Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
ELÉRHETŐSÉGÜNK

Kapcsolat, műszaki segítség 

Tel: 0620 379-2733

orkodowebaruhaz@gmail.com

Kategóriák
Partnereink
Látogató számláló
3
1
6
7
0
1
6
Fizetési megoldás

Termékek


Woox R7054 Smart Zigbee távirányító
Woox R7054 Smart Zigbee távirányító

Woox R7054 Smart Zigbee távirányító

 

Okostelefonja segítségével interneten keresztül távolról is biztonságosan elérheti és vezérelheti otthonát. Az intelligens távirányító használatához WOOX Zigbee Gateway, például R7070 (nem tartozék) szükséges.
A biztonsági távirányítóval módosíthatja riasztórendszere állapotát. A Woox Home alkalmazásban létrehozhat egy forgatókönyvet a funkcióinak megvalósításához:
Biztonság: Kapcsolja ki a riasztót a Woox biztonsági távirányítóval.
Részleges élesítés: Biztosítsa otthonát a zónavezérléssel akkor is, ha otthon tartózkodik.
Hatástalanítás: Gyorsan hatástalanítsa az ébresztőt a Woox kulcstartóval.
Vészkioldó: Vészhelyzetben azonnal aktiválja a riasztót.

 

Műszaki adatok:
Elem: CR2032 x 1 (tartozék)
Vezeték nélküli kapcsolat: Zigbee 3.0
Csatlakozási távolság: beltéri 10-30m, kültéri 30-50m
Frekvencia: 2,4-2,483 GHz
Üzemi hőmérséklet: -10℃ - 50℃
Üzemi páratartalom: 0-95%RH, nincs páralecsapódás
Max. Átviteli teljesítmény: 9,69 dBm


Vélemény írása a termékről
Tisztelt Vásárló! Köszönjük, hogy minket választott a vásárlás során. Természetesen a műszaki szakértelem nem elvárás és nem is követelmény, viszont az elvárható, hogy a felkínált szaktanácsadást igénybe vegyük vagy szakembert hívjunk a megoldandó problémához. Tisztázni kell, mire van szükségem és mi az a készülék, amit az adott körülmények között a legoptimálisabban tudok alkalmazni és az elvárásaimnak is megfelelő! Tudásszintem, műszaki érzékem megfelelő e az adott termék telepítéséhez.

Amennyiben úgy vásárolok terméket, hogy nem informálódom, nem tájékozódom arról szakembertől, aki iránymutatást ad arra vonatkozóan, hogy mit is vásároljak és ezáltal valami nem megfelelően működik vagy nem azt rendeltem, amire szükségem lett volna az nem a termék hibája és nem is a webáruházunk felelőssége!

Pl. őrködő Webáruházból rendelek kamera rendszert, biztonsági kamerát, kaputelefont (MKT, EVKT stb. lakáskészüléket) úgy írok véleményt, hogy korábban nem szereltem még kamerarendszert, kamerát, kaputelefont stb. és nem is azt a típust rendeltem, ami számomra a legmegfelelőbb! Nehezen ment a beszerelés, nem is azt raktam be, amit kellet volna, műszaki segítséget sem kértem a rendelés előtt a webáruháztól, vagy szakembertől és arra a megállapításra jutottam, hogy a termék az nem felel meg a forgalmazásra és azt senkinek nem javaslom, ajánlom, mert tulajdonképpen én nem jártam el körültekintően, de a termék és a webáruház a felelős!
MŰSZAKI SEGÍTSÉG: HÉTFŐ-PÉNTEK 10-18 ÓRÁIG 06703121617 SZÁMOM!
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről