Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
ELÉRHETŐSÉGÜNK

BOLTUNK

1078 Budapest VII ker. István utca 41-43

Nyitva: Hétfő-Péntek 10-18-ig szombat-vasárnap ZÁRVA!

Tel: 061 794-3775

Műszaki: 0620 379-2733

Kategóriák
Partnereink
Látogató számláló
2
9
9
1
1
0
5

Termékek


20 ledes kültéri szolár fali lámpa mozgásérzékelővel SGL-20
20 ledes kültéri szolár fali lámpa mozgásérzékelővel SGL-20

20 ledes kültéri szolár fali lámpa mozgásérzékelővel SGL-20

A napelemes lámpa ideális választás teraszok, bejáratok, kocsibeállók megvilágítására, a 20 darab LED kíváló megvilágítást nyújt. Legnagyobb előnye, hogy semmilyen vezetékelésre nincs szükség, ugyanis szolár panellel rendelkezik, a Nap gondoskodik a töltöttségről - a napenergia árammá alakul át, amelyet az akkumulátor eltárol.
Beépített mozgásérzékelővel rendelkezik, pontosabban a "látótérben" lévő hőmérséklet változásokra reagál, így a bokrok, fák mozgásakor nem kezd feleslegesen világítani. 120°-on, és 5 méteren belül képes észlelni a mozgást. Az alkonykapcsoló gondoskodik róla, hogy este automatikusan bekapcsoljon, nappal pedig kikapcsoljon a lámpa - így napközben fel tud töltődni.

SGL-20

Műszaki adatok:
Színhőmérséklet: 6000K
Élettartam (óra): 50000
Anyag: ABS
Akkumulátor: 1x18650 3.7V 1200mAh (beépítve)
Védettség: IP65
Fényerősség (lm): 200
Érzékelési távolság: 5-8 méter
Érzékelési szög: 120°
Méret: 124 x 95 x 48 mm

Csomag tartalma:

1 db napelemes lámpa

csavar, tipli


Vélemény írása a termékről
Tisztelt Vásárló! Köszönjük, hogy minket választott a vásárlás során. Természetesen a műszaki szakértelem nem elvárás és nem is követelmény, viszont az elvárható, hogy a felkínált szaktanácsadást igénybe vegyük vagy szakembert hívjunk a megoldandó problémához. Tisztázni kell, mire van szükségem és mi az a készülék, amit az adott körülmények között a legoptimálisabban tudok alkalmazni és az elvárásaimnak is megfelelő! Tudásszintem, műszaki érzékem megfelelő e az adott termék telepítéséhez.

Amennyiben úgy vásárolok terméket, hogy nem informálódom, nem tájékozódom arról szakembertől, aki iránymutatást ad arra vonatkozóan, hogy mit is vásároljak és ezáltal valami nem megfelelően működik vagy nem azt rendeltem, amire szükségem lett volna az nem a termék hibája és nem is a webáruházunk felelőssége!

Pl. őrködő Webáruházból rendelek kamera rendszert, biztonsági kamerát, kaputelefont (MKT, EVKT stb. lakáskészüléket) úgy írok véleményt, hogy korábban nem szereltem még kamerarendszert, kamerát, kaputelefont stb. és nem is azt a típust rendeltem, ami számomra a legmegfelelőbb! Nehezen ment a beszerelés, nem is azt raktam be, amit kellet volna, műszaki segítséget sem kértem a rendelés előtt a webáruháztól, vagy szakembertől és arra a megállapításra jutottam, hogy a termék az nem felel meg a forgalmazásra és azt senkinek nem javaslom, ajánlom, mert tulajdonképpen én nem jártam el körültekintően, de a termék és a webáruház a felelős!
MŰSZAKI SEGÍTSÉG: HÉTFŐ-PÉNTEK 10-18 ÓRÁIG 06703121617 SZÁMOM!
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről