Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
ELÉRHETŐSÉGÜNK

Kapcsolat, műszaki segítség 

Tel: 0620 379-2733

orkodowebaruhaz@gmail.com

Kategóriák
Partnereink
Látogató számláló
3
1
6
2
2
8
5
Fizetési megoldás

Termékek


Endoszkóp kamera androidos okostelefonokhoz 1 méteres USB-C átalakítóval
Endoszkóp, boroszkóp kamera androidos okostelefonokhoz

Endoszkóp, boroszkóp kamera androidos okostelefonokhoz 1 méter vezetékkel USB-C átalakítóval

 

Az endoszkóp kamera főként olyan helyeken ajánlatos használni ahol nincs lehetőségünk benézni, kézzel vagy egyéb eszközzel benyúlni, és felderíteni a hibát. Az IP67 védettségnek köszönhetően akár víz alatti munkára is alkalmas, legyen szó vízvezeték, lefolyó, csatorna, szűk csövek, valamint gépjármű motorterében lévő hibák feltárásáról, ez a készülék és az Ön androidos okostelefonja segítségével egy egyszerű csatlakozás után nem fog többet gondot okozni a hiba megkeresése. Az USB csatlakozón található gomb megnyomásával tudunk fényképet készíteni, és a potméterrel a fényerőt állítani.

3 féle csatlakozóval rendelkezik: USB csatlakozó a Laptophoz/PC-hez, microUSB és USB-C különféle telefonokhoz és tabletekhez.

Használatához a telefonnak, tabletnek OTG és UVC kompatibilisnek kell lennie, viszont ennek ellenére is előfordulhat, hogy nem működik a készülékkel. Számos telefon tudja a funkciót, de az adatátvitelhez OTG adapter használata szükséges (pl.: Samsung S7,S7 Edge, S10).

Tipp: Vásárlás előtt érdemes interneten rákeresni, hogy az adott telefonon működik-e, általában fórumokon, videókban megtalálható a válasz (keresőbe: telefon típusa, endoszkóp kamera  pl: Xiaomi MI10 endoscope).

 

 

PC-re, és laptopra az alábbi programot ajánljuk a használathoz:

ViewPlayCap 

Telefonra, és tabletre az alábbi programot ajánljuk:

AN98

 

Műszaki jellemzők:

  • Felbontás: 640x480
  • Kamera mérete: 5.5mm átmérőjű
  • Ledek száma: 6db (állítható fényerejű)
  • Csatlakozások: USB, microUSB, USB-C

Csomag tartalma:

1 db endoszkóp kamera

3 db kiegészítő fej (1 tükör, 1 kampó, 1 mágnes)


Vélemény írása a termékről
Tisztelt Vásárló! Köszönjük, hogy minket választott a vásárlás során. Természetesen a műszaki szakértelem nem elvárás és nem is követelmény, viszont az elvárható, hogy a felkínált szaktanácsadást igénybe vegyük vagy szakembert hívjunk a megoldandó problémához. Tisztázni kell, mire van szükségem és mi az a készülék, amit az adott körülmények között a legoptimálisabban tudok alkalmazni és az elvárásaimnak is megfelelő! Tudásszintem, műszaki érzékem megfelelő e az adott termék telepítéséhez.

Amennyiben úgy vásárolok terméket, hogy nem informálódom, nem tájékozódom arról szakembertől, aki iránymutatást ad arra vonatkozóan, hogy mit is vásároljak és ezáltal valami nem megfelelően működik vagy nem azt rendeltem, amire szükségem lett volna az nem a termék hibája és nem is a webáruházunk felelőssége!

Pl. őrködő Webáruházból rendelek kamera rendszert, biztonsági kamerát, kaputelefont (MKT, EVKT stb. lakáskészüléket) úgy írok véleményt, hogy korábban nem szereltem még kamerarendszert, kamerát, kaputelefont stb. és nem is azt a típust rendeltem, ami számomra a legmegfelelőbb! Nehezen ment a beszerelés, nem is azt raktam be, amit kellet volna, műszaki segítséget sem kértem a rendelés előtt a webáruháztól, vagy szakembertől és arra a megállapításra jutottam, hogy a termék az nem felel meg a forgalmazásra és azt senkinek nem javaslom, ajánlom, mert tulajdonképpen én nem jártam el körültekintően, de a termék és a webáruház a felelős!
MŰSZAKI SEGÍTSÉG: HÉTFŐ-PÉNTEK 10-18 ÓRÁIG 06703121617 SZÁMOM!
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről