Termék részletek


Hikvision TurboHD-TVI 6 dome kamerás kamerarendszer

Hikvision TurboHD-TVI 6 dome kamerás kamerarendszer
 • Hikvision TurboHD-TVI 6 dome kamerás kamerarendszer
 • Hikvision TurboHD-TVI 6 dome kamerás kamerarendszer
 • Hikvision TurboHD-TVI 6 dome kamerás kamerarendszer
 • Hikvision TurboHD-TVI 6 dome kamerás kamerarendszer
Alap ár: 156 130 Ft 
ár: 156 130 Ft
Gyártó:
Hikvision
Tipus:
HIKVISION-DOME-06
Garancia hónapokban:
36
Szállítási költség:
1490
Szállítási idő:
1

Készre szerelt 6 dome kamerás megfigyelő TurboHD-TVI kamera rendszer csomag

Fedezze fel a 6 dome kamerás Hikvision TurboHD dome kamerarendszert, amely tökéletes megoldást kínál családi házak, irodák, lakások és telephelyek hatékony megfigyelésére. Az innovatív TurboHD technológia segítségével a rendszer garantálja a kisebb területek nagy felbontású rögzítését, mindezt lenyűgöző részletességgel.De a Hikvision többet nyújt a nappali megfigyelésnél: a beépített LED-ekkel akár 20 méteres éjszakai látótávolságot biztosít, így Önnek semmi sem kerülheti el a figyelmét. Fedezze fel a megfigyelés új szintjét a Hikvision TurboHD dome kamerarendszerrel, és élvezze a nyugalmat, amit a folyamatos és megbízható biztonság nyújt.

 

6db éjjellátó Hikvision TurboHD-TVI 1920X1080p nagyfelbontású dome kamera

 

A Hikvision TurboHD dome kamera nem hagyja cserben, még sötétben sem! A beépített LED-ek segítségével éjszakai látótávolsága akár 20 méter is lehet, így még világítás hiányában is tisztán lát. A 2.8 mm-es lencse által biztosított kb. 92 fokos látószög pedig nagyobb terület megfigyelését teszi lehetővé.De a funkciókon túlmenően a design sem hagy kívánnivalót maga után. A Hikvision dome kamera elegáns, modern formatervezése lehetővé teszi a mennyezetre vagy oldalfalra való felszerelést. Ezen túlmenően a vízálló és vandálbiztos fém-házban készült kamera ellenáll minden időjárási körülménynek. Így Ön mindig nyugodt lehet, hogy a Hikvision kamera mindig ott van, ahol kell, és mindig látja, amit kell.

 

1db Hikvision TurboHD-TVI nagyfelbontású asztali DVR rögzítő

 

A Hikvision TurboHD-TVI asztali DVR rögzítőt úgy tervezték, hogy a maximális rugalmasságot és a legmagasabb felbontást biztosítsa. Nyolc kamerabemenetével külön-külön képes rögzíteni a kamerák képét, így Ön mindig a legfontosabb területekre koncentrálhat. Élvezze a kristálytiszta, 1920x1080 felbontású élőképeket, és a 960x1080 felbontású rögzített felvételeket, amelyek minden részletet megjelenítenek. A HDMI csatlakozásnak köszönhetően a felvételek nagyképernyős televízión is megtekinthetők, de számítógép monitor is csatlakoztatható a további rugalmasság érdekében. A Hikvision TurboHD-TVI DVR rögzítővel a képminőség, a rugalmasság és a megbízhatóság egyetlen eszközben ötvöződik, így Ön mindig a legjobb minőségben követheti nyomon azt, ami számít.

 

Vezeték a videójelhez és a tápellátáshoz

A kamerák képének továbbításához, és tápellátásához kábelek behúzására van szükség. A videójel és tápellátás továbbításához egyetlen kábelt kell elvezetni kameránként a központi egységhez.

Az alap szett kameránként 10 méteres előre szerelt kábelt tartalmaz

A kábel BNC dugóval, valamint, a kamera tápfeszültségének  átvitelére alkalmas csatlakozókkal rendelkezik. Segítségével könnyen és gyorsan telepíthető a rendszer, ugyanis csak értelemszerűen csatlakoztatni kell a kamerához, és a rögzítőegységhez. A kamerán található csatlakozók fixen rögzítve vannak, azokat nem lehet leszedni.

Plusz költség ellenében választható UTP kábel a szükséges DC és BNC csatlakozókkal

Egy kis műszaki érzékkel házilag is összeállítható, ugyanis nincs szükség krimpelő fogóra. Előnye, hogy kisebb lyuk szükséges a fúráshoz, mint az előre szerelt kábel esetében, és ha a távolság kevesebb, mint amennyi kábelt kap a csomagban, a felesleges vezeték egyszerűen levágható. A szereléshez segítségképp egy útmutatót teszünk a csomagba.

 

 

Hány méterig lehet elvinni a vezetéket? Ahhoz, hogy megfelelő tápellátást biztosítsunk a kameráknak, maximum 30 méter a javasolt vezetékhossz, e feletti távolság már okozhat problémát a kamera működésében, mert a nagy távolságon a 12V-os tápfeszültség a kábel hossza miatt csökken. Ennek megoldása szabályozható táp alkalmazása, vagy a kamerát közelebbről kell megtáplálni. (ez már szakértelmet és műszeres beállítást is igényel)

 

6db Kameratáp 12V 1,5A 220V 

 

A kamerák tápellátását a DVR rögzítő mellől meg tudjuk oldani egy elosztóval, tekintettel arra, hogy a szereltkábelen a tápellátás is megoldott. Csak csatlakoztatni kell a szereltkábel végéhez és már mőködik is a kamera!

 

Választható merevlemez HDD a felvételek rögzítéséhez

 

A kamerás megfigyelő rendszerek nem rendelkeznek külön beépített memóriával, ezért ezeket külön kell megvásárolni / NEM TARTOZÉK! / a készülékhez. Ha a HDD-t tőlünk vásárolja, akkor azt ingyenesen beszereljük, felinstalláljuk a készülékben igy önnek ez nem jelent további szerelést, költséget.

 

 

 1000 GB-os HDD merevlemez a rögzítéshez

Adattárolás folyamatos felvétel esetén, 1 kameránál 2 hét, mozgás érzékelés beállítás esetén akár 2-3 hónap is lehet!

NEM TARTOZÉK

 

2000 GB-os HDD merevlemez a rögzítéshez

Adattárolás folyamatos felvétel esetén, 1 kameránál kb. 4 hét, mozgás érzékelés beállítás esetén akár 3-4 hónap is lehet!

NEM TARTOZÉK

 

3000 GB-os HDD merevlemez a rögzítéshez

Adattárolás folyamatos felvétel esetén, 1 kameránál kb. 6 hét, mozgás érzékelés beállítás esetén akár 5 hónap is lehet!

NEM TARTOZÉK

 

 

 

Csomag tartalma:

 

 • 1db DS-7208HGHI-K1 8 csatornás Turbo HD-TVI DVR rögzítő (a rendszer 8 kameráig bővíthető) 
 • 6 db DS-2CE56D0T-IRMF Turbo HD-TVI dome kamera
 • Vezeték a tápellátás és videójel továbbításához
  • 6 db 10 méteres előreszerelt kábel, vagy
  • 60 méter UTP kábel a szükséges csatlakozókkal:

6 pár videobalun
6 db DC apa tápcsatlakozó
6 db DC anya tápcsatlakozó

 • 6 db 12V 1,5A táp

Tekintse meg további kamera rendszer csomagjainkat és válogasson kedvére termékeink között!

 • Gyártói Cikkszám
  HIKVISIONDOME06
  Raktárkészlet
  6 db
  Cikkszám
  HIKVISION-DOME-06
Webáruház készítés