Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
ELÉRHETŐSÉGÜNK

Kapcsolat, műszaki segítség 

Tel: 0620 379-2733

orkodowebaruhaz@gmail.com

Partnereink
Látogató számláló
3
1
6
2
2
8
5
Fizetési megoldás

Termékek


Genius Smart KM-8100 vezeték nélküli billentyűzet és egér kit
Genius Smart KM-8100 vezeték nélküli billentyűzet és egér kit

Genius Smart KM-8100 vezeték nélküli billentyűzet és egér kit

Csatlakozása vezeték nélküli, a tápellátását elemek biztosítják, amelyeket a csomag tartalmaz.
Egyszerre több eszközhöz csatlakozható (maximum 3), a váltást egy billentyű-kombinációval lehet végrehajtani. Ez egy személyre szabható billentyűzet, a Genius Smart Engine-nel együtt teljes körűen vezérli a 12 funkcióbillentyűt, amelyek egyediek kedvenc web, APP-ok, közösségi vagy üzleti integráció számára. A 12 funkcióbillentyű bármelyikét személyre szabhatja alkalmazások indításához, webhelyek felkereséséhez, multimédiás engedélyezéséhez, hangulatjelek küldéséhez, alkalmazás belső parancsikonok létrehozásához. Egyetlen gombnyomással a gyakran használt szavait vagy kifejezéseit is előhívhatja.
A vezeték nélküli egér kontúros formáját és oldalsó markolatát úgy tervezték, hogy kényelmesen elférjen a jobb vagy a bal kezében – a továbbfejlesztett követés és a precíz kurzorvezérlés pedig kézben tarthatja az irányítást.

Műszaki adatok:
RF frekvencia: 2,4 GHz
Funkcióbillentyűk: Igen, 12 (8 hang, 4 internet)
Multimédiás gombok: Nem
Egérérzékelő motor: Optikai
Az egér felbontása (DPI): 1000
Az egér gombjainak száma: 3 (bal, jobb, középső gomb görgetéssel)
Súly (g): Billentyűzet: kb. 488 g (elem nélkül) Egér: kb. 53,5 g (elem nélkül)
Méretek: Billentyűzet: 450,92 x 167,06 x 26,46 mm Egér: 95 x 56 x 35 mm
*SmartGenius APP Windows 7, 8, 8.1, 10 / macOS X 10.10-10.15 rendszerhez
*A termék hardvere és firmware gyárilag be van állítva. tudsz
állítsa be a beállításokat az igényeinek megfelelően. Firmware frissítéshez
megtekintheti weboldalunkat.

Csomag tartalma:
1 db vezeték nélküli billentyűzet
1 db vezeték nélküli egér
1 db USB vevő
AAA elem a billentyűzethez
AA elem egérhez


Vélemény írása a termékről
Tisztelt Vásárló! Köszönjük, hogy minket választott a vásárlás során. Természetesen a műszaki szakértelem nem elvárás és nem is követelmény, viszont az elvárható, hogy a felkínált szaktanácsadást igénybe vegyük vagy szakembert hívjunk a megoldandó problémához. Tisztázni kell, mire van szükségem és mi az a készülék, amit az adott körülmények között a legoptimálisabban tudok alkalmazni és az elvárásaimnak is megfelelő! Tudásszintem, műszaki érzékem megfelelő e az adott termék telepítéséhez.

Amennyiben úgy vásárolok terméket, hogy nem informálódom, nem tájékozódom arról szakembertől, aki iránymutatást ad arra vonatkozóan, hogy mit is vásároljak és ezáltal valami nem megfelelően működik vagy nem azt rendeltem, amire szükségem lett volna az nem a termék hibája és nem is a webáruházunk felelőssége!

Pl. őrködő Webáruházból rendelek kamera rendszert, biztonsági kamerát, kaputelefont (MKT, EVKT stb. lakáskészüléket) úgy írok véleményt, hogy korábban nem szereltem még kamerarendszert, kamerát, kaputelefont stb. és nem is azt a típust rendeltem, ami számomra a legmegfelelőbb! Nehezen ment a beszerelés, nem is azt raktam be, amit kellet volna, műszaki segítséget sem kértem a rendelés előtt a webáruháztól, vagy szakembertől és arra a megállapításra jutottam, hogy a termék az nem felel meg a forgalmazásra és azt senkinek nem javaslom, ajánlom, mert tulajdonképpen én nem jártam el körültekintően, de a termék és a webáruház a felelős!
MŰSZAKI SEGÍTSÉG: HÉTFŐ-PÉNTEK 10-18 ÓRÁIG 06703121617 SZÁMOM!
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről