Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Látogató számláló
3
2
0
6
9
5
2
Fizetési megoldás
Partnereink

Termékek


PROTECO KIT-MEKO5-H elektromos kapu - kapunyitó szett
PROTECO KIT-MEKO5-H elektromos kapu - kapunyitó szett

Proteco KIT-MEKO5-H kapunyitó szett GardenGate kiegészítőkkel 

A KIT-MEKO5-H szett megadja azt a kényelmet, amit egy manuálisan nyitható kapu nem tud, ugyanis elég egy gombnyomás, és már nyílik is a kapu! A csomagban megtalálható egy beépített mechanikus végálláskapcsolóval rendelkező motor, egy ROLL vezérlés beépített ugrókódos rádióvevővel, két darab 4 csatornás Master Zen távirányító, egy villogó, és egy pár infrasorompó.

A kapumozgató maximum 500 kg súlyig használható, 350N nyomatékkal rendelkezik, nyitási sebessége 10,5 m/perc. Kulcsos kézi kioldásra is van lehetőség, így egy áramszünet esetén manuálisan lehet nyitni/zárni a kaput. A szett két csomag TECNO TC073 (4 méter) műanyag fogaslécet is tartalmaz, amelyek biztosítják a kapu sima és halk mozgását.

 

 

 

Műszaki adatok:
Tápfeszültség: 230V-50Hz
Teljesítmény: 250 W
Áramfelvétel: 1,2- 1,7 A
Sebesség: 10,5 m/perc
Max kapusúly: 500 kg
Fordulatszám: 1400 ford./perc
Maximális tolóerő: 350N
Kondenzátor: 8 μF
Üzemi ciklus: 40%

Csomag tartalma:

1 db Meko-5N motor

1 db ROLL vezérlés

2 db Master Zen távvezérlő

1 db FotoMouse fotocella

1 db FLASH230 villogó

2 csomag (összesen 4 méter) műanyag fogasléc, végállás kapcsolók, összeszerelő kit


Vélemény írása a termékről
Tisztelt Vásárló! Köszönjük, hogy minket választott a vásárlás során. Természetesen a műszaki szakértelem nem elvárás és nem is követelmény, viszont az elvárható, hogy a felkínált szaktanácsadást igénybe vegyük vagy szakembert hívjunk a megoldandó problémához. Tisztázni kell, mire van szükségem és mi az a készülék, amit az adott körülmények között a legoptimálisabban tudok alkalmazni és az elvárásaimnak is megfelelő! Tudásszintem, műszaki érzékem megfelelő e az adott termék telepítéséhez.

Amennyiben úgy vásárolok terméket, hogy nem informálódom, nem tájékozódom arról szakembertől, aki iránymutatást ad arra vonatkozóan, hogy mit is vásároljak és ezáltal valami nem megfelelően működik vagy nem azt rendeltem, amire szükségem lett volna az nem a termék hibája és nem is a webáruházunk felelőssége!

Pl. őrködő Webáruházból rendelek kamera rendszert, biztonsági kamerát, kaputelefont (MKT, EVKT stb. lakáskészüléket) úgy írok véleményt, hogy korábban nem szereltem még kamerarendszert, kamerát, kaputelefont stb. és nem is azt a típust rendeltem, ami számomra a legmegfelelőbb! Nehezen ment a beszerelés, nem is azt raktam be, amit kellet volna, műszaki segítséget sem kértem a rendelés előtt a webáruháztól, vagy szakembertől és arra a megállapításra jutottam, hogy a termék az nem felel meg a forgalmazásra és azt senkinek nem javaslom, ajánlom, mert tulajdonképpen én nem jártam el körültekintően, de a termék és a webáruház a felelős!
MŰSZAKI SEGÍTSÉG: HÉTFŐ-PÉNTEK 10-18 ÓRÁIG 06703121617 SZÁMOM!
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés