Termékek


BNC RCA aljzat átalakító
BNC RCA aljzat átalakító

BNC - RCA aljzat átalakító

A BNC RCA aljzat átalakító egy olyan eszköz, amely lehetővé teszi az RCA csatlakozóval rendelkező eszközök csatlakoztatását BNC csatlakozóval rendelkező eszközökhöz.

Az RCA csatlakozó jellemzően az audio- és videóeszközök egyik leggyakoribb csatlakozója, míg a BNC csatlakozó általában a koaxiális kábelekhez használt csatlakozó, amelyet például a CCTV rendszerekben, valamint az adatátvitel és a mérési rendszerekben használnak.

Az RCA-BNC átalakító különösen hasznos lehet, ha egy RCA csatlakozóval rendelkező eszköz, például egy DVD-lejátszó vagy videokamera jelét szeretnénk továbbítani egy olyan eszközhöz, amely csak BNC csatlakozóval rendelkezik, például egy monitorhoz vagy rögzítőhöz. Az átalakító lehetővé teszi az RCA csatlakozóval rendelkező kábel vagy eszköz csatlakoztatását a BNC csatlakozóba, és így lehetővé teszi a jel továbbítását a két készülék között.


Vélemény írása a termékről
Tisztelt Vásárló! Köszönjük, hogy minket választott a vásárlás során. Természetesen a műszaki szakértelem nem elvárás és nem is követelmény, viszont az elvárható, hogy a felkínált szaktanácsadást igénybe vegyük vagy szakembert hívjunk a megoldandó problémához. Tisztázni kell, mire van szükségem és mi az a készülék, amit az adott körülmények között a legoptimálisabban tudok alkalmazni és az elvárásaimnak is megfelelő! Tudásszintem, műszaki érzékem megfelelő e az adott termék telepítéséhez.

Amennyiben úgy vásárolok terméket, hogy nem informálódom, nem tájékozódom arról szakembertől, aki iránymutatást ad arra vonatkozóan, hogy mit is vásároljak és ezáltal valami nem megfelelően működik vagy nem azt rendeltem, amire szükségem lett volna az nem a termék hibája és nem is a webáruházunk felelőssége!

Pl. őrködő Webáruházból rendelek kamera rendszert, biztonsági kamerát, kaputelefont (MKT, EVKT stb. lakáskészüléket) úgy írok véleményt, hogy korábban nem szereltem még kamerarendszert, kamerát, kaputelefont stb. és nem is azt a típust rendeltem, ami számomra a legmegfelelőbb! Nehezen ment a beszerelés, nem is azt raktam be, amit kellet volna, műszaki segítséget sem kértem a rendelés előtt a webáruháztól, vagy szakembertől és arra a megállapításra jutottam, hogy a termék az nem felel meg a forgalmazásra és azt senkinek nem javaslom, ajánlom, mert tulajdonképpen én nem jártam el körültekintően, de a termék és a webáruház a felelős!
MŰSZAKI SEGÍTSÉG: HÉTFŐ-PÉNTEK 10-18 ÓRÁIG 06703121617 SZÁMOM!
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés