Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
ELÉRHETŐSÉGÜNK

Kapcsolat, műszaki segítség 

Tel: 0620 379-2733

orkodowebaruhaz@gmail.com

Partnereink
Látogató számláló
3
1
6
3
9
6
9
Fizetési megoldás

Termékek


Woox R7063 érintőgombos villanykapcsoló telefonos vezérléssel
Woox R7063 érintőgombos villanykapcsoló telefonos vezérléssel

Woox R7063 érintőgombos villanykapcsoló telefonos vezérléssel

A Woox R7063 egy elegáns, üveglappal felszerelt érintős lámpakapcsoló, mely bármilyen szabványos fali aljzatba telepíthető. A gomb körvonalát halvány LED fény világítja meg, így sötétben is egyszerű megtalálni a kapcsolót. A gombnyomás mellett telefonos applikáción keresztül kapcsolható, ütemezhető, hogy például minden hétköznap délután 4-kor kapcsolja be a lámpát. Amazon Alexa és Google Assistant kompatibilis, így lehetőség van hangvezérlésre is.

Használatához központi egység, azaz Hub szükséges, mely rengeteg eszköz vezérlésére alkalmas, segítségével egy teljes okosotthon alakítható ki.


Az érintőkapcsoló csak beltéri használatra alkalmas!


Műszaki adatok:
Feszültség: 220-240V~50Hz
Max. terhelési teljesítmény: ≤ 800W/band
Vezetékcsatlakozás: feszültség alatt álló vezeték és nulla vezeték
Vezeték nélküli energiafogyasztás: ≤0,1W
Üzemi hőmérséklet: -20℃ ~ 40℃
Üzemi páratartalom: ≤85%RH
Vezeték nélküli kapcsolat: Zigbee 3.0
Csatlakozási távolság: Beltéri 10-30m (a kapcsoló és a router között)
Frekvencia: 2,400-2,483 GHz
Max. Átviteli teljesítmény: 4,56 dBm

Csomag tartalma:

1 db Woox R7063 érintős kapcsoló

1 db használati útmutató


Vélemény írása a termékről
Tisztelt Vásárló! Köszönjük, hogy minket választott a vásárlás során. Természetesen a műszaki szakértelem nem elvárás és nem is követelmény, viszont az elvárható, hogy a felkínált szaktanácsadást igénybe vegyük vagy szakembert hívjunk a megoldandó problémához. Tisztázni kell, mire van szükségem és mi az a készülék, amit az adott körülmények között a legoptimálisabban tudok alkalmazni és az elvárásaimnak is megfelelő! Tudásszintem, műszaki érzékem megfelelő e az adott termék telepítéséhez.

Amennyiben úgy vásárolok terméket, hogy nem informálódom, nem tájékozódom arról szakembertől, aki iránymutatást ad arra vonatkozóan, hogy mit is vásároljak és ezáltal valami nem megfelelően működik vagy nem azt rendeltem, amire szükségem lett volna az nem a termék hibája és nem is a webáruházunk felelőssége!

Pl. őrködő Webáruházból rendelek kamera rendszert, biztonsági kamerát, kaputelefont (MKT, EVKT stb. lakáskészüléket) úgy írok véleményt, hogy korábban nem szereltem még kamerarendszert, kamerát, kaputelefont stb. és nem is azt a típust rendeltem, ami számomra a legmegfelelőbb! Nehezen ment a beszerelés, nem is azt raktam be, amit kellet volna, műszaki segítséget sem kértem a rendelés előtt a webáruháztól, vagy szakembertől és arra a megállapításra jutottam, hogy a termék az nem felel meg a forgalmazásra és azt senkinek nem javaslom, ajánlom, mert tulajdonképpen én nem jártam el körültekintően, de a termék és a webáruház a felelős!
MŰSZAKI SEGÍTSÉG: HÉTFŐ-PÉNTEK 10-18 ÓRÁIG 06703121617 SZÁMOM!
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről