Új jelszó kérése
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
ELÉRHETŐSÉGÜNK

BOLTUNK

1078 Budapest VII ker. István utca 41-43

kapcsolat

Kategóriák
Látogató számláló
1
5
4
7
4
7
4

Komponens


Komponens, számítógépes hardverek

Rengeteg olyan komponens van számítógéphez, mely nélkül nem tud az eszköz üzemelni. A memóriakártya a számítógépünk alapműködéséhez elengedhetetlen, ugyanis ez az eszköz felel a gyorsaságért, illetve a programok háttérműködéséért.

A cooler, azaz a hűtés több verzióban létezik, mely erősségben hangerőben és típusban tér el. A modern világban már a vízhűtés kezdi átvenni a szerepet, ugyanis halk, és a víznek jó a hővezető képessége.

Az I/O kártya a különböző csatlakozások bővítésére szolgál, ha esetleg valamilyen csatlakozási módból kevés a gépen található aljzat, akkor ezek használatával tudjuk bővíteni. A HDD, azaz a merevlemezek a számítógép tárolását szolgálják, mely az operációs rendszer telepítéséhez is elengedhetetlen.

A számítógépházak rejtik el, illetve védik a számítógép alkatrészeket. A TV tuner lehetőséget ad a számítógépen való TV nézéséhez, így nem kell külön TV-t a számítógépünk mellé beszerezni. A tápegységek különböző teljesítménnyel és csatlakozásokkal rendelkeznek, így érdemes a számítógépünkben található konfigurációt és azoknak a teljesítmény igényét figyelembe venni a kiválasztáskor.

A CPU, más néven a processzor a számítógépünk agya, erőforássa. A processzor kiválasztásánál figyelni kell a megfelelő foglalat illetve teljesítmény kiválasztására, ha gyors és stabil működést szeretnénk elérni. Az SSD a HDD azaz a merevlemez utódja.

Az SSD előnye, hogy keveset fogyaszt, és nincs benne mechanika, így teljesen némán üzemel és gyorsabban dolgozik mint a merevlemez. A videókártya kiválasztásakor, nagyon át kell gondolnunk, hogy mire is szeretnénk használni, ugyanis a nem megfelelő, lassú videókártya ront a kép minősségén, esetleg a játék közbeni élményen.


50 termék
Cooler - Léghűtés
76 termék
Memória
27 termék
I/O kártya
46 termék
HDD
HDD
86 termék
Számítógépház
25 termék
Tápegység
15 termék
CPU
CPU
56 termék
Cooler - Vízhűtés
24 termék
SSD
SSD
1 termék
Hangkártya
6 termék
Optikai Meghajtó
17 termék
Alaplap
8 termék
Videokártya

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.