Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
ELÉRHETŐSÉGÜNK

Kapcsolat, műszaki segítség 

Tel: 0620 379-2733

orkodowebaruhaz@gmail.com

Kategóriák
Partnereink
Látogató számláló
3
1
6
2
2
9
0
Fizetési megoldás

Termékek


Orno vezeték nélküli belépésjelző és riasztó szett OR-MA-710
Orno vezeték nélküli belépésjelző és riasztó szett

Orno vezeték nélküli belépésjelző és riasztó szett, két db PIR érzékelő egységgel

A PIR érzékelős riasztóegység a hőmérséklet változásra reagál a megfigyelt területen, amely bekövetkeztekor vezeték nélkül rádiójelet küld a vevőnek. A vevőegység figyelmeztet a mozgási eseményre állítható hangjelzés (csengő, halk csengő, riasztó mód) és fényjelzés formájában. 

A belépésjelző csak beltéri használatra alkalmas!

Technikai adatok:

-Vevőegység tápellátás: 3x C LR14 elem (nem tartozék) / DC 6V tápegység (nem tartozék)

-Érzékelő tápellátás: 3x AAA elem (nem tartozék)

-Max távolság (érzékelő-vevő): 120m (tiszta rálátással)

-Frekvencia: 433.92MHz (egyedileg kódolva az interferencia elkerülése érdekében)

Csomag tartalma:

1 db vevőegység

2 db PIR mozgásérzékelő

Csavarok, tiplik

 

Kérem nézze meg a riasztórendszerek kategóriánkat, és válogasson kedvére termékeink között!


Vélemény írása a termékről
Tisztelt Vásárló! Köszönjük, hogy minket választott a vásárlás során. Természetesen a műszaki szakértelem nem elvárás és nem is követelmény, viszont az elvárható, hogy a felkínált szaktanácsadást igénybe vegyük vagy szakembert hívjunk a megoldandó problémához. Tisztázni kell, mire van szükségem és mi az a készülék, amit az adott körülmények között a legoptimálisabban tudok alkalmazni és az elvárásaimnak is megfelelő! Tudásszintem, műszaki érzékem megfelelő e az adott termék telepítéséhez.

Amennyiben úgy vásárolok terméket, hogy nem informálódom, nem tájékozódom arról szakembertől, aki iránymutatást ad arra vonatkozóan, hogy mit is vásároljak és ezáltal valami nem megfelelően működik vagy nem azt rendeltem, amire szükségem lett volna az nem a termék hibája és nem is a webáruházunk felelőssége!

Pl. őrködő Webáruházból rendelek kamera rendszert, biztonsági kamerát, kaputelefont (MKT, EVKT stb. lakáskészüléket) úgy írok véleményt, hogy korábban nem szereltem még kamerarendszert, kamerát, kaputelefont stb. és nem is azt a típust rendeltem, ami számomra a legmegfelelőbb! Nehezen ment a beszerelés, nem is azt raktam be, amit kellet volna, műszaki segítséget sem kértem a rendelés előtt a webáruháztól, vagy szakembertől és arra a megállapításra jutottam, hogy a termék az nem felel meg a forgalmazásra és azt senkinek nem javaslom, ajánlom, mert tulajdonképpen én nem jártam el körültekintően, de a termék és a webáruház a felelős!
MŰSZAKI SEGÍTSÉG: HÉTFŐ-PÉNTEK 10-18 ÓRÁIG 06703121617 SZÁMOM!
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés
1
Haffner Roland
2019.10.13 23:32
Jól működnek az érzékelők messziről, nem merülnek gyorsan az elemnek. Jó lenne, ha lehetne kisállatszűrős érzékelőt kapni hozzá