Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Kategóriák
Látogató számláló
3
2
0
8
9
4
6
Fizetési megoldás
Partnereink
Termék részletek


Provision Full HD 1 kamerás IP kamera rendszer 2 MP felbontás

Provision Full HD 1 kamerás IP kamera rendszer 2 MP
 • Provision Full HD 1 kamerás IP kamera rendszer 2 MP
 • Provision Full HD 1 kamerás IP kamera rendszer 2 MP
 • Provision Full HD 1 kamerás IP kamera rendszer 2 MP
 • Provision Full HD 1 kamerás IP kamera rendszer 2 MP
Alap ár: 84 490 Ft 
ár: 72 640 Ft
Gyártó:
Provision
Tipus:
PR-IP-01
Garancia hónapokban:
36
Szállítási költség:
1490
Szállítási idő:
1

Provision Full HD 1 kamerás IP kamera rendszer 2 megapixeles felbontással

2 Megapixeles Provision 1 nagy tömb ledes szett: biztonsági kamerával FULL HD 1920x1080 felbontás fehér színű kültéri fémház, 4 csatornás 5 megapixeles NVR rögzítő, 10 méteres LAN kábel, 5 portos switch, tápegység és poe csatlakozó. A biztonsági rendszer telephelyek, lakások, boltok megfigyelésére alkalmas FullHD minőségben. Az 1 csőkamerás IP rendszer nagy területek megfigyelését is lehetővé teszi jelveszteség nélkül.

 

A készreszerelt IP biztonsági kamerarendszer szett tartalma:

 

 

 1db I2-320IPSN-28-V2 éjjellátó 2MP FullHD kültéri és beltéri IP csőkamera 

 

Oldalfalra, és mennyezetre is egyszerűen felszerelhető, fémházzal rendelkezik, így kültéren és beltéren is megállja a helyét!

A beépített infralednek köszönhetően akár 20 méteres távolságig is ellát teljes sötétségben. A 2,8 mm-es optika 103°-os látószöget biztosít, így egy nagyobb teret tudunk befogni vele.

 

I2320IPS28

1db Nagyfelbontású asztali NVR rögzítő

A Provision PR-NVR5-4100X+(MM) típusú rögzítő maximum 4 darab 5 megapixel felbontású IP kamerát tud kezelni, mellyen beállítható a mozgásérzékeléses, ciklusos, vagy folyamatos rögzítési mód. Monitorral vagy tévével csatlakoztatva nézhetjük az aktuális eseményeket. Lehetőség van távoli, internetes elérésre mobilapplikáción és számítógépen keresztül. Amennyiben azt szeretnénk, hogy a rögzítő tárolja az eseményeket, akkor merevlemezzel kell bővíteni (NEM TARTOZÉK), maximum 6TB a kapacitás.

Ha nálunk vásárolja meg a merevlemezt, azt mi ingyenesen beszereljük az NVR rögzítőbe!

NVR54100X+MM

 

 

 

 

1db 5 portos switch

SWITCH

A switch segítségével tudjuk az IP kamera hálózatot létrehozni, az IP kamerákat és az NVR rögzítőt is ebbe kell kötni a mellékelt kábelek segítségével. A kamera esetében a POE átalakítónak csak az RJ45-ös dugóját csatlakoztatjuk.

Igény esetén cserélhető 4+2, vagy 8+2 PoE switchre - ebben az esetben nincs szükség tápegységekre és PoE átalakítókra - a különbözetről ügyfélszolgálatunkon érdeklődhet!

 

 

 

1db POE csatlakozó, átalakító

 

Poe csatlakozó

A POE átlakítót az IP kamera jeltovábbító kábelének mindkét végéhez hozzá kell csatlakoztatni, ugyanis ennek köszönhetően egy kábelen keresztül tud a tápellátás és a videójel is eljutni a kameráig. (nem kell a kamerákhoz külön kivezetékelni a 12V-os tápellátást) A kamera oldalán mindkét csatlakozót csatlakoztatjuk, míg a switch oldalán az RJ45-ös dugót a switch-be és a másik csatlakozóba a mellékelt kamera tápot.

 

1db Kameratáp 12V 2A 220V

 

12V 2A tápegység

Csatlakoztassuk az NVR rögzítőhöz a saját dobozában megtalálható adaptert a rögzítőbe, majd a hálózati 230V-os aljzatba. A melékelt különálló adaptert csatlakoztassuk a POE átalakító DC csatlakozójára, majd a hálózati 230V-os aljzatba. A csomagban mindig annyi adaptert fog találni, amennyi kamerás rendszert vesz + 1db-t mely a rögzítő doboza tartalmaz. Biztonságtechnikai szempontból, minden kamerát érdemes külön tápról meghajtani.

 

 

1db 10 méteres szerelt IP kamera kábel

 

Equip patch kábel

A kábelt készre szerelve küldjük, csak csatlakoztatni kell az NVR rögzítő készülékkel, valamint a kamerával. Minden kamerához csak 1db vezetéket kell elvezetni, mert 1 vezetéken megy a videójel és a tápellátás is.

Amennyiben nem elég a 10 méter, lehetőség van módosításra, választható méretek: 15 méter, 20 méter.

 

 

 

Az IP kamera bekötése és beüzemelése:

IP kamera bekötése

 

Adjunk mindegyik IP kamerának és a rögzítőnek egy IP címet a saját IP cím tartományon belül (vigyázzunk, hogy ne legyen egyforma IP cím, ugyanis az ütközést okozhat)

Csatlakoztassuk a kamerákat és a rögzítőt a 5 csatornás SWITCH-be, majd csatlakoztassuk a hálózati aljzatba a hozzá adott tápokkal.

A rögzítő beállításaiban adjuk hozzá egyesével a kamerákat az automatikus kereséssel, vagy a már korábban megadott IP címekkel és mentsük el.

A rendszer mostmár működőképes.

 

Választható merevlemez HDD a felvételek rögzítéséhez

A megfigyelő rendszerek nem rendelkeznek külön beépített memóriával, ezért ezeket külön kell megvásárolni / NEM TARTOZÉK! / a készülékhez. Ha a HDD-t tőlünk vásárolja, akkor azt ingyenesen beszereljük, felinstalláljuk a készülékben igy Önnek ez nem jelent további szerelést, költséget.

 

 

1000 GB-os HDD merevlemez a rögzítéshez

Adattárolás folyamatos felvétel esetén, 1 kameránál kb. 1 hét, mozgás érzékelés beállítás esetén akár 2 hónap is lehet!

NEM TARTOZÉK

 

2000 GB-os HDD merevlemez a rögzítéshez

Adattárolás folyamatos felvétel esetén, 1 kameránál kb. 2 hét, mozgás érzékelés beállítás esetén akár 1-2 hónap is lehet!

NEM TARTOZÉK

 

 

Provision Full HD IP 1 kamerás kamera rendszer csomag tartalma:

 

1 db Provision NVR5-4100X+(MM) 4 csatornás NVR rögzítő

1 db Provision I2-320IPSN28-V2 kamera

1 db POE átalakító

1 db 12V 2A kameratáp

1 db 10 méter szerelt IP kamera kábel

1 db 5 csatornás SWITCH

Kérem tekintse meg az IP kamera rendszer kategóriánkat, és válogasson kedvére szettjeink között!

 • Gyártói Cikkszám
  PRIP01
  Raktárkészlet
  10 db
  Cikkszám
  PR-IP-01
Webáruház készítés