Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
ELÉRHETŐSÉGÜNK

BOLTUNK

1078 Budapest VII ker. István utca 41-43

Nyitva: Hétfő-Péntek 10-18-ig szombat-vasárnap ZÁRVA!

Tel: 061 794-3775

Műszaki: 0620 379-2733

Partnereink
Látogató számláló
3
0
8
6
3
7
2

Termékek


Woox R4294 univerzális távirányító telefonos vezérléssel
Woox R4294 univerzális távirányító telefonos vezérléssel

Woox R4294 univerzális távirányító telefonos vezérléssel

A Woox R4294 egy univerzális távirányító, mely infravörös, és rádiófrekvenciás kommunikációra is képes, így szinte bármilyen eszköz vezérlésére alkalmas, ami IR vagy RF távvezérlővel rendelkezik ( például ventillátor, TV, Set-top Box, klíma, LED-szalag stb..)
Nincs többé eltűnt, vagy a lakásban szanaszét heverő távirányító! Használatához elérhető Wifi hálózatra van szükség, telefonra ingyenesen letölthető Woox Home applikáción keresztül működik a vezérlés. A hozzáadható készülékek listájában több mint 2000 márka, több mint 8000 terméke szerepel, de ha saját eszközünk nem szerepel rajta az sem probléma, ugyanis egyszerűen feltanítható.

A távoli ki-bekapcsolás mellett ütemezésre is van lehetőség, így beállítható, hogy melyik eszköz mikor működjön, és mikor ne. Önmagában (is) működtethető, használatához nincs szükség központi egységre (Hub-ra). Amazon Alexa és Google Assistant kompatibilis, ezáltal lehetőség van hangvezérlésre.

Műszaki adatok:
Csatlakozó típusa: USB (2 méteres USB kábel mellékelve)
Bemenet: DC 5V/1A (Micro USB 2.0)
Készenléti fogyasztás: ≤0,4W
Mérete: 70*70*24mm
Súly: 95 gramm
Anyagok: ABS+PC, (UL94 750℃ V-0 TŰZÁLLÓ)
Üzemi hőmérséklet: -10 ℃ - +50 ℃
Üzemi páratartalom: ≤85%RH
Max. Átviteli teljesítmény: 9,94 dBm
IR frekvencia: 38KHz
IR távolság: ≤8 méter
IR irány: Vízszintes 360° és felső terület
A csomag tartalma: R4294 egység / többnyelvű kézikönyv / USB kábel-2 mtr


Vélemény írása a termékről
Tisztelt Vásárló! Köszönjük, hogy minket választott a vásárlás során. Természetesen a műszaki szakértelem nem elvárás és nem is követelmény, viszont az elvárható, hogy a felkínált szaktanácsadást igénybe vegyük vagy szakembert hívjunk a megoldandó problémához. Tisztázni kell, mire van szükségem és mi az a készülék, amit az adott körülmények között a legoptimálisabban tudok alkalmazni és az elvárásaimnak is megfelelő! Tudásszintem, műszaki érzékem megfelelő e az adott termék telepítéséhez.

Amennyiben úgy vásárolok terméket, hogy nem informálódom, nem tájékozódom arról szakembertől, aki iránymutatást ad arra vonatkozóan, hogy mit is vásároljak és ezáltal valami nem megfelelően működik vagy nem azt rendeltem, amire szükségem lett volna az nem a termék hibája és nem is a webáruházunk felelőssége!

Pl. őrködő Webáruházból rendelek kamera rendszert, biztonsági kamerát, kaputelefont (MKT, EVKT stb. lakáskészüléket) úgy írok véleményt, hogy korábban nem szereltem még kamerarendszert, kamerát, kaputelefont stb. és nem is azt a típust rendeltem, ami számomra a legmegfelelőbb! Nehezen ment a beszerelés, nem is azt raktam be, amit kellet volna, műszaki segítséget sem kértem a rendelés előtt a webáruháztól, vagy szakembertől és arra a megállapításra jutottam, hogy a termék az nem felel meg a forgalmazásra és azt senkinek nem javaslom, ajánlom, mert tulajdonképpen én nem jártam el körültekintően, de a termék és a webáruház a felelős!
MŰSZAKI SEGÍTSÉG: HÉTFŐ-PÉNTEK 10-18 ÓRÁIG 06703121617 SZÁMOM!
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről