Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Szűrés
Gyártó
Tipus
Garancia hónapokban
Látogató számláló
3
2
0
6
9
0
2
Fizetési megoldás
Partnereink

Kábel


A biztonságtechnikában általában különböző típusú kábeleket használnak a különböző eszközök és rendszerek összekapcsolására és áramellátására. Ezek közül néhány:

  1. Koaxiális kábelek: A koaxiális kábelek az egyik leggyakrabban használt kábel a biztonságtechnikában. Ezeket az eszközöket általában kamerák és más videomegoldások csatlakoztatására használják. A koaxiális kábelek általában nagy sebességű adatátvitelt és jó minőségű képet biztosítanak.

  2. UTP kábelek: Az Unshielded Twisted Pair (UTP) kábelek általában a hálózati rendszerekhez kapcsolódnak, és a biztonsági rendszerekhez is használják, például az IP-kamerák hálózatához, AHD kamerák DVR-hez való csatlakoztatásához. Az UTP kábelek általában négypáros kábelek, és általában CAT5e vagy CAT6 szabványokat használnak.

  3. HDMI kábelek: Az HDMI kábel egy olyan digitális kábel, amely lehetővé teszi a különböző multimédiás eszközök (például számítógépek, TV set-top boxok, DVR/NVR rögzítő, játékkonzolok, stb.) közötti adatátvitelt és kapcsolódást, és biztosítja a felhasználók számára a magas felbontású, éles képeket és a nagy felbontású hangzást.

Sorrend:

Kameratáp 4-es elosztó
Alap 1 000 Ft  1 000 Ft
 

prev
12
next

UTP kábel kamerarendszerek kiépítéséhez, patch kábelek ip kamera hálózatok kiépítéséhez,HDMI kábelek,audio kábel


Webáruház készítés