Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Látogató számláló
3
2
0
9
5
5
8
Fizetési megoldás
Partnereink

Termékek


Gardengate Master Zen távirányító 4 gombos
Gardengate Master Zen távirányító 4 gombos

Gardengate Master Zen ugrókódos távirányító KIT-MEKO5-H KIT-MEKO8-H szettekhez

Ez a távirányító alkalmas a 2019 szeptemberétől gyártott twist, twister vagy roll, roller vezérléssel szerelt - általában Proteco motoros- kapunyitókhoz is.

Kizárólag az új, fekete memóriakártyát tartalmazó vezérlésekkel, és külső vevőegységekkel kompatibilis!

A zöld színű memóriakártyával ellátott egységekkel nem működőképes!

  • KeeLoq ugrókód
  • Csatornák száma: 4
  • Tápellátás: 3 V CR2032 elem (TARTOZÉK)
  • Alacsony telepfeszültség jelzés
  • Frekvencia: 434 MHz
  • Akár 15 csatorna átvitele
  • Kulcstartó
  • Többféle színben (a szín készlettől függ, ezáltal nem választható!)

Csomag tartalma:

1 db Master Zen távirányító elemmel


Vélemény írása a termékről
Tisztelt Vásárló! Köszönjük, hogy minket választott a vásárlás során. Természetesen a műszaki szakértelem nem elvárás és nem is követelmény, viszont az elvárható, hogy a felkínált szaktanácsadást igénybe vegyük vagy szakembert hívjunk a megoldandó problémához. Tisztázni kell, mire van szükségem és mi az a készülék, amit az adott körülmények között a legoptimálisabban tudok alkalmazni és az elvárásaimnak is megfelelő! Tudásszintem, műszaki érzékem megfelelő e az adott termék telepítéséhez.

Amennyiben úgy vásárolok terméket, hogy nem informálódom, nem tájékozódom arról szakembertől, aki iránymutatást ad arra vonatkozóan, hogy mit is vásároljak és ezáltal valami nem megfelelően működik vagy nem azt rendeltem, amire szükségem lett volna az nem a termék hibája és nem is a webáruházunk felelőssége!

Pl. őrködő Webáruházból rendelek kamera rendszert, biztonsági kamerát, kaputelefont (MKT, EVKT stb. lakáskészüléket) úgy írok véleményt, hogy korábban nem szereltem még kamerarendszert, kamerát, kaputelefont stb. és nem is azt a típust rendeltem, ami számomra a legmegfelelőbb! Nehezen ment a beszerelés, nem is azt raktam be, amit kellet volna, műszaki segítséget sem kértem a rendelés előtt a webáruháztól, vagy szakembertől és arra a megállapításra jutottam, hogy a termék az nem felel meg a forgalmazásra és azt senkinek nem javaslom, ajánlom, mert tulajdonképpen én nem jártam el körültekintően, de a termék és a webáruház a felelős!
MŰSZAKI SEGÍTSÉG: HÉTFŐ-PÉNTEK 10-18 ÓRÁIG 06703121617 SZÁMOM!
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés