Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Kategóriák
Látogató számláló
3
2
0
8
9
4
6
Fizetési megoldás
Partnereink
Hírek és újdonságok blogbejegyzések - Őrködő Webáruház
2023.06.01 14:42

Kamera Rendszer: "A Legfrissebb Fejlesztések és Technológiák Napjainkban"

Kamera Rendszer: A Legfrissebb Fejlesztések és Technológiák Napjainkban

Az Orkodo Magyarország vezető kamera rendszer szett szolgáltatója, amely a legmagasabb minőségű megfigyelő rendszereket kínálja minden igényre【5†forrás】. A kamera rendszer szettjeink tökéletes megoldást kínálnak magánszemélyeknek, nyaralók, lakások, családi házak védelmére, valamint cégek számára üzletek, irodák, telephelyek megfigyelésére【6†forrás】. Ebben a blogbejegyzésben megosztjuk Önökkel a legújabb fejlesztéseket és technológiákat a kamera rendszerek terén, hogy még hatékonyabban védhessék otthonaikat és vállalataikat.

AI és Edge Számítás/Analitika

 


Az adatok és az analitika terjedése egyre inkább meghatározza a üzleti döntéseket. A megfigyelő és biztonsági megoldások egyre inkább fedélzetin analitikát alkalmaznak, hogy olyan adatokat szolgáltassanak, amelyek intelligens védelmet és monitorozást tesznek lehetővé【12†forrás】.

 


Látásalapú Megfigyelő Rendszerek

 


A hálózati videó megfigyelő rendszerek nem csak egyszerű monitorozó eszközök már, hanem átfogó megoldások, amelyeket minden vertikális iparágban és piaci szektorban alkalmazni lehet. Mindezt az AI technológia teszi lehetővé, amely minden szinten integrálódik a rendszerekkel【13†forrás】."As a Service" Üzleti Modell


A "Video Surveillance as a Service", "Access Control as a Service" kifejezések egyre gyakoribbak a biztonsági iparban. Az "as a service" üzleti modell lehetővé teszi a szervezetek számára, hogy a megoldásokat jobban személyre szabják saját igényeik szerint, ahelyett, hogy készen kapható ajánlatokra támaszkodnának【14†forrás】.Felelős és Etikus Technológiahasználat


A szervezetek egyre nagyobb figyelmet fordítanak a technológia felelős és etikus használatára. Ahogy egyre több műveletet kezelnek távolról és támaszkodnak a felhőre, a szervezeteknek robosztus kiberbiztonsági stratégiákat kell kidolgozniuk adataik védelme érdekében【15†forrás】.Új Technológia: Vintra AI Megfigyelő Kamerák


A Vintra kaliforniai cég fejlesztett ki egy olyan arcfelismerő szoftvert, amely képes azonosítani egy személy ismerőseit és barátait, "korrelációs elemzés" és "együttes megjelenés" technológia segítségével, ami a megfigyelő kamera felvételeket vizsgálja​1​. A Vintra szoftver egy olyan módszert használ, amely rögzíti egy személy képét, átnézi a régebbi felvételeket erről az egyéni alanyról, majd algoritmust alkalmaz, hogy kiszűrje, ki jelenik meg vele és milyen gyakran​1​. A Vintra jelenleg az első nyugati cég, amely elérhetővé teszi és megvásárolhatóvá teszi ezt a technológiát az Egyesült Államokban​1​.

Az AI technológia és a megfigyelő szoftverek új generációja jelentős hatással lehet a biztonsági iparra és a magánéletre egyaránt. Bár ezeknek a technológiáknak a kritikusai aggodalmukat fejezik ki a magánélet védelmével kapcsolatban, számos szakértő szerint a Vintra által alkalmazott "együttes megjelenés" technológia a közeljövőben szélesebb körben elérhetővé és használttá válhat az Egyesült Államokban​1​.

Az Orkodo célja, hogy az ügyfelei számára a legújabb technológiai fejlesztéseket és innovációkat kínálja a kamera rendszerek terén. Büszkék vagyunk arra, hogy segíthetünk ügyfeleinknek a legjobb megfigyelő rendszerek kiválasztásában és telepítésében, hogy otthonaik és vállalataik a lehető legjobban védettek legyenek. Ha többet szeretne megtudni a kamera rendszerek legújabb fejlesztéseiről és technológiáiról, vagy ha szeretné megbeszélni, hogy milyen megfigyelő rendszer lenne a legmegfelelőbb az Ön igényeinek, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Webáruház készítés