Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Kategóriák
Látogató számláló
3
2
0
8
9
4
6
Fizetési megoldás
Partnereink
Hírek és újdonságok blogbejegyzések - Őrködő Webáruház
2023.04.04 17:04

Woox R7073 Pro - A tökéletes vezeték nélküli WiFi riasztórendszer otthonod védelmében

A biztonság és a védelem alapvető fontosságúak otthonunkban és munkahelyünkön. A technológia fejlődésével egyre több lehetőségünk nyílik meg arra, hogy hatékonyan és kényelmesen óvjuk értékeinket és szeretteinket. A Woox R7073 Pro vezeték nélküli, komplett Wi-Fi riasztórendszer a legújabb innováció a biztonsági piacon, amely mindent kínál, amire szüksége lehet ahhoz, hogy nyugodtan alhasson és tudja, hogy minden a legnagyobb rendben van.

  1. A Woox R7073 Pro főbb jellemzői

  A Woox R7073 Pro egy olyan komplett Wi-Fi riasztórendszer, amelyben az összes szükséges funkció és eszköz megtalálható egy csomagban. Nézzük meg, hogy mit kínál ez a rendszer:

  • Vezeték nélküli kapcsolat: Az egész rendszer Wi-Fi-n keresztül kommunikál, így nincs szükség kábelekre és vezetékekre.
  • Könnyű telepítés: Az egyszerű, lépésről lépésre haladó útmutatóval könnyedén telepítheti a rendszert, és beállíthatja a kívánt érzékelőket.
  • Okostelefon-alkalmazás: A Woox R7073 Pro-hoz tartozó ingyenes alkalmazással távolról is ellenőrizheti és kezelheti a riasztórendszert.
  • Érzékelők: A rendszerhez tartozó mozgásérzékelők, nyitásérzékelők, tűzjelzők és szén-monoxid érzékelők biztosítják, hogy minden potenciális veszélyt időben észleljen.
  • Integráció más okos eszközökkel: A Woox R7073 Pro rendszere kompatibilis más okos eszközökkel, így például okos lámpákkal és okos zárakkal is összekapcsolható.
  • Távoli hozzáférés: A rendszer WiFi kapcsolaton keresztül kommunikál, így távolról is könnyedén ellenőrizheted és kezelheted a riasztó állapotát a mobilalkalmazáson keresztül.
  • Értesítések: Az alkalmazás azonnali értesítéseket küld a telefonodra, ha a riasztó valamilyen rendellenességet észlel, így mindig képben vagy a történésekkel.
  • Egyszerű kezelhetőség: A Woox R7073 Pro rendszere könnyen kezelhető és testreszabható, így mindenki számára megfelelő biztonsági megoldást nyújt.
  • Kompatibilitás: A rendszer kompatibilis többféle érzékelővel és kiegészítővel, így igényeidnek megfelelően bővítheted a védelmi zónákat.
  Webáruház készítés