Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Szűrés
Gyártó
Tipus
Garancia hónapokban
Látogató számláló
3
2
0
6
9
2
1
Fizetési megoldás
Partnereink

Merevlemez HDD


Merevlemezek

 

A merevlemez más néven HDD az adatok tárolására alkalmas, legyen szó kamerák élő képeinek a rögzítéséről vagy akár a számítógépen lévő fájlok mentéséről. A HDD (merevlemez) lehetővé teszi a DVR számára, hogy nagy mennyiségű adatot tároljon hosszabb időn keresztül. Az éppen rögzített vagy korábban rögzített felvételek a merevlemezen kerülnek tárolásra, így azok bármikor elérhetők a lejátszás vagy másolás céljából. Fontos megjegyezni, hogy a merevlemez mérete határozza meg, hogy mennyi adatot lehet tárolni a DVR-en. Így érdemes olyan HDD-t választani, amely megfelelő méretű ahhoz, hogy elegendő adatot tárolhasson, amelyre szüksége van a felhasználónak.


Sorrend:


A merevlemez, más néven HDD, az adattárolás alapvető eszköze. Az adatok sokféleségét tárolhatja, legyen szó élő képek rögzítéséről kamerákkal, vagy a számítógépen lévő fájlok biztonságos mentéséről. Az HDD széles körben alkalmazott technológia, amely a digitális adatok hosszú távú tárolására szolgál.

A DVR (Digital Video Recorder, vagyis digitális videorögzítő) esetében a merevlemez kulcsfontosságú szerepet játszik. A DVR rögzítők alkalmasak nagy mennyiségű adat hosszú távú tárolására, melyeket a HDD-n helyeznek el. Az éppen rögzített vagy korábban rögzített felvételek a merevlemezen kerülnek tárolásra. Az ily módon tárolt adatok bármikor elérhetők a lejátszás vagy másolás céljából. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén visszanézhessék a korábban rögzített videofelvételeket, vagy másolatot készíthessenek róluk.

A merevlemez kapacitása döntő tényező a DVR rögzítőkben. Ez azért van, mert a merevlemez mérete határozza meg, hogy mennyi adatot lehet tárolni a DVR-en. A kapacitás fontos szempont a HDD kiválasztásánál, hiszen a felhasználói igényeknek megfelelően szükséges elegendő adattároló kapacitást biztosítani.

Például, ha a felhasználó hosszabb időszakon keresztül szeretné rögzíteni a videókat nagy felbontásban, akkor nagyobb kapacitású merevlemezre lesz szüksége. Ezért érdemes olyan HDD-t választani, amely megfelelő méretű ahhoz, hogy elegendő adatot tárolhasson, amelyre szüksége van a felhasználónak. A merevlemezek kiválasztásánál figyelembe kell venni a DVR felbontását, a rögzítési sebességet és a tárolási időt is, hogy a legjobb teljesítményt érjük el.

Összefoglalva, a merevlemez, vagy HDD, a DVR rögzítők alapvető összetevője. A megfelelő kapacitású merevlemez kiválasztása nélkülözhetetlen a hosszú távú, nagy mennyiségű videóadatok rögzítéséhez

 

 


Webáruház készítés