Termék részletek


Equip 119371 HDMI 2.0 5 Méteres Kábel: Kristálytiszta 4K Élmény, HDR és Aranyozott Csatlakozók

ár: 3 390 Ft
Gyártó:
Equip
Tipus:
119371
Garancia hónapokban:
12
Szállítási költség:
1490
Szállítási idő:
1

Fedezze Fel Az Equip Kábelt: A Tökéletes Megoldás Minden Multimédia Szükségletéhez!

Az Equip 119371-es modellje nem egyszerűen egy HDMI kábel, hanem a multimédia szükségleteinek magasztos megfelelője. Ezzel a kábellel a 4K Ultra HD tartalom nem csupán elérhető, hanem élvezet is lesz. Tökéletes választás minden otthoni szórakoztató központ számára, amely a legmagasabb minőséget kívánja elérni.

Ultra Magas Felbontás: 4K/60Hz

Élvezze a kristálytiszta képminőséget ezzel a HDMI 2.0 verziójú kábellel, amely lehetővé teszi a 4K Ultra HD tartalom 60Hz-es frissítési rátával való megjelenítését. A sima és éles képek garantáltak minden alkalommal.

Fejlett HDR Támogatás

A kábel támogatja a High Dynamic Range (HDR) technológiát, amely lenyűgöző színmélységet és kontrasztot biztosít, hogy a képek élethűbbek és részletgazdagabbak legyenek.

Aranyozott Csatlakozók a Megbízható Kapcsolatért

Az aranyozott csatlakozók nem csupán elegáns megjelenést kölcsönöznek ennek a kábelnek, hanem garantálják a hosszú távú, megbízható kapcsolatot és a korrózióállóságot is.

Hosszú, Rugalmas Kábel: 5 Méter

Az 5 méteres hosszúságú kábel rugalmas elhelyezést és használatot biztosít, megkönnyítve az otthoni vagy irodai multimédia rendszerek összekapcsolását.

Kiváló Minőségű Anyagok

Az Equip kábel kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek garantálják a tartósságot és az optimális teljesítményt, míg a vékony kialakítás egyszerű tárolást és hordozhatóságot tesz lehetővé.

Az Equip 119371-es HDMI kábel az ideális választás mindenki számára, aki nem hajlandó kompromisszumokat kötni a képminőség terén. Élvezze a következő szintű audiovizuális élményt ezzel a prémium minőségű kábellel.

 • Gyártói Cikkszám
  Equip119371
  Raktárkészlet
  3 db
  Cikkszám
  KABEQU119371
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés