Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
ELÉRHETŐSÉGÜNK

BOLTUNK

1078 Budapest VII ker. István utca 41-43

Nyitva: Hétfő-Péntek 10-18-ig szombat-vasárnap ZÁRVA!

Tel: 061 794-3775

Műszaki: 0620 379-2733

Partnereink
Látogató számláló
3
0
8
6
3
7
2

Termékek


Woox R4054 okos csatlakozó aljzat telefonos vezérléssel
Woox R4054 okos csatlakozó aljzat telefonos vezérléssel

Woox R4054 okos csatlakozó aljzat telefonos vezérléssel


Egy okosotthon üzemeléséhez elengedhetetlen kelléknek számít a wifis csatlakozó aljzat, ugyanis segítségével bármilyen "buta" eszközt vezérelhetünk. Ingyenesen letölthető Woox Home applikáció segítségével vezérelhetjük a csatlakoztatott eszközöket, legyen szó a TV-ről, elektromos fűtésről, vagy lámpáról többet nem okoz gondot ha véletlen bekapcsolva hagytuk! A ki- és bekapcsolás mellett időzítésre is van lehetőség, például ha kávét melegítünk 1 percig, automatikusan kikapcsolja a mikrót egy perc után, de ütemezés is beállítható, például minden nap délután 6-kor kapcsoljon be a vízmelegítő.
A csatlakozóaljzat számos védelemmel rendelkezik a túlfeszültség, áramfeszültség, valamint a túlmelegedés ellen, így nem kell aggódni a konnektorhoz csatlakoztatott eszközök miatt.

Használatához csupán Wifi elérhetőségre van szükség, Hub nélkül működtethető, viszont rendszerbe építve különböző parancsokat is létrehozhatunk. Amazon Alexa, és Google Home kompatibilis, így az applikáció mellett hangvezérlésre is van lehetőség!

 

Műszaki adatok:
Méretek: 86x86x45mm
Fehér szín
Súly: 160g
Anyaga: PC
Feszültségtartomány: 90-250V AC
Max áramerősség: 10A
Maximális teljesítmény: 2300W
Vezeték nélküli frekvencia: 2,412 ~ 2,484 GHz
Vezeték nélküli IEEE szabványok: IEEE802.11b/g/n
Max. Átviteli teljesítmény: 9,08 dBm
Biztonság típusa: WEP61/WEP/128/TKIP/CCMP(AES)
Biztonsági mechanizmus: WEP/WPA-PSK/WPA2-PSK
Vezeték nélküli fogyasztás: ≤0,3W


Vélemény írása a termékről
Tisztelt Vásárló! Köszönjük, hogy minket választott a vásárlás során. Természetesen a műszaki szakértelem nem elvárás és nem is követelmény, viszont az elvárható, hogy a felkínált szaktanácsadást igénybe vegyük vagy szakembert hívjunk a megoldandó problémához. Tisztázni kell, mire van szükségem és mi az a készülék, amit az adott körülmények között a legoptimálisabban tudok alkalmazni és az elvárásaimnak is megfelelő! Tudásszintem, műszaki érzékem megfelelő e az adott termék telepítéséhez.

Amennyiben úgy vásárolok terméket, hogy nem informálódom, nem tájékozódom arról szakembertől, aki iránymutatást ad arra vonatkozóan, hogy mit is vásároljak és ezáltal valami nem megfelelően működik vagy nem azt rendeltem, amire szükségem lett volna az nem a termék hibája és nem is a webáruházunk felelőssége!

Pl. őrködő Webáruházból rendelek kamera rendszert, biztonsági kamerát, kaputelefont (MKT, EVKT stb. lakáskészüléket) úgy írok véleményt, hogy korábban nem szereltem még kamerarendszert, kamerát, kaputelefont stb. és nem is azt a típust rendeltem, ami számomra a legmegfelelőbb! Nehezen ment a beszerelés, nem is azt raktam be, amit kellet volna, műszaki segítséget sem kértem a rendelés előtt a webáruháztól, vagy szakembertől és arra a megállapításra jutottam, hogy a termék az nem felel meg a forgalmazásra és azt senkinek nem javaslom, ajánlom, mert tulajdonképpen én nem jártam el körültekintően, de a termék és a webáruház a felelős!
MŰSZAKI SEGÍTSÉG: HÉTFŐ-PÉNTEK 10-18 ÓRÁIG 06703121617 SZÁMOM!
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről