Termék részletek


Provision AHD-36 13 kamerás kamerarendszer 2MP Lite

Provision AHD-36 13 kamerás kamerarendszer 2MP Full HD 1920X1080p
 • Provision AHD-36 13 kamerás kamerarendszer 2MP Full HD 1920X1080p
 • Provision AHD-36 13 kamerás kamerarendszer 2MP Full HD 1920X1080p
 • Provision AHD-36 13 kamerás kamerarendszer 2MP Full HD 1920X1080p
 • Provision AHD-36 13 kamerás kamerarendszer 2MP Full HD 1920X1080p
Alap ár: 32 872 Ft 
ár: 328 720 Ft
Gyártó:
Provision
Tipus:
PR-36-bullet-13
Garancia hónapokban:
36
Szállítási költség:
1490
Szállítási idő:
1

Provision 13 kamerás megfigyelő kamera rendszer PR-I4320A28 kamerával

Provision 2 nagy tömb ledes 1920x1080 felbontású biztonsági kamerával  fehér színű kültéri fémházban 16 csatornás AHD-Lite rögzítővel, UTP kábellel, csatlakozókkal, tápegységekkel. A készülék családi házak, irodák, lakások, telephelyek megfigyelésére alkalmas HD minőségben. A 13 kamerás analóg HD rendszer kisebb területek nagy felbontásának a rögzítésére alkalmas, mely éjszaka a beépített 2 db nagy tömb LEDnek köszönhetően, akár 40m-ig is ellát

A készreszerelt HD megfigyelő kamerarendszer csomag tartalma:

 

 

 13db éjjellátó nagyfelbontású 2 Megapixel 1920x1080 FULL HD kamera

 

40 méterig éjszaka stabilan lát, ha nincs világítás akkor is! Látószöge kb. 88 fok 2.8 mm lencsének  köszönhetően. Tökéletes formatervezés, mennyezetre, oldalfalra is felszerelhető. Vízálló, vandál biztos fémházban! I4320A28 biztonsági kamera

 

Gyakran ismételt kérdések a biztonsági kamerával kapcsolatosan:

 •  Vízálló e a kamera kültéren alkalmazható-e? Igen a kamera IP67 vízállóságú masszív fémhézas ezért kültéren és beltéren is alkalmazható bírja az időjárás viszontagságait!

 •  A kamerához hány vezetéket kell elvinni a rögzítőtől?
  1 db kábelt kell elvezetni kameránként a DVR rögzítő-től, azon megy a tápellátás és a videójel is! Nem kell külön kábelen biztosítani a 12V-os áramellátást.

 •  Éjszaka is lát a kamera ha nincs világítás? Igen a beépített nagy tömb ledeknek köszönhetően 20-30-40 méterig is elláthat teljes sötétségben is típustól függően. Az éjszakai üzemmódot automatikusan váltja a készülék mivel beépített érzékelővel van ellátva.

 •  Meghibásodás esetén garancia ideje és ügyintézése? Garancia a kamerára 3 ÉV! Ügyintézés meghibásodás esetén az alábbi linken érhető el: kapcsolat-informaciok

 

1db AHD nagyfelbontású 16 csatornás asztali DVR rögzítő

 

 16 kamera bemenettel, ami külön-külön képes rögzíteni a kamerák képét (a megtekintett élőkép 1920x1080, míg a készített felvételek felbontása 960x1080), HDMI csatlakozás, nagyképernyős televízión is nézhető, valamint számítógép monitor is csatlakoztatható SH-16200A5N-2L(MM) DVR RÖGZÍTŐ

 

 

Gyakran ismételt kérdések a biztonsági DVR rögzítővel kapcsolatosan:

 

 •  Interneten keresztül tudom nézni, visszanézni a kamerák képét, felvételeit? Igen ha a DVR rögzítő csatlakoztatva van internethez (routeren keresztül lan kábellel) és mobilunkra, számítógépünkre letöltjük a gyártó által biztosított applikáció vagy programot.

 •  Ha nincs internet akkor is tudom használni a kamera rendszert? Igen a készülékbe be kell építeni 1 db. HDD-t (merevlemezt) legalább 1TB (1000GB) vagy 2 TB (2000GB) kapacitásút, amire rögzíti a kamerák képét és ezáltal visszanézhetővé válik a rögzített felvétel.Ha tőlünk vásárolja a HDD-t akkor mi azt ingyenesen és szakszerűen megépítjük a DVR rögzítőbe.
   
 • Automata mozgásérzékelés vagy folyamatos felvétel érdemes beállítani a DVR rögzítőn? Mi az automata mozgásérzékelést javasoljuk mivel így a rögzítő csak a mozgási eseményt veszi a kameráknál feleslegesen a nagy semmit nem. Így ha történik valami nem kell az egész napot végignézni csak azt az időpontot amikor az események történtek. A DVR mappázza és rendszerezi a mozgási eseményeket.

 •  Kell valamit állítani vagy törölni a felvételeket bizonyos idő elteltével? Nem mert a rendszer automatikusan törli a legrégebbi felvételeket a merevlemezről és azokat felülírja.

 • Meghibásodás esetén garancia ideje és ügyintézése? Garancia a DVR rögzítőre 3 ÉV! Ügyintézés meghibásodás esetén az alábbi linken érhető el: kapcsolat-informaciok

 

 

 

130 méter UTP kábel a szükséges csatlakozókkal

 

A központi egységig kameránként csupán 1 kábelt szükséges elvezetni, azon megy a tápellátás és a videojel is. Egy kis műszaki érzékkel házilag összeállítható (nincs szükség krimpelő fogóra), a kábelre csupán a videobalunt és a 2.1 és 5.5 mm tápcsatlakozókat kell felszerelni - segítségképp egy útmutatót is teszünk a csomagba, illetve telefonos segítség is elérhető!

A kábelt egyben lemérve küldjük, így akkora méreteket vághat, amekkorákat szeretne!

 

Kevés kameránkénk a 10 méter kábel?   NINCS PROBLÉMA! A kért méretet a megrendelés összegzésénél található megjegyzés rovatban tudja jelezni, a szettben található 130 méteren felül a pluszköltség 100 Ft/m - ez az összeg a számlán kerül feltüntetésre, az automatikus visszaigazolásnál nem jelenik meg!

 

biztonsagi kamera rendszer kábel

 

 

 Hány méterig lehet elvinni a vezetéket? Ahhoz, hogy megfelelő tápellátást biztosítsunk a kameráknak, maximum 30 méter a javasolt vezetékhossz, e feletti távolság már okozhat problémát a kamera működésében, mert a nagy távolságon a 12V-os tápfeszültség a kábel hossza miatt csökken. Ennek megoldása szabályozható táp alkalmazása, vagy a kamerát közelebbről kell megtáplálni. (ez már szakértelmet és műszeres beállítást is igényel)

 

 

 

13db Kameratáp 12V 1,5A 220V

 

kamera rendszer 12v tápA kamerák tápellátását a DVR rögzítő mellől meg tudjuk oldani egy elosztóval tekintettel arra, hogy a szereltkábelen a tápellátás is megoldott.

 

Csak csatlakoztatni kell a szereltkábel végéhez és már működik is a kamera!

 

 

 

 

Választható merevlemez HDD a felvételek rögzítéséhez 

 

dvr rögzitő merevlemezA kamerás megfigyelő rendszerek nem rendelkeznek külön beépített memóriával, ezért ezeket külön kell megvásárolni / NEM TARTOZÉK! / a készülékhez.

 

 

Ha a HDD-t tőlünk vásárolja, akkor azt ingyenesen beszereljük, felinstalláljuk a készülékben így önnek ez nem jelent további szerelést, költséget.

 

 

1000 GB-os HDD merevlemez a rögzítéshez

Adattárolás folyamatos felvétel esetén, 1 kameránál 2 hét, mozgás érzékelés beállítás esetén akár 2-3 hónap is lehet!

NEM TARTOZÉK

 

2000 GB-os HDD merevlemez a rögzítéshez

Adattárolás folyamatos felvétel esetén, 1 kameránál kb. 4 hét, mozgás érzékelés beállítás esetén akár 3-4 hónap is lehet!

NEM TARTOZÉK

 

3000 GB-os HDD merevlemez a rögzítéshez

Adattárolás folyamatos felvétel esetén, 1 kameránál kb. 6 hét, mozgás érzékelés beállítás esetén akár 5 hónap is lehet!

NEM TARTOZÉK

 

Csomag tartalma:

1db 16 csatornás Provision PR-SH16200A5N-2L(MM) rögzítő (a rendszer 16 kameráig bővíthető)

13db 2 MP Provision I4-320A-28 HD kamera

130m UTP kábel a szükséges csatlakozókkal:

 • 13 pár videobalun

 • 13 db DC apa tápcsatlakozó

 • 13 db DC anya tápcsatlakozó

13db 12V 1,5A táp

 • Gyártói Cikkszám
  PRAHD3613
  Raktárkészlet
  10 db
  Cikkszám
  PR-36-bullet-13
 • Tisztelt Vásárlónk!

  Köszönjük, hogy az Őrködő Webáruház kamera rendszerét választotta!

  Mint tapasztalt biztonságtechnikai szakember, szeretném segíteni Önt a rendszer telepítésében ezzel a részletes útmutatóval, hogy még azok számára is könnyen érthető és kivitelezhető legyen, akik még nem telepítettek megfigyelőrendszert.

  A megrendelést követően webáruházunk precízen összeállítja a biztonsági rendszerét, amit az online felületünkön megrendelt. A szállításról a GLS gondoskodik, így az egész Magyarország területén biztonságosan eljut Önhöz.

  Gondolja át mit szeretne megvédeni, mit szeretne látni és megfigyelni!

  A rendszer kiválasztása előtt fontos átgondolni, hogy milyen területeket szeretne megvédeni, milyen helyeket szeretne látni és megfigyelni. Milyen látótávolságot szeretne elérni éjszaka, nulla megvilágítás mellett az infra ledek segítségével? Ezeket az adatokat megtalálja a kiválasztott biztonsági rendszer adatlapján.

  Ha segítségre van szüksége, és szeretne szakemberrel beszélni hívja a 0620 379-2733 telefonszámot hétfőtől-péntekig 10-18 óráig.

  Mi az a probléma, amit a kamera rendszerrel szeretnénk megoldani?

   A kamera rendszerrel az a célunk, hogy illetéktelen személyeket tartsunk távol otthonunktól, irodánktól, nyaralónktól stb; vagy az ott történt eseményeket rögzítsük és ellenőrzésünk alatt tartsuk.

  A megrendelés megelőzően figyelembe kell venni azt, hogy ha azonosításra alkalmas képet, felvételt szeretnénk rögzíteni, akkor a kamerák elhelyezése fontos szempontot képvisel. A kamera javasolt telepítési magassága 3-3,5 méter! Ez abban az esetben fontos, ha jól azonosítható képet szeretnénk a felvételen szereplő személyről, arcfelismerés, ruházat, tárgy stb. Ez a távolság 2 megapixeles felbontásnál 8-10 méter 5 megapixeles rendszernél 10-15 méter között mozog.Látószög fix lencsénél 80-90 fok. Ezek a szempontok, amiket figyelembe kell venni a telepítést és megrendelést megelőzően.

  A rögzítő és beltéri egység elhelyezése, telepítése az épületen belül!

  A hibrid DVR rögzítő elhelyezését mindig jól, és számunkra praktikusan kell megválasztani, hogy az egyszerűen kezelhető, és mégis valamilyen szinten védve legyen az illetéktelenek elől. A kamerák vezetékei innen fognak kiindulni. Minden kamerához csak 1 vezetéket kell kihúzni, kiépíteni, ami majd biztosítja a kamerának a 12V-os tápellátását is, és a rögzítőnek a videojelet is. Amennyiben tőlünk rendeli a rögzítőbe építhető HDD, merevlemezt akkor azt szakszerűen beépítjük, és a rögzítőt beállítjuk. A beállításokat egyénileg is elvégezheti és finomhangolhatja a leírás alapján.

  RÖGZÍTŐ LEÍRÁS: https://orkodo.hu/shop_ordered/4402/pic/Provision_leiras.pdf

  Kábelek kiválasztása és bekötése egyszerűen!

   

  Alap rendszerünkben 10 méter előre szerelt kábel található, amin minden szükséges csatlakozó megtalálható. Választható méret felár ellenében 20 méter és 30 méter is lehet. Ezeket a kábeleket be kell húzni a rögzítőtől a kameráig, majd csak csatlakoztatni kell a rögzítőhöz és a kamerához - a vezeték más szerelést nem igényel.

   

  kamera rendszer szerelése kábelezése

  Kameratáp és rögzítő összekapcsolása:

  kameratáp dvr rögzítő és kamerakábel csatlakoztatása

   

   

  Kamera és kamerakábel csatlakoztatása:

  kamera kamerakábel csatlakoztatása

  Amikor a kábelt magunknak szeretnénk szerelni!

   

  A kábelt sajátkezűleg, egyszerűen és problémamentesen is megszerelhetjük. Miért dönthetünk emellett?

  • Mert a kábelt már korábban beszereltük vagy beszerelték;
  • Pontosan és méretarányosan akarom a kábeleket elhelyezni és kiépíteni;
  • A telepítéskor nem szeretnék a csatlakozók miatt az átlagosnál is nagyobb lyukakat fúrni.

  Ebben az esetben a rendszerhez kapott UTP kábelt, videobalunt, és tápcsatlakozókat fogjuk alkalmazni az alábbiak szerint:

  videobalun szerelve

  Utp kábel bekötése:

   

  szerelt videoballun

  Ha segítségre van szüksége, és szeretne szakemberrel beszélni hívja a 0620 379-2733 telefonszámot hétfőtől-péntekig 10-18 óráig.

  További jótanácsok a rendszer telepítéshez

  A rendszer telepítése során fontos, hogy a kamerák látóterét ne korlátozza semmilyen akadály, mint például fák, oszlopok vagy épületek. A kamera látóterének tisztának és szabadnak kell lennie, hogy a lehető legtöbb területet lefedje.

  A kamera rendszer telepítésekor figyelembe kell venni az időjárási körülményeket is. A kameráknak ellenállónak kell lenniük az eső, hó, szél és más időjárási viszontagságok ellen. A kamerák vízállóságát az IP besorolás jelzi, ahol az első szám a por elleni, a második szám pedig a víz elleni védelmet jelöli.

  A kamera rendszer telepítésekor fontos, hogy a kamerák és a rögzítő közötti távolság ne legyen túl nagy, hogy a jel minősége ne romoljon. A kábelek hosszának megfelelően válassza ki a kamerák helyét.

  A rendszer telepítésekor érdemes figyelembe venni a jövőbeni bővítés lehetőségét is. Ha a jövőben több kamerát szeretne hozzáadni a rendszerhez, akkor a rögzítőnek rendelkeznie kell elegendő csatornával a bővítéshez.

  Végül, de nem utolsósorban, a rendszer telepítésekor fontos, hogy a kamerák és a rögzítő biztonságos helyen legyenek, ahol illetéktelen személyek nem férhetnek hozzájuk. A kamerák és a rögzítő elhelyezésekor figyelembe kell venni a lopás- és vandalizmusvédelmet is.

  Remélem, ezek az információk segítenek a rendszer telepítésében. Ha további kérdései vannak, vagy szakemberrel szeretne konzultálni, hívja a 0620 379-2733 telefonszámot hétfőtől-péntekig 10-18 óráig.