Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
ELÉRHETŐSÉGÜNK

Kapcsolat, műszaki segítség 

Tel: 0620 379-2733

orkodowebaruhaz@gmail.com

Partnereink
Látogató számláló
3
1
6
2
2
9
0
Fizetési megoldás

Termékek


Nagy igénybevételhez Proteco sorompó S-PARK4 szett 4 m-es karral
Nagy igénybevételhez Proteco sorompó S-PARK4 szett 4 m-es karral

S-park nagy intenzitású helyeken használható sorompó 4 m-es karral

 

Az új S-park sorompót a különösen nagy forgalmú helyekre fejlesztették ki mint például a parkolóknál való beléptetésre vagy irodaházak parkolóihoz. Proteco nagy múltú gyártó bővítette sorompó választékát a nagyobb igénybevételhez. Olyan extrákkal ellátva, mint az opcionális a forgalmat szabályozó led világítás, amit a vezérlés kezel (piros-zöld).
Sorompó szett, 4m-es karral( PSPA4T0), 24V-os motorral, 2.5-4" nyitási idő, 80%-os igénybevétel, beépített Q90BD vezérléssel, kiegyensúlyozó rugóval, karrögzítővel, Talplemezzel (PSPCAR08), Külön rendelhető kiegészítők: szakáll, LED csík, kartámasz, távirányító, fényvisszaverő matrica, hurokérzékelő (RG01,RG02), infrasorompó.

 

CSAK SZEMÉLYESEN VEHETŐ ÁT!

 

Műszaki paraméterek:

 • Fő tápegység 230V ~ 50/60Hz
 • Motor feszültség 24V dc
 • Motor nyomatéka 120 Nm
 • Nyitási sebesség 2,5" - 4"
 • Üzemi hőmérséklet -25°C ÷ + 55°C
 • Üzemi ciklus 80% (max. ciklus/óra 200)
 • Vezérlőegység méretei 340x235 H 1210

 

Szett tartalma:

 • 1 db Sorompó test motorral
 • 1 db Vezérlés/vevőegység
 • 1 db Sorompó kar 4M(PSPA4T0)
 • 1 db Talplemez(PSPCAR08)
 • Rögzítő, szerelővasak

Vélemény írása a termékről
Tisztelt Vásárló! Köszönjük, hogy minket választott a vásárlás során. Természetesen a műszaki szakértelem nem elvárás és nem is követelmény, viszont az elvárható, hogy a felkínált szaktanácsadást igénybe vegyük vagy szakembert hívjunk a megoldandó problémához. Tisztázni kell, mire van szükségem és mi az a készülék, amit az adott körülmények között a legoptimálisabban tudok alkalmazni és az elvárásaimnak is megfelelő! Tudásszintem, műszaki érzékem megfelelő e az adott termék telepítéséhez.

Amennyiben úgy vásárolok terméket, hogy nem informálódom, nem tájékozódom arról szakembertől, aki iránymutatást ad arra vonatkozóan, hogy mit is vásároljak és ezáltal valami nem megfelelően működik vagy nem azt rendeltem, amire szükségem lett volna az nem a termék hibája és nem is a webáruházunk felelőssége!

Pl. őrködő Webáruházból rendelek kamera rendszert, biztonsági kamerát, kaputelefont (MKT, EVKT stb. lakáskészüléket) úgy írok véleményt, hogy korábban nem szereltem még kamerarendszert, kamerát, kaputelefont stb. és nem is azt a típust rendeltem, ami számomra a legmegfelelőbb! Nehezen ment a beszerelés, nem is azt raktam be, amit kellet volna, műszaki segítséget sem kértem a rendelés előtt a webáruháztól, vagy szakembertől és arra a megállapításra jutottam, hogy a termék az nem felel meg a forgalmazásra és azt senkinek nem javaslom, ajánlom, mert tulajdonképpen én nem jártam el körültekintően, de a termék és a webáruház a felelős!
MŰSZAKI SEGÍTSÉG: HÉTFŐ-PÉNTEK 10-18 ÓRÁIG 06703121617 SZÁMOM!
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről