Termékek


Kameratáp szabályozható 12-14Vdc 12A 16 kimenet PR-12A16CH
Kameratáp szabályozható 12-14Vdc 12A 16 kimenet PR-12A16CH

Provision PR-12A16CH szabályozható kameratáp 16 kimenettel

 

A Provision PR-12A16CH tápegység összesen 16 különálló kimenettel rendelkezik, így egyszerre több kamera tápellátását is képes biztosítani.
Bekötése egyszerű, ugyanis sorkapcsos csatlakozással rendelkezik. A tápegység túlfeszültség, rövidzár, és túláram védelemmel van ellátva a teljes biztonság érdekében, a biztosítékok kimenetenként övisszaállóak. Kimeneti feszültsége szabályozható 11-15VDC között, terhelhetősége maximum 12A.
Masszív fémdobozzal szerelt, mely a tartozék kulcsokkal zárható.

Műszaki adatok:
Kimeneti csatlakozók: 16
Bemeneti feszültség: AC100~240V
Frekvencia: 47~63HZ
Kimeneti feszültség: DC12V
Kimeneti áram: 12A
Kimeneti feszültségszabályozás: DC11~15V
Túláram elleni védelem: 6A ±5%
Hatékonyság: ≥ 85%
Tartalék akkumulátor támogatás: Nem
Ház: Fém
Méret: 290 x 220 x 70mm


Vélemény írása a termékről
Tisztelt Vásárló! Köszönjük, hogy minket választott a vásárlás során. Természetesen a műszaki szakértelem nem elvárás és nem is követelmény, viszont az elvárható, hogy a felkínált szaktanácsadást igénybe vegyük vagy szakembert hívjunk a megoldandó problémához. Tisztázni kell, mire van szükségem és mi az a készülék, amit az adott körülmények között a legoptimálisabban tudok alkalmazni és az elvárásaimnak is megfelelő! Tudásszintem, műszaki érzékem megfelelő e az adott termék telepítéséhez.

Amennyiben úgy vásárolok terméket, hogy nem informálódom, nem tájékozódom arról szakembertől, aki iránymutatást ad arra vonatkozóan, hogy mit is vásároljak és ezáltal valami nem megfelelően működik vagy nem azt rendeltem, amire szükségem lett volna az nem a termék hibája és nem is a webáruházunk felelőssége!

Pl. őrködő Webáruházból rendelek kamera rendszert, biztonsági kamerát, kaputelefont (MKT, EVKT stb. lakáskészüléket) úgy írok véleményt, hogy korábban nem szereltem még kamerarendszert, kamerát, kaputelefont stb. és nem is azt a típust rendeltem, ami számomra a legmegfelelőbb! Nehezen ment a beszerelés, nem is azt raktam be, amit kellet volna, műszaki segítséget sem kértem a rendelés előtt a webáruháztól, vagy szakembertől és arra a megállapításra jutottam, hogy a termék az nem felel meg a forgalmazásra és azt senkinek nem javaslom, ajánlom, mert tulajdonképpen én nem jártam el körültekintően, de a termék és a webáruház a felelős!
MŰSZAKI SEGÍTSÉG: HÉTFŐ-PÉNTEK 10-18 ÓRÁIG 06703121617 SZÁMOM!
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés