Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
ELÉRHETŐSÉGÜNK

Kapcsolat, műszaki segítség 

Tel: 0620 379-2733

orkodowebaruhaz@gmail.com

Kategóriák
Partnereink
Látogató számláló
3
1
6
2
2
9
0
Fizetési megoldás

Termékek


Woox R7046 intelligens PIR mozgásérzékelő
Woox R7046 intelligens PIR mozgásérzékelő

Woox R7046 intelligens PIR mozgásérzékelő

 

A mozgásérzékelők kulcsfontosságú elemnek számítanak az otthoni automatizálásban, ugyanis nem csak figyelmeztetnek, ha behatoló érkezett, hanem lehetővé teszi különféle intelligens eszközök ki- bekapcsolását is - például ha az érzékelő mozgást észlel, automatikusan bekapcsol a világítás és a fűtés.
Használatához R7070 Zigbee Hub szükséges, amit ITT megvásárolhat.
A Woox Home applikáció minden mozgási eseményről azonnal értesítést küld telefonjára, így semmiről sem marad le!
A Woox R7046 110 fokos szögben, és akár 8 méterről is képes érzékelni a mozgást. Ajánlott szerelési magassága 2,2 méter, ideális helye a mennyezet közelében vagy a szoba sarkában található, így látja például az ablakot vagy az ajtót.Áramellátását egy CR2450 elem biztosítja, mely a Zigbee 3.0 szabványnak köszönhetően rendkívül energiatakarékos, azonban ha merül az elem, az applikáció értesítést küld.

 

Csak beltéri használatra alkalmas!


Műszaki adatok:
Tápellátás: CR2450 * 1 (tartozék)
Érzékelési szög: 110°
Érzékelési távolság: 8 méter
Vezeték nélküli kapcsolat: Zigbee 3.0
Csatlakozási távolság: beltérben 10-30m
Frekvencia: 2,4-2,483 GHz
Üzemi hőmérséklet: -10℃-45℃
Üzemi páratartalom: 0-95%RH, nincs páralecsapódás
Max. Átviteli teljesítmény: 9,76 dBm


Vélemény írása a termékről
Tisztelt Vásárló! Köszönjük, hogy minket választott a vásárlás során. Természetesen a műszaki szakértelem nem elvárás és nem is követelmény, viszont az elvárható, hogy a felkínált szaktanácsadást igénybe vegyük vagy szakembert hívjunk a megoldandó problémához. Tisztázni kell, mire van szükségem és mi az a készülék, amit az adott körülmények között a legoptimálisabban tudok alkalmazni és az elvárásaimnak is megfelelő! Tudásszintem, műszaki érzékem megfelelő e az adott termék telepítéséhez.

Amennyiben úgy vásárolok terméket, hogy nem informálódom, nem tájékozódom arról szakembertől, aki iránymutatást ad arra vonatkozóan, hogy mit is vásároljak és ezáltal valami nem megfelelően működik vagy nem azt rendeltem, amire szükségem lett volna az nem a termék hibája és nem is a webáruházunk felelőssége!

Pl. őrködő Webáruházból rendelek kamera rendszert, biztonsági kamerát, kaputelefont (MKT, EVKT stb. lakáskészüléket) úgy írok véleményt, hogy korábban nem szereltem még kamerarendszert, kamerát, kaputelefont stb. és nem is azt a típust rendeltem, ami számomra a legmegfelelőbb! Nehezen ment a beszerelés, nem is azt raktam be, amit kellet volna, műszaki segítséget sem kértem a rendelés előtt a webáruháztól, vagy szakembertől és arra a megállapításra jutottam, hogy a termék az nem felel meg a forgalmazásra és azt senkinek nem javaslom, ajánlom, mert tulajdonképpen én nem jártam el körültekintően, de a termék és a webáruház a felelős!
MŰSZAKI SEGÍTSÉG: HÉTFŐ-PÉNTEK 10-18 ÓRÁIG 06703121617 SZÁMOM!
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről