Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
ELÉRHETŐSÉGÜNK

BOLTUNK

1078 Budapest VII ker. István utca 41-43

Nyitva: Hétfő-Péntek 10-18-ig szombat-vasárnap ZÁRVA!

Tel: 061 794-3775

Műszaki: 0620 379-2733

Partnereink
Látogató számláló
3
0
3
4
8
1
1

Termékek


OR-VID-EX-1063/B Kétlakásos videó kaputelefon szett 7" monitorral
OR-VID-EX-1063/B Kétlakásos videó kaputelefon szett 7" monitorral

Videó kaputelefon szett egy kültéri és két beltéri egységgel OR-VID-EX-1063

Az OR-VID-EX-1063 videó kaputelefon szett kétcsaládos házakban való felhasználásra készült. Három egységből áll a szett: két monitorból, mely 7"-os színes LCD képernyővel rendelkezik, és egy kültéri csengőből, mely széles látószögű lencsével, és éjszaki LED-ekkel van ellátva, a készülék felületre szerelhető kivitelben kapható.


A kültéri és beltéri egység összekötéséhez csupán 4 vezetékre van szükség, de lehetőség van kapunyitásra, és mágneszár vezérlésére is, ehhez további 2 vezetékre van szükség. Az intercom funkció lehetővé teszi a két beltéri közötti kommunikációt a kültéri egység használata nélkül.

VIBELL


Műszaki adatok:
Képátvitel: vezetékes
Vezetékek száma: 4+2
Kapunyitás: Igen
Az elektromos zár áramellátása: kaputelefonról


Kültéri egység:
Felbontás: 700ZVL
Függőleges/vízszintes látószög: 96°/ 110°
IP védelem: IP65
Éjszakai mód: Támogatott, beépített fehér LED-ek
Méretei: magasság: 152mm; szélesség: 55mm; mélység: 21mm


Monitor:
Kijelző: 7"
Intercom funkció: Van
Csengőhangok mennyisége: 12
Nyelv: lengyel, angol
Méretek: magasság: 127mm; szélesség: 185mm; mélység: 17mm

Csomag tartalma:

1 db kültéri csengő

2 db beltéri monitor

2 db tápegység

1 db kiemelő

szerelési anyagok, kiegészítők (tipli, csavar, bekötőkábel)

Vibell


Vélemény írása a termékről
Tisztelt Vásárló! Köszönjük, hogy minket választott a vásárlás során. Természetesen a műszaki szakértelem nem elvárás és nem is követelmény, viszont az elvárható, hogy a felkínált szaktanácsadást igénybe vegyük vagy szakembert hívjunk a megoldandó problémához. Tisztázni kell, mire van szükségem és mi az a készülék, amit az adott körülmények között a legoptimálisabban tudok alkalmazni és az elvárásaimnak is megfelelő! Tudásszintem, műszaki érzékem megfelelő e az adott termék telepítéséhez.

Amennyiben úgy vásárolok terméket, hogy nem informálódom, nem tájékozódom arról szakembertől, aki iránymutatást ad arra vonatkozóan, hogy mit is vásároljak és ezáltal valami nem megfelelően működik vagy nem azt rendeltem, amire szükségem lett volna az nem a termék hibája és nem is a webáruházunk felelőssége!

Pl. őrködő Webáruházból rendelek kamera rendszert, biztonsági kamerát, kaputelefont (MKT, EVKT stb. lakáskészüléket) úgy írok véleményt, hogy korábban nem szereltem még kamerarendszert, kamerát, kaputelefont stb. és nem is azt a típust rendeltem, ami számomra a legmegfelelőbb! Nehezen ment a beszerelés, nem is azt raktam be, amit kellet volna, műszaki segítséget sem kértem a rendelés előtt a webáruháztól, vagy szakembertől és arra a megállapításra jutottam, hogy a termék az nem felel meg a forgalmazásra és azt senkinek nem javaslom, ajánlom, mert tulajdonképpen én nem jártam el körültekintően, de a termék és a webáruház a felelős!
MŰSZAKI SEGÍTSÉG: HÉTFŐ-PÉNTEK 10-18 ÓRÁIG 06703121617 SZÁMOM!
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről