Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Szűrés
Gyártó
Tipus
Garancia hónapokban
Látogató számláló
3
2
0
8
9
4
6
Fizetési megoldás
Partnereink

Garázskapu nyitó


Sorrend:


Garázskapu nyitó motor és szett az Őrködő.hu webáruház kínálatában

A garázskapu nyitó motor gyakran olyan termék, amelynek megvásárlását halogatjuk, és évekig képesek vagyunk kézzel nyitni és csukni a garázs ajtaját. Aztán amikor egyszer valóban rászánjuk magunkat, és megrendeljük, utána azon gondolkozunk, hogy miért nem tettük meg ezt előbb? A szituáció mindenkinek ismerős lesz, aki már rendelkezik a számos garázskapu mozgató szett valamelyikével, hiszen ez az ötletes szerkezet tényleg nagyban megkönnyíti az életünk.

Egy átlagos garázsban nem csak a ki- és beparkolás miatt lehet szükség a kapunyitásra, hanem nagyon sok apróság is itt szokott helyet kapni. Ezekkel persze vigyázni kell, hogy ne sértsék meg az autó fényezését, de ezt még a család kisebb tagjai is megértik. A garázskapu nyitó segítségével akár az épületből is felnyithatjuk az ajtót, de bármelyik családtag elviheti a távirányítót, és máris hozzáfér az ott tárolt dolgokhoz.

Az elektromos garázskapu nyitó azonban a legjobban akkor teljesít szolgálatot, amikor beköszönt a rossz idő. Aki szenvedett már a beszoruló zárral vagy kilinccsel a szakadó jéghideg esőben, az értékelni fogja, hogy ezentúl az autóból egy kattintással nyílhat a garázs.

Mit tartalmat egy garázsajtó nyitó szett?

A szettek számos kivitelben érhetők el, így nincs univerzális szabály, hogy pontosan mit kell tartalmazniuk. Természetesen a fő elem a szettben a garázskapunyitó motor, amely elvégzi a munka oroszlánrészét. Emellett megtalálható még a működtetéshez szükséges acélsín és egy vagy több távirányító.

Az Őrködő.hu webáruház rendszerében mindegyik modell saját termékoldalt kapott, ahol megismerhetők a szett részletei. Itt nem csak a benne található részegységek láthatók, hanem a műszaki jellemzők is. Például, a garázskapunyitó motor tápellátása, feszültsége, teljesítménye és ereje nélkülözhetetlen már a tervezés során. Míg a tápellátásnál a legtöbb esetben evidens a 220 Volt, addig a teherbírás fontos annak eldöntésében, hogy a nyitó elbírja-e a kaput.

A kapunak a tömegén kívül a magasságát és a felületét is ellenőrizni kell, mivel a garázskapu nyitó motor gyártója ezeket az adatokat is feltünteti a használati útmutatóban. Csak akkor szabad felszerelni az adott szettet, ha a kapuhoz méretezett!

A garázskapu nyitó szett telepítéséhez szakértelem szükséges, mellyel ha nem rendelkezünk, akkor érdemes megkérni egy szakembert. Ezzel biztosítható, hogy az összes részegység a helyére kerüljön, megfelelően rögzítsen és szakszerűen ellássa a feladatát.

Melyik az ideális garázskapu motor?

Ahogy más műszaki termékeknél, a garázskapu mozgató szett esetében is elmondható, hogy az a legjobb megoldás, amelyik tökéletesen ellátja a feladatát. A motort tekintve megfelelő teherbírással kell rendelkeznie a megadott kapu emeléséhez, ez biztosítható, ha figyelembe vesszük a műszaki paramétereket.

Ezek kívül másra nem nagyon kell figyelni, mivel ez az eszköz egy nem látható szerkezet, és csak akkor tűnik fel, ha kifejezetten keressük a garázs belsejében. Emiatt nem kell a dizájn vagy a feliratok miatt aggódni, ahogy az időjárásoktól is védve van a berendezés.

Amennyiben Önnek még nem állt össze a kép, hogy melyik garázskapu nyitó motort és szettet válassza, keresse fel az ügyfélszolgálatunkat, és szívesen állunk a rendelkezésére!


Webáruház készítés