Termékek


MC2 Plus Li-ion akkumulátor töltő kijelzővel
MC2 Plus Li-ion akkumulátor töltő kijelzővel

MC2 Plus Li-ion akkumulátor töltő kijelzővel


Az MC2 Plus egy két férőhellyel rendelkező akkumulátor töltő, mely bármilyen kapacitású 3,6V és 3,7V-os Li-ion akkuk töltésére alkalmas. Ledek jelzik az aktuális töltöttségi szintet, ha rövidzárlat van, és azt is ha fordítva van behelyezve az akku.
Háromlépcsős töltési folyamat (TC/CC/CV) biztosítja a cellák jó állapotának fenntartását azáltal, hogy minden szakaszban a megfelelő árammal tölt, és a folyamatot a megfelelő időben fejezi be.

Töltése microUSB kábelen keresztül történik, így bármilyen 5V-os adapterrel, vagy számítógép USB bemenetén keresztül működtethető.


Kompatibilis akkuméretek: 14500, 14650, 16340, 17500,17670, 18350, 18500, 18650, 18700, 20700, 21700, 22650, 25500.

 

Műszaki adatok:

Bemeneti feszültség és áram: 5V DC, 2,1A,
Micro-USB Töltőhelyek száma: 2
Töltőáram: 2*500mA / 2*1A ( 2x gyorsabb mint az eredeti Xtar MC2 )
Töltési végfeszültség: 4,2V
Tölthető akkutípusok kémiailag: 3,2-3,8V LiCoO2 (ICR), LiMn (IMR)
USB kimenet: 5V/1A max.
Tömeg: 42 g
Környezeti hőmérséklet működéskor: 0~40℃
Tartozékok: USB töltőkábel
Védett, mélykisült cellák felélesztésére is képes
Fordított polaritás- és zárlatvédett


Vélemény írása a termékről
Tisztelt Vásárló! Köszönjük, hogy minket választott a vásárlás során. Természetesen a műszaki szakértelem nem elvárás és nem is követelmény, viszont az elvárható, hogy a felkínált szaktanácsadást igénybe vegyük vagy szakembert hívjunk a megoldandó problémához. Tisztázni kell, mire van szükségem és mi az a készülék, amit az adott körülmények között a legoptimálisabban tudok alkalmazni és az elvárásaimnak is megfelelő! Tudásszintem, műszaki érzékem megfelelő e az adott termék telepítéséhez.

Amennyiben úgy vásárolok terméket, hogy nem informálódom, nem tájékozódom arról szakembertől, aki iránymutatást ad arra vonatkozóan, hogy mit is vásároljak és ezáltal valami nem megfelelően működik vagy nem azt rendeltem, amire szükségem lett volna az nem a termék hibája és nem is a webáruházunk felelőssége!

Pl. őrködő Webáruházból rendelek kamera rendszert, biztonsági kamerát, kaputelefont (MKT, EVKT stb. lakáskészüléket) úgy írok véleményt, hogy korábban nem szereltem még kamerarendszert, kamerát, kaputelefont stb. és nem is azt a típust rendeltem, ami számomra a legmegfelelőbb! Nehezen ment a beszerelés, nem is azt raktam be, amit kellet volna, műszaki segítséget sem kértem a rendelés előtt a webáruháztól, vagy szakembertől és arra a megállapításra jutottam, hogy a termék az nem felel meg a forgalmazásra és azt senkinek nem javaslom, ajánlom, mert tulajdonképpen én nem jártam el körültekintően, de a termék és a webáruház a felelős!
MŰSZAKI SEGÍTSÉG: HÉTFŐ-PÉNTEK 10-18 ÓRÁIG 06703121617 SZÁMOM!
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés