Termékek


Mini kamera SD kártya rögzítéssel nem látható infraledekkel
Mini kamera SD kártya rögzítéssel nem látható infraledekkel

Mini akkumulátoros kamera 720P HD felbontásban memóriakártyás rögzítéssel

Kis méretének és súlyának köszönhetően könnyedén elrejtheti bárhol. A kamera 5-10 méteres látótávolsággal, és 75° látószöggel rendelkezik. Mikrofonnal és hangszóróval rendelkezik, megfigyelheti vele otthonát, vagy elviheti egy interjúra is.Beépített akkumulátora akár 3 órát is kibír egy teljes feltöltéssel. 


Gyorsan beüzemelhető, hiszen lehetőség van automata csatlakozásra, mely a router és kamera összekötése nélkül is végrehajtható.

Csak 2,4 Ghz Wifi hálózaton működik!

Előnye, hogy az infraledek éjszaka nem láthatóak.

 

mini kamera sd kártyás rögzítéssel

Specifikáció:

Fókusztávolság: f=3.6 mm

Memória: MicroSD kártya, max.64 GB-ig (csomag nem tartalmazza)

Mikrofon: Beépített, egyirányú belehallgatási funkció
Tartókonzol: tartozék

Akkumulátor: 3.7V 800mAh (csomag tartalmazza)

USB: Nagysebességű USB2.0 Micro

Képfelbontás: 720p/25fps

Videóformátum: AVI (M-JPEG)

Kérem nézze meg a vezeték nélküli wifi kamera kategóriánkat, és válogasson kedvére termékeink között!


Vélemény írása a termékről
Tisztelt Vásárló! Köszönjük, hogy minket választott a vásárlás során. Természetesen a műszaki szakértelem nem elvárás és nem is követelmény, viszont az elvárható, hogy a felkínált szaktanácsadást igénybe vegyük vagy szakembert hívjunk a megoldandó problémához. Tisztázni kell, mire van szükségem és mi az a készülék, amit az adott körülmények között a legoptimálisabban tudok alkalmazni és az elvárásaimnak is megfelelő! Tudásszintem, műszaki érzékem megfelelő e az adott termék telepítéséhez.

Amennyiben úgy vásárolok terméket, hogy nem informálódom, nem tájékozódom arról szakembertől, aki iránymutatást ad arra vonatkozóan, hogy mit is vásároljak és ezáltal valami nem megfelelően működik vagy nem azt rendeltem, amire szükségem lett volna az nem a termék hibája és nem is a webáruházunk felelőssége!

Pl. őrködő Webáruházból rendelek kamera rendszert, biztonsági kamerát, kaputelefont (MKT, EVKT stb. lakáskészüléket) úgy írok véleményt, hogy korábban nem szereltem még kamerarendszert, kamerát, kaputelefont stb. és nem is azt a típust rendeltem, ami számomra a legmegfelelőbb! Nehezen ment a beszerelés, nem is azt raktam be, amit kellet volna, műszaki segítséget sem kértem a rendelés előtt a webáruháztól, vagy szakembertől és arra a megállapításra jutottam, hogy a termék az nem felel meg a forgalmazásra és azt senkinek nem javaslom, ajánlom, mert tulajdonképpen én nem jártam el körültekintően, de a termék és a webáruház a felelős!
MŰSZAKI SEGÍTSÉG: HÉTFŐ-PÉNTEK 10-18 ÓRÁIG 06703121617 SZÁMOM!
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés