Termékek


Álkamera csomag 4 darab DKB-2 dome kamerával
Álkamera csomag 4 darab DKB-2 dome kamerával

Álkamera csomag 4 darab DKB-2 dome kamerával

 

A biztonsági kamerák elrentettő erővel bírnak, ugyanis ha a betörőnek választania kell egy bekamerázott, és egy kameramentes ház, üzlet között, akkor nyilván a kamera nélküli célpontot fogja választani, ugyanis kisebb a lebukás esélye - álkamera telepítésével ezt a hatást lehet elérni.

Megelőző védelemként szolgál, az alacsony ár mellett a könnyű telepíthetőséggel rendelkezik, olyan helyekre is felszerelhető, ahol nincs lehetőség vezetékelésre, vagy egy valódi rendszer kiépítésével jogi problémákba ütköznénk.

A csomag megvásárlásával négy darab DKB-2 dome álkamerához juthatsz hozzá kedvezményes áron, így kevesebb pénzből nagyobb területet biztosíthatsz be!

A DKB-2 egy dome álkamera, melynek kinézete hasonlít egy valódi kamerára, kialakításának köszönhetően kültéren és beltéren egyaránt használható. A "lencse" alatt egy LED található, melyek folyamatosan villognak, áramellátását két darab AA elem biztosítja (elem nem tartozék).

 

Csomag tartalma:
4 db DKB-2 dome álkamera
4 db CCTV matrica
csavarok, tiplik


Vélemény írása a termékről
Tisztelt Vásárló! Köszönjük, hogy minket választott a vásárlás során. Természetesen a műszaki szakértelem nem elvárás és nem is követelmény, viszont az elvárható, hogy a felkínált szaktanácsadást igénybe vegyük vagy szakembert hívjunk a megoldandó problémához. Tisztázni kell, mire van szükségem és mi az a készülék, amit az adott körülmények között a legoptimálisabban tudok alkalmazni és az elvárásaimnak is megfelelő! Tudásszintem, műszaki érzékem megfelelő e az adott termék telepítéséhez.

Amennyiben úgy vásárolok terméket, hogy nem informálódom, nem tájékozódom arról szakembertől, aki iránymutatást ad arra vonatkozóan, hogy mit is vásároljak és ezáltal valami nem megfelelően működik vagy nem azt rendeltem, amire szükségem lett volna az nem a termék hibája és nem is a webáruházunk felelőssége!

Pl. őrködő Webáruházból rendelek kamera rendszert, biztonsági kamerát, kaputelefont (MKT, EVKT stb. lakáskészüléket) úgy írok véleményt, hogy korábban nem szereltem még kamerarendszert, kamerát, kaputelefont stb. és nem is azt a típust rendeltem, ami számomra a legmegfelelőbb! Nehezen ment a beszerelés, nem is azt raktam be, amit kellet volna, műszaki segítséget sem kértem a rendelés előtt a webáruháztól, vagy szakembertől és arra a megállapításra jutottam, hogy a termék az nem felel meg a forgalmazásra és azt senkinek nem javaslom, ajánlom, mert tulajdonképpen én nem jártam el körültekintően, de a termék és a webáruház a felelős!
MŰSZAKI SEGÍTSÉG: HÉTFŐ-PÉNTEK 10-18 ÓRÁIG 06703121617 SZÁMOM!
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről