Termék részletek


Hikvision TurboHD-TVI 6 kamerás kamerarendszer

Hikvision TurboHD-TVI 6 kamerás kamerarendszer
 • Hikvision TurboHD-TVI 6 kamerás kamerarendszer
 • Hikvision TurboHD-TVI 6 kamerás kamerarendszer
 • Hikvision TurboHD-TVI 6 kamerás kamerarendszer
 • Hikvision TurboHD-TVI 6 kamerás kamerarendszer
ár: 152 970 Ft 
ár: 152 970 Ft
Gyártó:
Hikvision
Tipus:
HIKVISION-BULLET-06
Garancia hónapokban:
36
Szállítási költség:
1490
Szállítási idő:
1
Gyártói Cikkszám:
HIKVISIONBULLET06

Hikvision 6 kamerás biztonsági kamerarendszer FULL HD 1920x1080 felbontású kamerákkal, 8 csatornás TurboHD rögzítővel, szerelt kábellel 

A szett boltok, irodák, nyaralók, lakások megfigyelését szolgálja magas minőségben. Beépített infraledek, 25 méteres éjszakai látótávolság. A felvételek telefonon és számítógépen keresztül is visszanézhetőek.

A komplett hat kamerás csomag tartalma:

 

 

 6db FullHD felbontású Hikvision DS-2CE16D0T-IRPF kamera

 Éjszaka, teljes sötétségben 25 méterig stabil, éles képet ad, látószöge kb. 101 fok a 2,8 mm lencsének köszönhetően. Tökéletes formatervezés, mennyezetre, oldalfalra is felszerelhető, kültéren és beltéren egyaránt!

 


1db
 
Hikvision DS-7208HGHI-K1(S) TurboHD 8 csatornás rögzítő

 

8 kamera bemenettel, ami külön-külön képes rögzíteni a kamerák képét (a megtekintett élőkép 1920x1080, míg a készített felvételek felbontása 960x1080). A központ hátulján HDMI és VGA csatlakozó található, így tévéhez és monitorhoz is csatlakoztatható.

Lehetőség van távoli elérésre, telefonos és számítógépes applikáción keresztül!

A tárolás merevlemezre történik (NEM TARTOZÉK), beépített mozgásérzékeléssel rendelkezik, így nem készít felesleges felvételeket.

 

 

6db 20 méteres szerelt videókábel

 A kábelt készre szerelve küldjük, Önnek csak csatlakoztatni kell a DVR rögzítő készülékhez, valamint a kamerához. Minden kamerához csak 1 darab vezetéket kell elvezetni, ugyanis egy kábelen megy a videójel, és a tápellátás is.

Amennyiben nem elég a vezeték, úgy külön UTP kábelt, és szerelhető csatlakozókat tudunk küldeni, mely egy kis műszaki érzékkel házilag összeállítható.

Nincs szükség krimpelő fogóra - a kábelre csupán a 2 megapixeles felbontást biztosító videobalunt, a DC anya, és DC apa tápcsatlakozókat kell felszerelni, segítségképp egy útmutatót is teszünk a csomagba!

 

 A kért méretet a megrendelés összegzésénél található megjegyzés rovatban tudja jelezni, a plusz költség a számlán kerül feltüntetésre, az automatikus visszaigazolásnál nem jelenik meg!

 

 Hány méterig lehet elvinni a vezetéket? Ahhoz, hogy megfelelő tápellátást biztosítsunk a kameráknak, maximum 30 méter a javasolt vezetékhossz, e feletti távolság már okozhat problémát a kamera működésében, mert a nagy távolságon a 12V-os tápfeszültség a kábel hossza miatt csökken. Ennek megoldása szabályozható táp alkalmazása, vagy a kamerát közelebbről kell megtáplálni. (ez már szakértelmet és műszeres beállítást is igényel)

 

6db Kameratáp 12V 2A 220V

 

kamera rendszer 12v tápA kamerák tápellátását a DVR rögzítő mellől meg tudjuk oldani egy elosztóval tekintettel arra, hogy a szereltkábelen a tápellátás is megoldott.

 

Csak csatlakoztatni kell a szereltkábel végéhez és már működik is a kamera!

 

 

 

 

Választható merevlemez HDD a felvételek rögzítéséhez 

 

dvr rögzitő merevlemezA kamerás megfigyelő rendszerek nem rendelkeznek külön beépített memóriával, ezért ezeket külön kell megvásárolni / NEM TARTOZÉK! / a készülékhez.

 

 

Ha a HDD-t tőlünk vásárolja, akkor azt ingyenesen beszereljük, felinstalláljuk a készülékben így önnek ez nem jelent további szerelést, költséget.

 

 

1000 GB-os HDD merevlemez a rögzítéshez

Adattárolás folyamatos felvétel esetén, 1 kameránál 2 hét, mozgás érzékelés beállítás esetén akár 2-3 hónap is lehet!

NEM TARTOZÉK

 

2000 GB-os HDD merevlemez a rögzítéshez

Adattárolás folyamatos felvétel esetén, 1 kameránál kb. 4 hét, mozgás érzékelés beállítás esetén akár 3-4 hónap is lehet!

NEM TARTOZÉK

 

 

 

 

Csomag tartalma:

1db 8 csatornás Hikvision DS-7208HGHI-K1(S) rögzítő (a rendszer 8 kameráig bővíthető)

6db FullHD Hikvision DS-2CE16D0T-IRF kamera

6db 20 méteres szerelt kábel

6db 12V 2A táp

 • Raktárkészlet
  KÉSZLETEN
  Cikkszám
  HIKVISION-BULLET-06