Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Kategóriák
Látogató számláló
3
2
0
6
9
2
1
Fizetési megoldás
Partnereink
Termék részletek


Provision AHD-23 3 kamerás megfigyelő kamerarendszer 2MP Lite

Provision AHD-23 3 kamerás megfigyelő kamerarendszer 2MP FULL HD
 • Provision AHD-23 3 kamerás megfigyelő kamerarendszer 2MP FULL HD
 • Provision AHD-23 3 kamerás megfigyelő kamerarendszer 2MP FULL HD
 • Provision AHD-23 3 kamerás megfigyelő kamerarendszer 2MP FULL HD
 • Provision AHD-23 3 kamerás megfigyelő kamerarendszer 2MP FULL HD
 • Provision AHD-23 3 kamerás megfigyelő kamerarendszer 2MP FULL HD
 • Provision AHD-23 3 kamerás megfigyelő kamerarendszer 2MP FULL HD
Alap ár: 93 240 Ft 
ár: 78 250 Ft
Gyártó:
Provision
Tipus:
PR-AHD23-3
Garancia hónapokban:
36
Szállítási költség:
1490
Szállítási idő:
1

 Provision 1 nagy tömb ledes 3 kamerás megfigyelő kamera rendszer FULL HD 1920x1080 felbontású fehér színű kültéri fém házban 4 csatornás AHD-Lite rögzítővel, kábellel, tápegységekkel. 

A készülék családi házak, irodák, lakások, telephelyek megfigyelésére alkalmas HD minőségben. Az 3 kamerás analóg HD rendszer kisebb területek nagy felbontásának a rögzítésére alkalmas, mely éjszaka a beépített 1 db nagy tömb LEDnek köszönhetően, akár 20m-ig is ellát

A készreszerelt HD megfigyelő kamera rendszer csomag tartalma:

 

 

 3db éjjellátó nagyfelbontású 2 Megapixel 1920x1080 FULL HD kamera

 20 méterig éjszaka stabilan lát, ha nincs világítás akkor is! Látószöge kb. 88 fok 2.8 mm lencsének  köszönhetően. Tökéletes formatervezés, mennyezetre, oldalfalra is felszerelhető. Vízálló, vandál biztos fémházban! I2320A28 biztonsági kamera

 

Gyakran ismételt kérdések a biztonsági kamerával kapcsolatosan:

 •  Vízálló e a kamera kültéren alkalmazható-e? Igen, a kamera IP67 vízállóságú masszív fémházas, ezért kültéren és beltéren is alkalmazható, bírja az időjárás viszontagságait!

 •  A kamerához hány vezetéket kell elvinni a rögzítőtől?
  1 db kábelt kell elvezetni kameránként a DVR rögzítő-től, azon megy a tápellátás és a videójel is! Nem kell külön kábelen biztosítani a 12V-os áramellátást.

 •  Éjszaka is lát a kamera ha nincs világítás? Igen, a beépített nagy tömb ledeknek köszönhetően 20-30-40 méterig is elláthat teljes sötétségben is típustól függően. Az éjszakai üzemmódot automatikusan váltja a készülék, mivel beépített érzékelővel van ellátva.

 •  Meghibásodás esetén garancia ideje és ügyintézése? Garancia a kamerára 3 ÉV! Ügyintézés meghibásodás esetén az alábbi linken érhető el: kapcsolat-informaciok


1db
 
AHD nagyfelbontású asztali DVR rögzítő

 

 4 kamera bemenettel, ami külön-külön képes rögzíteni a kamerák képét (a megtekintett élőkép 1920x1080, míg a készített felvételek felbontása 960x1080). HDMI csatlakozás, nagyképernyős televízión is nézhető, valamint számítógép monitor is csatlakoztatható SH-4100A5N-2L(MM) XVR DVR RÖGZÍTŐ

 

Gyakran ismételt kérdések a biztonsági DVR rögzítővel kapcsolatosan:

 

 •  Interneten keresztül tudom nézni, visszanézni a kamerák képét, felvételeit? Igen ha a DVR rögzítő csatlakoztatva van internethez (routeren keresztül lan kábellel) és mobilunkra, számítógépünkre letöltjük a gyártó által biztosított applikációt vagy programot.

 •  Ha nincs internet akkor is tudom használni a kamera rendszert? Igen a készülékbe be kell építeni 1 db. HDD-t (merevlemezt) legalább 1TB (1000GB) vagy 2 TB (2000GB) kapacitásút, amire rögzíti a kamerák képét és ezáltal visszanézhetővé válik a rögzített felvétel.Ha tőlünk vásárolja a HDD-t akkor mi azt ingyenesen és szakszerűen megépítjük a DVR rögzítőbe.
   
 • Automata mozgásérzékelés vagy folyamatos felvétel érdemes beállítani a DVR rögzítőn? Mi az automata mozgásérzékelést javasoljuk mivel így a rögzítő csak a mozgási eseményt veszi a kameráknál, feleslegesen a nagy semmit nem. Így ha történik valami, nem kell az egész napot végignézni, csak azt az időpontot amikor az események történtek. A DVR mappázza és rendszerezi a mozgási eseményeket.

 •  Kell valamit állítani vagy törölni a felvételeket bizonyos idő elteltével? Nem, mert a rendszer automatikusan törli a legrégebbi felvételeket a merevlemezről, és azokat felülírja.

 • Meghibásodás esetén garancia ideje és ügyintézése? Garancia a DVR rögzítőre 3 ÉV! Ügyintézés meghibásodás esetén az alábbi linken érhető el: kapcsolat-informaciok

Vezeték a videójelhez és a tápellátáshoz

 

A kamerák képének továbbításához, és tápellátásához kábelek behúzására van szükség. A videójel és tápellátás továbbításához egyetlen kábelt kell elvezetni kameránként a központi egységhez.

Az alap szett kameránként 10 méteres előre szerelt kábelt tartalmaz

A kábel BNC dugóval, valamint, a kamera tápfeszültségének  átvitelére alkalmas csatlakozókkal rendelkezik. Segítségével könnyen és gyorsan telepíthető a rendszer, ugyanis csak értelemszerűen csatlakoztatni kell a kamerához, és a rögzítőegységhez. A kamerán található csatlakozók fixen rögzítve vannak, azokat nem lehet leszedni.

Plusz költség ellenében választható UTP kábel a szükséges DC és BNC csatlakozókkal - kameránként 10 méter

Egy kis műszaki érzékkel házilag is összeállítható, ugyanis nincs szükség krimpelő fogóra. Előnye, hogy kisebb lyuk szükséges a fúráshoz, mint az előre szerelt kábel esetében, és ha a távolság kevesebb, mint amennyi kábelt kap a csomagban, a felesleges vezeték egyszerűen levágható. A szereléshez segítségképp egy útmutatót teszünk a csomagba.

 

 

 

 Hány méterig lehet elvinni a vezetéket? Ahhoz, hogy megfelelő tápellátást biztosítsunk a kameráknak, maximum 30 méter a javasolt vezetékhossz, e feletti távolság már okozhat problémát a kamera működésében, mert a nagy távolságon a 12V-os tápfeszültség a kábel hossza miatt csökken. Ennek megoldása szabályozható táp alkalmazása, vagy a kamerát közelebbről kell megtáplálni. (ez már szakértelmet és műszeres beállítást is igényel)

 

 

 

3db Kameratáp 12V 1,5A 220V

 

kamera rendszer 12v tápA kamerák tápellátását a DVR rögzítő mellől meg tudjuk oldani egy elosztóval tekintettel arra, hogy a szereltkábelen a tápellátás is megoldott.

 

Csak csatlakoztatni kell a szereltkábel végéhez, és már működik is a kamera!

 

 

 

 

Választható merevlemez HDD a felvételek rögzítéséhez 

 

dvr rögzitő merevlemezA kamerás megfigyelő rendszerek nem rendelkeznek külön beépített memóriával, ezért ezeket külön kell megvásárolni / NEM TARTOZÉK! / a készülékhez.

 

 

Ha a HDD-t tőlünk vásárolja, akkor azt ingyenesen beszereljük, felinstalláljuk a készülékben így önnek ez nem jelent további szerelést, költséget.

 

 

1000 GB-os HDD merevlemez a rögzítéshez

Adattárolás folyamatos felvétel esetén, 1 kameránál 2 hét, mozgás érzékelés beállítás esetén akár 2-3 hónap is lehet!

NEM TARTOZÉK

 

2000 GB-os HDD merevlemez a rögzítéshez

Adattárolás folyamatos felvétel esetén, 1 kameránál kb. 4 hét, mozgás érzékelés beállítás esetén akár 3-4 hónap is lehet!

NEM TARTOZÉK

 

3000 GB-os HDD merevlemez a rögzítéshez

Adattárolás folyamatos felvétel esetén, 1 kameránál kb. 6 hét, mozgás érzékelés beállítás esetén akár 5 hónap is lehet!

NEM TARTOZÉK

 

Elkészítettünk egy felvételt a kamerarendszerrel, kérem tekintse meg. 

 

 

 

Csomag tartalma:

1db 4 csatornás Provision SH-4100A5N-2L(MM) rögzítő (a rendszer 4 kameráig bővíthető)

3db 2 MP Provision I2-320A-28 HD kamera

Vezeték a tápellátás és videójel továbbításához

 • 3 db 10 méteres előreszerelt kábel, vagy
 • 30 méter UTP kábel a szükséges csatlakozókkal:

3 pár videobalun
3 db DC apa tápcsatlakozó
3 db DC anya tápcsatlakozó

 • 3 db 12V 1,5A táp
 • Gyártói Cikkszám
  PRAHD233
  Raktárkészlet
  6 db
  Cikkszám
  453
 • Tisztelt Vásárlónk!

  Köszönjük, hogy az Őrködő Webáruház kamera rendszerét választotta!

  Szeretnénk segítséget nyújtani a rendszer telepítésében ezzel az útmutatóval azért, hogy a telepítés azok számára is kivitelezhető legyen, akik még nem telepítettek megfigyelőrendszert. A megrendelést követően webáruházunk gondosan összeállítja a biztonsági rendszerét, amit az online felületünkön megrendelt. A szállításról a GLS gondoskodik Magyarország egész területén.

  Gondolja át mit szeretne megvédeni, mit szeretne látni és megfigyelni!

  Megrendelésének leadása előtt érdemes kicsit átgondolni, hogy mi az a rendszer, amit szeretnénk és mit hová fogunk elhelyezni az épületén kívül, és az épületen belül. Mi az a látótávolság, amit éjszaka 0 megvilágításnál az infra ledek segítségével látni szeretnénk? Ezeket az adatokat megtalálja a kiválasztott biztonsági rendszer adatlapján.

  Ha segítségre van szüksége, és szeretne szakemberrel beszélni hívja a 0620 379-2733 telefonszámot hétfőtől-péntekig 10-18 óráig.

  Mi az a probléma, amit a kamera rendszerrel szeretnénk megoldani?

  A rendszer telepítésével az illetéktelen személyeket szeretnénk távol tartani, otthonunktól, irodánktól, nyaralónktól stb; vagy az ott történt eseményeket rögzíteni és ellenőrzésünk alatt tartani.

  A megrendelés megelőzően figyelembe kell venni azt, hogy ha azonosításra alkalmas képet, felvételt szeretnénk rögzíteni, akkor a kamerák elhelyezése fontos szempontot képvisel. A kamera javasolt telepítési magassága 3-3,5 méter! Ez abban az esetben fontos, ha jól azonosítható képet szeretnénk a felvételen szereplő személyről, arcfelismerés, ruházat, tárgy stb. Ez a távolság 2 megapixeles felbontásnál 8-10 méter 5 megapixeles rendszernél 10-15 méter között mozog.Látószög fix lencsénél 80-90 fok. Ezek a szempontok, amiket figyelembe kell venni a telepítést és megrendelést megelőzően.

  A rögzítő és beltéri egység elhelyezése, telepítése az épületen belül!

  A hibrid DVR rögzítő elhelyezését mindig jól, és számunkra praktikusan kell megválasztani, hogy az egyszerűen kezelhető, és mégis valamilyen szinten védve legyen az illetéktelenek elől. A kamerák vezetékei innen fognak kiindulni. Minden kamerához csak 1 vezetéket kell kihúzni, kiépíteni, ami majd biztosítja a kamerának a 12V-os tápellátását is, és a rögzítőnek a videojelet is. Amennyiben tőlünk rendeli a rögzítőbe építhető HDD, merevlemezt akkor azt szakszerűen beépítjük, és a rögzítőt beállítjuk. A beállításokat egyénileg is elvégezheti és finomhangolhatja a leírás alapján.

  RÖGZÍTŐ LEÍRÁS: https://orkodo.hu/shop_ordered/4402/pic/Provision_leiras.pdf

  Kábelek kiválasztása és bekötése egyszerűen!

   

  Alap rendszerünkben 10 méter előre szerelt kábel található, amin minden szükséges csatlakozó megtalálható. Választható méret felár ellenében 20 méter és 30 méter is lehet. Ezeket a kábeleket be kell húzni a rögzítőtől a kameráig, majd csak csatlakoztatni kell a rögzítőhöz és a kamerához - a vezeték más szerelést nem igényel.

   

  kamera rendszer szerelése kábelezése

  Kameratáp és rögzítő összekapcsolása:

  kameratáp dvr rögzítő és kamerakábel csatlakoztatása

   

   

  Kamera és kamerakábel csatlakoztatása:

  kamera kamerakábel csatlakoztatása

  Amikor a kábelt magunknak szeretnénk szerelni!

   

  A kábelt sajátkezűleg, egyszerűen és problémamentesen is megszerelhetjük. Miért dönthetünk emellett?

  • Mert a kábelt már korábban beszereltük vagy beszerelték;
  • Pontosan és méretarányosan akarom a kábeleket elhelyezni és kiépíteni;
  • A telepítéskor nem szeretnék a csatlakozók miatt az átlagosnál is nagyobb lyukakat fúrni.

  Ebben az esetben a rendszerhez kapott UTP kábelt, videobalunt, és tápcsatlakozókat fogjuk alkalmazni az alábbiak szerint:

  videobalun szerelve

  Utp kábel bekötése:

   

  szerelt videoballun

  Ha segítségre van szüksége, és szeretne szakemberrel beszélni hívja a 0620 379-2733 telefonszámot hétfőtől-péntekig 10-18 óráig.

 • Kedves Olvasó,

  Ma egy kivételes termékről szeretnék beszélni, mely minden eddiginél nagyobb biztonságot nyújt otthonának és munkahelyének egyaránt. A Provision AHD 2.3 - 3 Kamera Megfigyelő Rendszer egy olyan eszköz, amely lehetővé teszi az Ön számára, hogy nyugodt szívvel hagyja otthonát, vagy bátran távozzon a munkahelyéről.

  Hosszútávú befektetés a biztonság érdekében

  Egy biztonsági kamerarendszer vásárlása olyan befektetés, mely nem csak az anyagi javak védelmét biztosítja, hanem az ön és szerettei életét is nyugodtabbá teszi. A Provision AHD 2.3 - 3 Kamera Megfigyelő Rendszer felhasználóbarát, kiváló minőségű eszköz, amely magas színvonalú megoldást kínál a biztonsági igényekre.

  Műszaki részletek: A minőség, ami számít

  A Provision AHD 2.3 - 3 Kamera Megfigyelő Rendszer AHD technológiával készült, mely a biztonságtechnikai piacon a legmodernebb megoldásokat kínálja. Ez a technológia magas felbontású képalkotást tesz lehetővé, így a legapróbb részleteket is élesen és tisztán láthatja.

  A rendszer tartalmaz három, kültéri használatra is alkalmas kamerát, melyek mind az IP66-os minősítéssel rendelkeznek. Ez azt jelenti, hogy a kamerák ellenállnak az időjárás viszontagságainak: eső, hó, szél vagy akár a tűző nap sem ronthatja el a működésüket.

  Rugalmasság és használhatóság

  A Provision AHD 2.3 - 3 Kamera Megfigyelő Rendszer rendkívül felhasználóbarát. Az egyszerűen telepíthető és kezelhető rendszer lehetővé teszi, hogy személyre szabja biztonsági igényeit. Az okostelefonos alkalmazás segítségével távolról is követheti a kamerák által rögzített képeket, így mindig naprakész lehet otthona vagy munkahelye biztonságát illetően.

  Megbízható védelem minden pillanatban

  A Provision AHD 2.3 - 3 Kamera Megfigyelő Rendszer nem csak napközben, hanem éjszaka is hűségesen őrzi biztonságát. Az infra LED-ek segítségével a kamerák a sötétben is tökéletesen látják a terepet, így a nap 24 órájában megbízható védelmet nyújtanak.

  Összefoglalás

  A biztonság nem luxus, hanem alapvető szükséglet. A Provision AHD 2.3 - 3 Kamera Megfigyelő Rendszer hosszú távú, megbízható megoldást nyújt ezen alapvető szükséglet kielégítésére. Az AHD technológia, a magas felbontás, a kültéri használatra alkalmas kamerák, valamint az éjjellátó funkció mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a Provision AHD 2.3 - 3 Kamera Megfigyelő Rendszer a legjobb választás legyen mind otthoni, mind üzleti használatra.

  Keressen minket bizalommal, és tegye az első lépést az irányába, hogy Ön és szerettei is nyugodtan alhassanak, tudván, hogy minden egyes pillanatban őrzik otthonukat. A biztonság nemcsak a békét, hanem a boldogságot is hozza, és mi itt vagyunk, hogy segítsünk ezt elérni.

Webáruház készítés