Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Látogató számláló
3
2
0
8
9
7
5
Fizetési megoldás
Partnereink

Termékek


Woox R7047 okos nyitásérzékelő telefonos értesítéssel
Woox R7047 okos nyitásérzékelő telefonos értesítéssel

Woox R7047 okos ablak és ajtónyitás érzékelő telefonos vezérléssel

 

Az R7047 segítségével okostelefonunkon jelzést kaphatunk, ha valaki belép otthonunkba, a nyitásérzékelő felszerelhető ajtóra, ablakra vagy akár egy széfre is.
Az eszköz állapota, hogy épp nyitva, vagy zárva van például az ajtó, bármikor ellenőrizhető az okostelefonra ingyenesen letölthető Woox Home applikáción belül.


Használatához központi egység, azaz Hub szükséges, melyre több eszköz csatlakoztatásával beállíthatunk automatizált műveleteket, például ha nyílik az ajtó, automatikusan bekapcsoljon a lámpa.

 

Műszaki adatok:
Elem: CR2032 x 2 (tartozék)
Érzékelési távolság: 10-20mm
Vezeték nélküli kapcsolat: Zigbee 3.0
Frekvencia: 2,4 ~ 2,483 GHz
Csatlakozási távolság a Hub és az érzékelő között: beltéri 10-20m
Üzemi hőmérséklet: -10℃ - 50℃
Üzemi páratartalom: 0-95%RH, nincs páralecsapódás
Max. átviteli teljesítmény: 9,65 dBm

 

Csomag tartalma:
1 db Woox R7047 nyitásérzékelő
kétoldalú ragasztó
használati útmutató


Vélemény írása a termékről
Tisztelt Vásárló! Köszönjük, hogy minket választott a vásárlás során. Természetesen a műszaki szakértelem nem elvárás és nem is követelmény, viszont az elvárható, hogy a felkínált szaktanácsadást igénybe vegyük vagy szakembert hívjunk a megoldandó problémához. Tisztázni kell, mire van szükségem és mi az a készülék, amit az adott körülmények között a legoptimálisabban tudok alkalmazni és az elvárásaimnak is megfelelő! Tudásszintem, műszaki érzékem megfelelő e az adott termék telepítéséhez.

Amennyiben úgy vásárolok terméket, hogy nem informálódom, nem tájékozódom arról szakembertől, aki iránymutatást ad arra vonatkozóan, hogy mit is vásároljak és ezáltal valami nem megfelelően működik vagy nem azt rendeltem, amire szükségem lett volna az nem a termék hibája és nem is a webáruházunk felelőssége!

Pl. őrködő Webáruházból rendelek kamera rendszert, biztonsági kamerát, kaputelefont (MKT, EVKT stb. lakáskészüléket) úgy írok véleményt, hogy korábban nem szereltem még kamerarendszert, kamerát, kaputelefont stb. és nem is azt a típust rendeltem, ami számomra a legmegfelelőbb! Nehezen ment a beszerelés, nem is azt raktam be, amit kellet volna, műszaki segítséget sem kértem a rendelés előtt a webáruháztól, vagy szakembertől és arra a megállapításra jutottam, hogy a termék az nem felel meg a forgalmazásra és azt senkinek nem javaslom, ajánlom, mert tulajdonképpen én nem jártam el körültekintően, de a termék és a webáruház a felelős!
MŰSZAKI SEGÍTSÉG: HÉTFŐ-PÉNTEK 10-18 ÓRÁIG 06703121617 SZÁMOM!
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés