Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
ELÉRHETŐSÉGÜNK

Kapcsolat, műszaki segítség 

Tel: 0620 379-2733

orkodowebaruhaz@gmail.com

Partnereink
Látogató számláló
3
1
6
0
8
8
5
Fizetési megoldás

Termékek


Hikvision 32Gb Class 10 microSD memóriakártya
Hikvision 32Gb Class 10 microSD memóriakártya

Hikvision 32Gb Class 10 microSD memóriakártya

 

A Hikvision 32 GB microSD egy megbízható és nagy kapacitású memóriakártya a Hikvisiontól. A 32 GB-os kapacitás lehetővé teszi a nagy mennyiségű adat tárolását, beleértve a fényképeket, videókat és egyéb fájlokat. Az UHS-I osztályba tartozó kártya maximális sebessége akár 92 MB/s olvasás, és akár 15 MB/s írás, ami gyorsabb fájlátvitelt és adatelérést biztosít a felhasználóknak. A Class 10 jelölésű kártya kategóriájában a leggyorsabbak közé tartozik.  kártya támogatja a beépített automatikus hibajavítást, amely elősegíti az adatok biztonságos tárolását. A Hikvision microSDHC kártya az iparági szabványoknak megfelelően készült, és garantáltan megfelel az elvárásoknak, így ideális választás lehet a digitális adatok tárolásához.

 


Technikai adatok:

Modell:                          HS-TF-C1-32
Kapacitás:                      32 GB
Max. olvasási sebesség:   92MB/s
Max. írási sebesség:        15MB/s
NAND:                           TLC
Formátum:                     MicroSDHC
Méretek:                        14,99 mm x 10,92 mm x 1,02 mm
Üzemi hőmérséklet:         0ºC ~ 70ºC
Tárolási hőmérséklet:      -25ºC ~ 85ºC
Kompatibilitás:                microSDHC, microSDXC, microSDHC UHS-I és microSDXC UHS-I

Csomag tartalma:

1 db Hikvision 32Gb microSD kártya


Vélemény írása a termékről
Tisztelt Vásárló! Köszönjük, hogy minket választott a vásárlás során. Természetesen a műszaki szakértelem nem elvárás és nem is követelmény, viszont az elvárható, hogy a felkínált szaktanácsadást igénybe vegyük vagy szakembert hívjunk a megoldandó problémához. Tisztázni kell, mire van szükségem és mi az a készülék, amit az adott körülmények között a legoptimálisabban tudok alkalmazni és az elvárásaimnak is megfelelő! Tudásszintem, műszaki érzékem megfelelő e az adott termék telepítéséhez.

Amennyiben úgy vásárolok terméket, hogy nem informálódom, nem tájékozódom arról szakembertől, aki iránymutatást ad arra vonatkozóan, hogy mit is vásároljak és ezáltal valami nem megfelelően működik vagy nem azt rendeltem, amire szükségem lett volna az nem a termék hibája és nem is a webáruházunk felelőssége!

Pl. őrködő Webáruházból rendelek kamera rendszert, biztonsági kamerát, kaputelefont (MKT, EVKT stb. lakáskészüléket) úgy írok véleményt, hogy korábban nem szereltem még kamerarendszert, kamerát, kaputelefont stb. és nem is azt a típust rendeltem, ami számomra a legmegfelelőbb! Nehezen ment a beszerelés, nem is azt raktam be, amit kellet volna, műszaki segítséget sem kértem a rendelés előtt a webáruháztól, vagy szakembertől és arra a megállapításra jutottam, hogy a termék az nem felel meg a forgalmazásra és azt senkinek nem javaslom, ajánlom, mert tulajdonképpen én nem jártam el körültekintően, de a termék és a webáruház a felelős!
MŰSZAKI SEGÍTSÉG: HÉTFŐ-PÉNTEK 10-18 ÓRÁIG 06703121617 SZÁMOM!
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről