Új jelszó kérése
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
ELÉRHETŐSÉGÜNK

BOLTUNK

1078 Budapest VII ker. István utca 41-43

kapcsolat

Kategóriák
Látogató számláló
1
7
7
5
6
2
6

Komponens


Komponens, számítógépes hardverek

Rengeteg olyan komponens van számítógéphez, mely nélkül nem tud az eszköz üzemelni. A memóriakártya a számítógépünk alapműködéséhez elengedhetetlen, ugyanis ez az eszköz felel a gyorsaságért, illetve a programok háttérműködéséért.

A cooler, azaz a hűtés több verzióban létezik, mely erősségben hangerőben és típusban tér el. A modern világban már a vízhűtés kezdi átvenni a szerepet, ugyanis halk, és a víznek jó a hővezető képessége.

Az I/O kártya a különböző csatlakozások bővítésére szolgál, ha esetleg valamilyen csatlakozási módból kevés a gépen található aljzat, akkor ezek használatával tudjuk bővíteni. A HDD, azaz a merevlemezek a számítógép tárolását szolgálják, mely az operációs rendszer telepítéséhez is elengedhetetlen.

A számítógépházak rejtik el, illetve védik a számítógép alkatrészeket. A TV tuner lehetőséget ad a számítógépen való TV nézéséhez, így nem kell külön TV-t a számítógépünk mellé beszerezni. A tápegységek különböző teljesítménnyel és csatlakozásokkal rendelkeznek, így érdemes a számítógépünkben található konfigurációt és azoknak a teljesítmény igényét figyelembe venni a kiválasztáskor.

A CPU, más néven a processzor a számítógépünk agya, erőforássa. A processzor kiválasztásánál figyelni kell a megfelelő foglalat illetve teljesítmény kiválasztására, ha gyors és stabil működést szeretnénk elérni. Az SSD a HDD azaz a merevlemez utódja.

Az SSD előnye, hogy keveset fogyaszt, és nincs benne mechanika, így teljesen némán üzemel és gyorsabban dolgozik mint a merevlemez. A videókártya kiválasztásakor, nagyon át kell gondolnunk, hogy mire is szeretnénk használni, ugyanis a nem megfelelő, lassú videókártya ront a kép minősségén, esetleg a játék közbeni élményen.


72 termék
Cooler - Léghűtés
57 termék
Memória
22 termék
I/O kártya
26 termék
HDD
HDD
81 termék
Számítógépház
48 termék
Tápegység
11 termék
CPU
CPU
43 termék
Cooler - Vízhűtés
37 termék
SSD
SSD
4 termék
Hangkártya
5 termék
Optikai Meghajtó
38 termék
Alaplap
37 termék
Videokártya