Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
ELÉRHETŐSÉGÜNK

BOLTUNK

1078 Budapest VII ker. István utca 41-43

Nyitva: Hétfő-Péntek 10-18-ig szombat-vasárnap ZÁRVA!

Tel: 061 794-3775

Műszaki: 0620 379-2733

Kategóriák
Partnereink
Látogató számláló
3
0
3
1
7
3
6

Termékek


Alkoholszonda digitális kijelzővel és órával DBAT01
Alkoholszonda digitális kijelzővel és órával DBAT01

Véralkoholszint mérő alkoholszonda digitális kijelzővel és órával DBAT01

 

A DBAT01 alkoholszonda egy önelemzést segítő készülék, mely megmutatja, hogy vérünkben hány százalék alkohol van. Ez segítséget nyújthat eldönteni, hogy beüljünk-e a gépjárművünkbe, vagy ne. A készülék egy, a rendőrségi szondákhoz hasonló szenzorral van ellátva, de nem helyettesíti a hivatalos szerv általi mérést. Az alkoholszonda nem a vezetési képességeink felül bírálatára van kitalálva, alkoholfogyasztás után ne vezessünk! Az alkoholteszter 2 db AAA elemmel működik, mely nem tartozéka a csomagnak.

A mért értékek csak tájékoztató jellegűek, a gyártó ezzel kapcsolatban jogi felelősséget nem vállal.  

 

Használata:

  • Jobb oldalán lévő kapcsolót hosszan nyomva bekapcsoljuk, majd megvárjuk míg letelik a 10 másodperc
  • A következő 10 másodpercet végigfújjuk, és máris megkapjuk az eredményt
  • A készülék automatikusan kikapcsol.

 

Óra beállítása:

  • Nyomjuk hosszan a bal oldalon elhelyezkedő SET gombot, majd elkezd villogni az óra, ekkor az alatta lévő gombbal tudjuk beállítani az órát,
  • Az óra beállítását követően ismételten nyomjuk meg a SET gombot, ekkor tudjuk a percet beállítani.
  • A perc beállítása után a SET gombbal tudjuk aktiválni a készüléket.

Csomag tartalma:

1 db alkoholszonda

5 db fújófej

Kérem nézze meg a digitális alkoholszonda kategóriánkat, és válogasson kedvére termékeink között!

 


Vélemény írása a termékről
Tisztelt Vásárló! Köszönjük, hogy minket választott a vásárlás során. Természetesen a műszaki szakértelem nem elvárás és nem is követelmény, viszont az elvárható, hogy a felkínált szaktanácsadást igénybe vegyük vagy szakembert hívjunk a megoldandó problémához. Tisztázni kell, mire van szükségem és mi az a készülék, amit az adott körülmények között a legoptimálisabban tudok alkalmazni és az elvárásaimnak is megfelelő! Tudásszintem, műszaki érzékem megfelelő e az adott termék telepítéséhez.

Amennyiben úgy vásárolok terméket, hogy nem informálódom, nem tájékozódom arról szakembertől, aki iránymutatást ad arra vonatkozóan, hogy mit is vásároljak és ezáltal valami nem megfelelően működik vagy nem azt rendeltem, amire szükségem lett volna az nem a termék hibája és nem is a webáruházunk felelőssége!

Pl. őrködő Webáruházból rendelek kamera rendszert, biztonsági kamerát, kaputelefont (MKT, EVKT stb. lakáskészüléket) úgy írok véleményt, hogy korábban nem szereltem még kamerarendszert, kamerát, kaputelefont stb. és nem is azt a típust rendeltem, ami számomra a legmegfelelőbb! Nehezen ment a beszerelés, nem is azt raktam be, amit kellet volna, műszaki segítséget sem kértem a rendelés előtt a webáruháztól, vagy szakembertől és arra a megállapításra jutottam, hogy a termék az nem felel meg a forgalmazásra és azt senkinek nem javaslom, ajánlom, mert tulajdonképpen én nem jártam el körültekintően, de a termék és a webáruház a felelős!
MŰSZAKI SEGÍTSÉG: HÉTFŐ-PÉNTEK 10-18 ÓRÁIG 06703121617 SZÁMOM!
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről