Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
ELÉRHETŐSÉGÜNK

Kapcsolat, műszaki segítség 

Tel: 0620 379-2733

orkodowebaruhaz@gmail.com

Partnereink
Látogató számláló
3
1
6
0
8
8
5
Fizetési megoldás

Termékek


Provision PTR101V-HD8 Video balun kamerákhoz 8 megapixeles felbontásig
Provision PTR101V-HD8 Video balun kamerákhoz 8 megapixeles felbontásig

PROVISION-ISR 1 csatornás passzív koax-UTP csavart érpáras 8MP (Megapixel) videojel (AHD/CVI/TVI/CVBS) átalakító szett (1db adó, és 1db vevő), BNC és sorkapcsos csatlakozókkal, 10cm-es koax kábellel, átviteli távolság: 200m (AHD/CVBS) / 150m (CVI/TVI)

Az ár 2db.-ra vonatkozik (1 pár)

Tulajdonságok:

A videobalun egy olyan eszköz, amely lehetővé teszi, hogy analóg videójelet átvigyenek egy UTP kábelen keresztül, ahelyett hogy hagyományos koaxiális kábelt használnánk. A videobalunok jelentősen csökkentik a telepítési költségeket és lehetővé teszik, hogy távoli helyszíneken lévő kamerákat könnyedén csatlakoztassunk a megfigyelőrendszerhez.

A videobalunokat párban értékesítjük, egyik oldalon a bemenet, másik oldalon a kimenet található. Az eszközök kis méretűek és könnyen telepíthetők. Videójel átviteli távolsága jellemzően 300 méter körül van, de az átvitel távolsága függ a kábel minőségétől és az átviteli sebességtől is. Jellemzően színes és fekete-fehér videójelek átvitelére használják, és biztonsági rendszerekben gyakran alkalmazzák őket.

Összességében a videobalunok olyan eszközök, amelyek megkönnyítik a kamerák csatlakoztatását a megfigyelőrendszerhez, miközben csökkentik a telepítési költségeket és lehetővé teszik a távoli helyszínek videójelének továbbítását.


Vélemény írása a termékről
Tisztelt Vásárló! Köszönjük, hogy minket választott a vásárlás során. Természetesen a műszaki szakértelem nem elvárás és nem is követelmény, viszont az elvárható, hogy a felkínált szaktanácsadást igénybe vegyük vagy szakembert hívjunk a megoldandó problémához. Tisztázni kell, mire van szükségem és mi az a készülék, amit az adott körülmények között a legoptimálisabban tudok alkalmazni és az elvárásaimnak is megfelelő! Tudásszintem, műszaki érzékem megfelelő e az adott termék telepítéséhez.

Amennyiben úgy vásárolok terméket, hogy nem informálódom, nem tájékozódom arról szakembertől, aki iránymutatást ad arra vonatkozóan, hogy mit is vásároljak és ezáltal valami nem megfelelően működik vagy nem azt rendeltem, amire szükségem lett volna az nem a termék hibája és nem is a webáruházunk felelőssége!

Pl. őrködő Webáruházból rendelek kamera rendszert, biztonsági kamerát, kaputelefont (MKT, EVKT stb. lakáskészüléket) úgy írok véleményt, hogy korábban nem szereltem még kamerarendszert, kamerát, kaputelefont stb. és nem is azt a típust rendeltem, ami számomra a legmegfelelőbb! Nehezen ment a beszerelés, nem is azt raktam be, amit kellet volna, műszaki segítséget sem kértem a rendelés előtt a webáruháztól, vagy szakembertől és arra a megállapításra jutottam, hogy a termék az nem felel meg a forgalmazásra és azt senkinek nem javaslom, ajánlom, mert tulajdonképpen én nem jártam el körültekintően, de a termék és a webáruház a felelős!
MŰSZAKI SEGÍTSÉG: HÉTFŐ-PÉNTEK 10-18 ÓRÁIG 06703121617 SZÁMOM!
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről