Termékek


Forgatható vezeték nélküli fali wifis kamera díszvilágítással FullHD felbontás
Forgatható vezeték nélküli fali wifis kamera díszvilágítással FullHD felbontás

SmartSnap forgatható vezeték nélküli fali kamera díszvilágítással FullHD felbontás

A SmartSnap kamera ideális megoldás lakás, iroda, babaszoba, nyaraló, üzlet, stb megfigyelésére, biztonságban tartására. A tartókonzolt a kamerán 2 helyen lehet rögzíteni, így oldalfalra is szerelhető, vagy elhelyezhető akár egy szekrény tetején is.

Csak beltéri használatra alkalmas!
Tűéles, 2 megapixel, FullHD képet ad, éjszaka kb 10 métert lát el teljes sötétségben.
Vezeték nélkül, interneten keresztül működik, használatához csupán áramellátásra, wifi kapcsolatra, és egy okostelefonra van szükség. Az ingyenesen letölthető applikáción keresztül bármikor elérhető az élőkép, és vezérelhető a kamera.

Forgatható vezeték nélküli fali wifis kamera díszvilágítással FullHD felbontás


Mozgáskövető funkcióval rendelkezik, ha valaki a kamera előtt elsétál/mozog, követi a haladási irányát, így pl egy betörés esetén nem csak az látható, hogy az illetéktelen bejut a lakásba, hanem hogy mely szobákba ment be, miket tulajdonított el. A kétirányú hangkapcsolatnak köszönhetően beszélhet a kamera környezetében lévő személyekhez.


A felvételeket microSD kártyára menti (NEM TARTOZÉK), ezek megtekinthetőek az alkalmazáson keresztül is. Mozgásérzékelős, így annak beállítása esetén, csak akkor rögzít, ha mozgási eseményt észlel - így a legrégebbi videók automatikusan tőrlődnek, nem lesz tele a kártya felesleges felvételekkel, nem kell visszanézni az egész anyagot, ha valami történt. Az kamera riasztás küldésére is alkalmas, applikáción keresztül (pl. mint a Messenger értesítés) , vagy e-mailben.


A kamerán egy lámpa is található, amely díszkivilágításként, vagy éjszakai irányfényként is használható. Beállítható, hogy a lámpa milyen időszakokban, mennyi ideig világítson, de manuálisan kis ki-be kapcsolható.

 


Termék funkciók:

2MP, 1080P nagyfelbontású képminőség;
Infravörös éjjellátó funkció
Forgatás: vízszintesen 355 fok, függőlegesen 90 fok
USB-microUSB kábel, 5V 1,5A adapterrel tölthető;
MicroSD támogatás: CLASS 10, minimum 16 Gb, maximum 256 Gb (NEM TARTOZÉK)
Applikáció: Yosee
Processzor: ipari beágyazott G135 mikrovezérlő
Operációs rendszer: Beágyazott Linux operációs rendszer
Képérzékelő: 2 megapixeles CMOS
Képkódolási szabvány: H.264
Videó szabvány: PAL
Videó minőség: VGA @ 25 kép / mp
Minimális megvilágítás: 0,1lux / f1,2
Audio bemenet: beépített 45dB-os mikrofon
Hangkimenet: beépített 8W / 1,5W hangszóró
Videofelvételi mód: kézi felvétel, dinamikus érzékeléses felvétel, és időzítéses felvétel
Riasztás bemenet: mobilészlelés riasztás, e-mail riasztás, mobilalkalmazás riasztás
Riasztásindító: hangszóró riasztás, riasztási videó, kép rögzítése, e-mail küldése
Hálózat: WiFi kapcsolat
WiFi: támogatja a 802.11b / g / n
Energiafogyasztás: maximum 5W
Működési hőmérséklet: 0 ℃ ± 55 ℃
Működési páratartalom: 10% - 90%
Termékméret: keresztirányú méret: φ 69mm * h140mm
Hosszméret: h162,93 mm konzollal

Csomag tartalma:

kamera,
csavarok, tiplik,
hálózati adapter,
konzol

Kérem nézze meg a vezeték nélküli wifi kamera kategóriánkat, és válogasson kedvére termékeink között!


Vélemény írása a termékről
Tisztelt Vásárló! Köszönjük, hogy minket választott a vásárlás során. Természetesen a műszaki szakértelem nem elvárás és nem is követelmény, viszont az elvárható, hogy a felkínált szaktanácsadást igénybe vegyük vagy szakembert hívjunk a megoldandó problémához. Tisztázni kell, mire van szükségem és mi az a készülék, amit az adott körülmények között a legoptimálisabban tudok alkalmazni és az elvárásaimnak is megfelelő! Tudásszintem, műszaki érzékem megfelelő e az adott termék telepítéséhez.

Amennyiben úgy vásárolok terméket, hogy nem informálódom, nem tájékozódom arról szakembertől, aki iránymutatást ad arra vonatkozóan, hogy mit is vásároljak és ezáltal valami nem megfelelően működik vagy nem azt rendeltem, amire szükségem lett volna az nem a termék hibája és nem is a webáruházunk felelőssége!

Pl. őrködő Webáruházból rendelek kamera rendszert, biztonsági kamerát, kaputelefont (MKT, EVKT stb. lakáskészüléket) úgy írok véleményt, hogy korábban nem szereltem még kamerarendszert, kamerát, kaputelefont stb. és nem is azt a típust rendeltem, ami számomra a legmegfelelőbb! Nehezen ment a beszerelés, nem is azt raktam be, amit kellet volna, műszaki segítséget sem kértem a rendelés előtt a webáruháztól, vagy szakembertől és arra a megállapításra jutottam, hogy a termék az nem felel meg a forgalmazásra és azt senkinek nem javaslom, ajánlom, mert tulajdonképpen én nem jártam el körültekintően, de a termék és a webáruház a felelős!
MŰSZAKI SEGÍTSÉG: HÉTFŐ-PÉNTEK 10-18 ÓRÁIG 06703121617 SZÁMOM!
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről