Termék részletek


EZVIZ IP wifi PT dómkamera - HB8 2K+ (4MP, 4mm, kültéri, H265, IR15m, mikrofon, hangszóró, akku)

EZVIZ IP wifi PT dómkamera - HB8 2K+ (4MP, 4mm, kültéri, H265, IR15m, mikrofon, hangszóró, akku)
ár: 73 920 Ft
Gyártó:
EZVIZ
Készleten:
Elérhető
Garancia:
24 hónap

Az EZVIZ IP wifi PT dómkamera - HB8 2K+ (4MP, 4mm, kültéri, H265, IR15m, mikrofon, hangszóró, akku) egy modern és kifinomult megoldás, amely lehetővé teszi, hogy biztonságban érezhesd magad otthonodban vagy irodádban. Ez a magas minőségű kamera kiváló funkciókkal és megbízható teljesítménnyel rendelkezik.

A kamera képességei lenyűgözőek. A 4 megapixeles felbontás és a 4 mm-es látószög lehetővé teszi, hogy részletes és tiszta képeket rögzíts a kívánt területről. A kültéri kialakításnak köszönhetően a kamera ellenáll az időjárás viszontagságainak, és a tartós anyagokból készült burkolat biztosítja a hosszú élettartamot. Az H265 tömörítési technológia lehetővé teszi az adatok hatékonyabb tárolását, így kevesebb tárhelyet foglal el, miközben megőrzi a nagyszerű képminőséget.

Az infravörös (IR) technológia 15 méteres éjszakai látást biztosít, így a kamera képes kristálytiszta felvételeket készíteni még a legkevésbé megvilágított környezetben is. Emellett a beépített mikrofon és hangszóró lehetővé teszi a kétirányú kommunikációt, így akár távolról is kommunikálhatsz a kamera környezetében tartózkodó személlyel.

A kamera akkumulátoros üzemidővel rendelkezik, így nem kell aggódnod a hálózati csatlakozások miatt. Ez lehetővé teszi a könnyű telepítést és mozgathatóságot, hogy a kamera bárhova elhelyezhető legyen.

Az EZVIZ IP wifi PT dómkamera - HB8 2K+ (4MP, 4mm, kültéri, H265, IR15m, mikrofon, hangszóró, akku) ideális választás a biztonságos és hatékony megfigyeléshez. A megbízható teljesítménye, a kiváló képminőség és a fejlett funkciók együttesen garantálják a nyugodt és biztonságos környezetet otthonodban vagy irodádban.

 • Gyártói Cikkszám
  CS-HB8 (4MP)
  VTSZ
  85258900
  Cikkszám
  BIZEZVHB82K-