Termék részletek


Dome Illúzió Álkamera Plusz Villogó Figyelmeztető LED-del

Dome Illúzió Álkamera Plusz Villogó Figyelmeztető LED-del
 • Dome Illúzió Álkamera Plusz Villogó Figyelmeztető LED-del
 • Dome Illúzió Álkamera Plusz Villogó Figyelmeztető LED-del
Alap ár: 2 490 Ft 
ár: 2 490 Ft
Gyártó:
Europe
Tipus:
dome-alkamera-led-13118
Garancia hónapokban:
12
Szállítási költség:
1490
Szállítási idő:
1

Orkodo.hu bemutatja: Álkamera Dome Kivitelben - Elrettentő Védelem Villogó LED Diódával

Az Orkodo.hu-nál elérhető álkamera dome kialakításban tökéletes megoldás, ha költséghatékony, mégis hatékony védelmet szeretne otthonára vagy üzletére. Ez a kamera az igazi biztonsági kamerák megjelenését utánozza, villogó piros LED diódájával, ami távol tartja a betolakodókat és csökkenti a lopás esélyét.

Készült kiváló minőségű anyagokból, így biztosítva a termék tartósságát és az időjárásnak való ellenállását. Három AA elemmel működik (nem része a csomagnak), amely hosszú ideig biztosítja a LED villogását, tovább növelve az elrettentő hatást.

Elegáns fehér színével és kompakt méreteivel (12,5 cm x 12,5 cm x 8 cm), az álkamera dome diszkréten illeszkedik a környezetébe. A csomagban található fali csatlakozóknak köszönhetően egyszerűen rögzíthető bármilyen felületre.

A termékcsomag tartalmaz egy vadonatúj álkamera domét, 3db.tiplit és csavart, és az eredeti csomagolást, így garantálva, hogy minden szükséges tartozék kéznél legyen a gyors telepítéshez.

Bízza otthona vagy vállalkozása biztonságát az Orkodo.hu álkamera dome termékére! Kedvező árú megoldásunkkal biztonságban tudhatja értékeit, miközben a potenciális betolakodókat is távol tartja. Biztonság, amely látható és megfizethető.

 

 • Raktárkészlet
  10 db
  Cikkszám
  dome-alkamera-led-13118
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés