Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Kategóriák
Látogató számláló
3
2
0
8
9
4
6
Fizetési megoldás
Partnereink

Termékek


Riasztós ajtókitámasztó és ajtóütköző 100 Decibeles szirénával
Riasztós ajtókitámasztóék 100 decibeles szírénával

Biztonságos Otthon: Praktikus Ajtókitámasztó - Ajtóütköző és Riasztó Egyben

Ismerje meg az új Biztonságos Otthon ajtókitámasztó, ajtóütköző-riasztónkat, amely gyors és egyszerű megoldást kínál ingatlanának védelmére. Csak helyezze az ajtó elé és már élvezheti is a védelmet, amit ez az eszköz nyújt. A 100 decibeles riasztó hangjával azonnal értesít, ha valaki belépne az Ön otthonába.

Honyan is működik?

Az ajtóriasztó egy nagyon effektív riasztó készülék, miközben az egyik legolcsóbb megoldás otthoni védelemre. Az ajtó alá kell helyezni, hogy nyitáskor a nyomószenzor érzékelje a nyitódó ajtó nyomását, amely majd aktiválja a riasztót, fülsüketítő 100dB-es hangerővel. A készülék magában nagyon egyszerű és megbízható, biztonságot nyújthat lakások, kisebb üzletek, házak, irodák számára.

Műszaki specifikációk:

  • Magasság: 43 mm - diszkrét, de hatékony.
  • Hossz: 16,2 cm - tökéletes méret az ajtók többségéhez.
  • Szélesség: 4,2 cm - kompakt, könnyen tárolható.
  • Riasztó hang: 100 dB - tiszta és jól hallható.
  • Csúszásgátló alsó réteg - stabilan tartja a helyén.
  • Elemek: 3x AAA méret (nem tartozék) - könnyedén cserélhető.

Az elemek cseréje is egyszerűen, egy szokványos csavarhúzó segítségével végezhető el. Bízza otthonának biztonságát a Biztonságos Otthon ajtóütköző-riasztójára, mely megbízható és zökkenőmentes védelmet nyújt.


Vélemény írása a termékről
Tisztelt Vásárló! Köszönjük, hogy minket választott a vásárlás során. Természetesen a műszaki szakértelem nem elvárás és nem is követelmény, viszont az elvárható, hogy a felkínált szaktanácsadást igénybe vegyük vagy szakembert hívjunk a megoldandó problémához. Tisztázni kell, mire van szükségem és mi az a készülék, amit az adott körülmények között a legoptimálisabban tudok alkalmazni és az elvárásaimnak is megfelelő! Tudásszintem, műszaki érzékem megfelelő e az adott termék telepítéséhez.

Amennyiben úgy vásárolok terméket, hogy nem informálódom, nem tájékozódom arról szakembertől, aki iránymutatást ad arra vonatkozóan, hogy mit is vásároljak és ezáltal valami nem megfelelően működik vagy nem azt rendeltem, amire szükségem lett volna az nem a termék hibája és nem is a webáruházunk felelőssége!

Pl. őrködő Webáruházból rendelek kamera rendszert, biztonsági kamerát, kaputelefont (MKT, EVKT stb. lakáskészüléket) úgy írok véleményt, hogy korábban nem szereltem még kamerarendszert, kamerát, kaputelefont stb. és nem is azt a típust rendeltem, ami számomra a legmegfelelőbb! Nehezen ment a beszerelés, nem is azt raktam be, amit kellet volna, műszaki segítséget sem kértem a rendelés előtt a webáruháztól, vagy szakembertől és arra a megállapításra jutottam, hogy a termék az nem felel meg a forgalmazásra és azt senkinek nem javaslom, ajánlom, mert tulajdonképpen én nem jártam el körültekintően, de a termék és a webáruház a felelős!
MŰSZAKI SEGÍTSÉG: HÉTFŐ-PÉNTEK 10-18 ÓRÁIG 06703121617 SZÁMOM!
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés