Termék részletek


Equip 119355 HDMI1.4 Kábel: 4K/30Hz Videó, 3D, Dolby TrueHD, DTS-HD Audió Támogatás - 5m Apa/Apa Csatlakozás

ár: 2 894 Ft
Gyártó:
Equip
Tipus:
119355
Garancia hónapokban:
12
Szállítási költség:
1490
Szállítási idő:
1

Az Equip Kábel 5 méteres- A Kiváló Minőségű Multimédiás Megoldás

Az Equip 119355 HDMI1.4 kábel híd a modern multimédiás tartalom és a kiváló minőségű megjelenítés között. Az 5 méter hosszú kábel lehetővé teszi, hogy szabadon helyezze el eszközeit a szobában, miközben zökkenőmentesen közvetíti az adatokat a kiváló minőségű videó- és audioélmény érdekében.

4K/30Hz Videó Támogatás: Az Equip kábel lehetővé teszi a 4K felbontású videó zökkenőmentes átvitelét akár 30Hz-es frissítési rátával, így a vizuális élményt kivételes részletességgel és tisztasággal bővíti.

3D Kompatibilitás: Élvezze a háromdimenziós tartalmakat a nagy képernyőn, amelyek lenyűgöző mélységet és realizmust adnak a vizuális élménynek.

Dolby TrueHD és DTS-HD Audió Támogatás: Az Equip kábel támogatja a Dolby TrueHD és a DTS-HD magas felbontású audioformátumokat, amelyek lenyűgöző hangzást és tiszta audiót biztosítanak a moziszerű élmény érdekében.

Apa/Apa Csatlakozás: A két apa csatlakozó egyszerű és biztos kapcsolatot biztosít a multimédiás eszközök között, míg a kábel hossza elegendő távolságot biztosít a kényelmes elhelyezéshez.

Rugalmas és Tartós Kivitel: Az Equip 119355 kábel megbízhatóan tervezett és minőségi anyagokból készült, hogy hosszú távú teljesítményt és tartósságot biztosítson a mindennapi használatban.

Az Equip 119355 HDMI1.4 kábel a legjobb választás, ha a multimédiás tartalom kiváló minőségű továbbításáról és megjelenítéséről van szó. Ismerje meg ezt a profi kábelt, és élvezze a kiváló minőségű audió és videó adatátvitelt!

 • Gyártói Cikkszám
  Equip119355
  Raktárkészlet
  5 db
  Cikkszám
  KABEQU119355
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés