Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
ELÉRHETŐSÉGÜNK

BOLTUNK

1078 Budapest VII ker. István utca 41-43

 Bolt Tel: 061 794-3775 

   Műszaki segítség:       0620 379-2733 

Boltunk hétfő-péntek 10-18 óráig nyitva Szombat-Vasárnap ZÁRVA!

Partnereink
Látogató számláló
2
8
5
2
9
9
1

Termékek


PROTECO KIT-MEKO5-H elektromos kapu - kapunyitó szett
PROTECO KIT-MEKO5-H elektromos kapu - tolókapu kit

Elektromos kapu PROTECO - tolókapu kit, kapunyitó szett GARDENGATE kiegészítőkkel 

 

Az elektromos kapunyitó szettek alkalmasak családi házak, társasházak, maximum 500kg-os kapujának a távműködtetésére, kapunyitásához. Könnyen kezelhető, ugyanis a mellékelt távirányítóval nyithatjuk és zárhatjuk a kapunkat. Családi és társasházakhoz.

 

Webáruházunkban 2022.07.21 és 2022.08.30-ig leadott megrendelések esetén a kapunyitó rendszert kiemelt akció keretén belül 99 900-Ft. -ért megvásárolhatja!

 

 

 

Az elektromos kapu szett - a kapu automatizálásához szükséges csomag tartalma:

 

  • 1db 230Vac MEKO-5N motor 500kg-os kapuhoz,beépített mechanikus végálláskapcsolóval,önzáró. Tápfeszültség: 230V-50Hz, 250 W teljesítmény, Áramfelvétel:1,2- 1,7 A, 15 fogú fogaskerék, 10.5m/perc sebesség, egyedi kulcsos kézi kioldó
  • 1 db. ROLL vezérlés beépített ugrókódos rádióvevővel
  • 2db 4 csatornás MASTER ZEN
  • 1pár fotocella FOTOMOUSE
  • 1db villogó FLASH230

Vélemény írása a termékről
Tisztelt Vásárló! Köszönjük, hogy minket választott a vásárlás során. Természetesen a műszaki szakértelem nem elvárás és nem is követelmény, viszont az elvárható, hogy a felkínált szaktanácsadást igénybe vegyük vagy szakembert hívjunk a megoldandó problémához. Tisztázni kell, mire van szükségem és mi az a készülék, amit az adott körülmények között a legoptimálisabban tudok alkalmazni és az elvárásaimnak is megfelelő! Tudásszintem, műszaki érzékem megfelelő e az adott termék telepítéséhez.

Amennyiben úgy vásárolok terméket, hogy nem informálódom, nem tájékozódom arról szakembertől, aki iránymutatást ad arra vonatkozóan, hogy mit is vásároljak és ezáltal valami nem megfelelően működik vagy nem azt rendeltem, amire szükségem lett volna az nem a termék hibája és nem is a webáruházunk felelőssége!

Pl. őrködő Webáruházból rendelek kamera rendszert, biztonsági kamerát, kaputelefont (MKT, EVKT stb. lakáskészüléket) úgy írok véleményt, hogy korábban nem szereltem még kamerarendszert, kamerát, kaputelefont stb. és nem is azt a típust rendeltem, ami számomra a legmegfelelőbb! Nehezen ment a beszerelés, nem is azt raktam be, amit kellet volna, műszaki segítséget sem kértem a rendelés előtt a webáruháztól, vagy szakembertől és arra a megállapításra jutottam, hogy a termék az nem felel meg a forgalmazásra és azt senkinek nem javaslom, ajánlom, mert tulajdonképpen én nem jártam el körültekintően, de a termék és a webáruház a felelős!
MŰSZAKI SEGÍTSÉG: HÉTFŐ-PÉNTEK 10-18 ÓRÁIG 06703121617 SZÁMOM!
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről