Csomag tartalma:

1 db endoszkóp kamera LCD kijelzővel

4 db kiegészítő fej (1 mágnes, 1 kampó, 1 védőfej, 1 tükör)

1 db USB-microUSB kábel


Vélemény írása a termékről
Tisztelt Vásárló! Köszönjük, hogy minket választott a vásárlás során. Természetesen a műszaki szakértelem nem elvárás és nem is követelmény, viszont az elvárható, hogy a felkínált szaktanácsadást igénybe vegyük vagy szakembert hívjunk a megoldandó problémához. Tisztázni kell, mire van szükségem és mi az a készülék, amit az adott körülmények között a legoptimálisabban tudok alkalmazni és az elvárásaimnak is megfelelő! Tudásszintem, műszaki érzékem megfelelő e az adott termék telepítéséhez.

Amennyiben úgy vásárolok terméket, hogy nem informálódom, nem tájékozódom arról szakembertől, aki iránymutatást ad arra vonatkozóan, hogy mit is vásároljak és ezáltal valami nem megfelelően működik vagy nem azt rendeltem, amire szükségem lett volna az nem a termék hibája és nem is a webáruházunk felelőssége!

Pl. őrködő Webáruházból rendelek kamera rendszert, biztonsági kamerát, kaputelefont (MKT, EVKT stb. lakáskészüléket) úgy írok véleményt, hogy korábban nem szereltem még kamerarendszert, kamerát, kaputelefont stb. és nem is azt a típust rendeltem, ami számomra a legmegfelelőbb! Nehezen ment a beszerelés, nem is azt raktam be, amit kellet volna, műszaki segítséget sem kértem a rendelés előtt a webáruháztól, vagy szakembertől és arra a megállapításra jutottam, hogy a termék az nem felel meg a forgalmazásra és azt senkinek nem javaslom, ajánlom, mert tulajdonképpen én nem jártam el körültekintően, de a termék és a webáruház a felelős!
MŰSZAKI SEGÍTSÉG: HÉTFŐ-PÉNTEK 10-18 ÓRÁIG 06703121617 SZÁMOM!
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről