Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
ELÉRHETŐSÉGÜNK

Kapcsolat, műszaki segítség 

Tel: 0620 379-2733

orkodowebaruhaz@gmail.com

Partnereink
Látogató számláló
3
1
6
3
9
8
3
Fizetési megoldás

Termékek


Provision 12V 5A tápegység 4 DC csatlakozóval PR-12V5A4
Provision 12V 5A tápegység 4 DC csatlakozóval PR-12V5A4

Provision 12V 5A tápegység 4 DC csatlakozóval PR-12V5A4

A tápegység 12V-os és 5A maximális terhelésű eszközöket képes megtáplálni, a kimeneti oldalon négy darab 2.1x5.5 mm-es DC apa csatlakozó található, így alkalmas többek között akár egyszerre négy kamera áramellátásához. Műanyag házzal rendelkezik, így beltéri használatra tervezték. Rövidzár, túláram, és hővédelemmel rendelkezik a maximális biztonság érdekében. 

Műszaki adatok:

12V 5A tápegység - 4 DC csatlakozó
Nagy hatékonyság és környezetbarát kialakítás
Optimális kialakítás a könnyű telepítés érdekében
Stabil tápjel a tiszta képek támogatásához
Teljes AC bemeneti tartomány: AC100 ~ 240V
Kimeneti feszültség: DC12V±5%
Túlfeszültség védelem
Rövidzárlat elleni védelem
Auto Recovery


Vélemény írása a termékről
Tisztelt Vásárló! Köszönjük, hogy minket választott a vásárlás során. Természetesen a műszaki szakértelem nem elvárás és nem is követelmény, viszont az elvárható, hogy a felkínált szaktanácsadást igénybe vegyük vagy szakembert hívjunk a megoldandó problémához. Tisztázni kell, mire van szükségem és mi az a készülék, amit az adott körülmények között a legoptimálisabban tudok alkalmazni és az elvárásaimnak is megfelelő! Tudásszintem, műszaki érzékem megfelelő e az adott termék telepítéséhez.

Amennyiben úgy vásárolok terméket, hogy nem informálódom, nem tájékozódom arról szakembertől, aki iránymutatást ad arra vonatkozóan, hogy mit is vásároljak és ezáltal valami nem megfelelően működik vagy nem azt rendeltem, amire szükségem lett volna az nem a termék hibája és nem is a webáruházunk felelőssége!

Pl. őrködő Webáruházból rendelek kamera rendszert, biztonsági kamerát, kaputelefont (MKT, EVKT stb. lakáskészüléket) úgy írok véleményt, hogy korábban nem szereltem még kamerarendszert, kamerát, kaputelefont stb. és nem is azt a típust rendeltem, ami számomra a legmegfelelőbb! Nehezen ment a beszerelés, nem is azt raktam be, amit kellet volna, műszaki segítséget sem kértem a rendelés előtt a webáruháztól, vagy szakembertől és arra a megállapításra jutottam, hogy a termék az nem felel meg a forgalmazásra és azt senkinek nem javaslom, ajánlom, mert tulajdonképpen én nem jártam el körültekintően, de a termék és a webáruház a felelős!
MŰSZAKI SEGÍTSÉG: HÉTFŐ-PÉNTEK 10-18 ÓRÁIG 06703121617 SZÁMOM!
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről