Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
ELÉRHETŐSÉGÜNK

BOLTUNK

1078 Budapest VII ker. István utca 41-43

Nyitva: Hétfő-Péntek 10-18-ig szombat-vasárnap ZÁRVA!

Tel: 061 794-3775

Műszaki: 0620 379-2733

Szűrés
Gyártó
Tipus
Garancia hónapokban
Partnereink
Látogató számláló
3
0
9
5
4
2
6

Kábel


A biztonságtechnikában általában különböző típusú kábeleket használnak a különböző eszközök és rendszerek összekapcsolására és áramellátására. Ezek közül néhány:

  1. Koaxiális kábelek: A koaxiális kábelek az egyik leggyakrabban használt kábel a biztonságtechnikában. Ezeket az eszközöket általában kamerák és más videomegoldások csatlakoztatására használják. A koaxiális kábelek általában nagy sebességű adatátvitelt és jó minőségű képet biztosítanak.

  2. UTP kábelek: Az Unshielded Twisted Pair (UTP) kábelek általában a hálózati rendszerekhez kapcsolódnak, és a biztonsági rendszerekhez is használják, például az IP-kamerák hálózatához, AHD kamerák DVR-hez való csatlakoztatásához. Az UTP kábelek általában négypáros kábelek, és általában CAT5e vagy CAT6 szabványokat használnak.

  3. HDMI kábelek: Az HDMI kábel egy olyan digitális kábel, amely lehetővé teszi a különböző multimédiás eszközök (például számítógépek, TV set-top boxok, DVR/NVR rögzítő, játékkonzolok, stb.) közötti adatátvitelt és kapcsolódást, és biztosítja a felhasználók számára a magas felbontású, éles képeket és a nagy felbontású hangzást.

Sorrend:

prev
12
next


prev
12
next

UTP kábel kamerarendszerek kiépítéséhez, patch kábelek ip kamera hálózatok kiépítéséhez,HDMI kábelek,audio kábel