Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
ELÉRHETŐSÉGÜNK

BOLTUNK

1078 Budapest VII ker. István utca 41-43

 Bolt Tel: 061 794-3775 

   Műszaki segítség:       0620 379-2733 

Boltunk hétfő-péntek 10-18 óráig nyitva Szombat-Vasárnap ZÁRVA!

Partnereink
Látogató számláló
2
8
4
6
4
5
2

Termékek


Visszapillantó tükrös menetrögzítő és tolatókamera
Visszapillantó tükrös menetrögzítő és tolatókamera

Visszapillantó tükörbe szerelt fedélzeti kamera, parkolást segítő tolatókamerával


A menetrögzítő egy belső tükörbe szerelt kamerát tartalmaz, amely a szélvédőn keresztül veszi fel utadat, illetve egy tolatókamerát, amely az autó mögötti eseményeket rögzíti. Az első kamera szinte észrevehetetlen, a visszapillantó hátlapjára szerelhető, a rögzítés mellett eredeti szerepét is betölti.

 


A tolatókamera segítségével egyszerűbben parkolhatsz, hiszen a kijelző mutatja azt a területet, amit sem hátrafordulással, sem a tükrök segítségével nem láthatnál. Az első kamera FullHD, míg a hátsó kamera VGA felbontású, így éles videókat rögzíthetsz. Magyar nyelvű menüvel rendelkezik, így még könnyebb a beállítása!

Vezetés közben folyamatos kép-, és hangfelvételt készít, így egy pillanatról sem fogsz lemaradni, a legrégebbi felvételeket automatikusan felülírja. Az eseményeket microSD kártyára tárolja, kapacitása maximum 32 Gb (NEM TARTOZÉK), a felvételeket könnyedén másolhatod át laptopodra, vagy számítógépedre.

 

Visszapillantó tükörbe szerelt fedélzeti kamera, parkolást segítő tolatókamerával

 

 

Műszaki adatok:

-170°-os nagy látószög
-Video Loop felvétel: 1 perc, 3 perc, 5 perc, Ki
-Felbontás: első: 1080 FHD, 720P, hátsó: VGA
-Frekvencia: 50Hz, 60Hz
-Rögzítés SD kártyára, max 32 GB
-Kijelző átmérője: 10,92 cm
-Kamera lencse: 170 A+
-Fájl formátum: MOV
-Videó felbontása: 1920*1080P, 1280*720P
-Videó formátum: H. 264, Audio: AAC, PAL/NTSC
-Carrier medium (hordozóközeg): beépített, 1024MB
-Fotó: 500M
-Fotó formátum: JPEG
-Memóriakártya: TF, max 32 GB
-USB: 1: Back_camera (hátsó kamera), 2: PC_data
-Tápegység: 12-24V, 2A
-Beépített akkumulátor: 450 mAh
-Működési hőmérséklet: -20 ℃ ~ + 65 ℃

Kérem nézze meg További autós kamera kínálatunkat és válogasson kedvére termékeink között!


Vélemény írása a termékről
Tisztelt Vásárló! Köszönjük, hogy minket választott a vásárlás során. Természetesen a műszaki szakértelem nem elvárás és nem is követelmény, viszont az elvárható, hogy a felkínált szaktanácsadást igénybe vegyük vagy szakembert hívjunk a megoldandó problémához. Tisztázni kell, mire van szükségem és mi az a készülék, amit az adott körülmények között a legoptimálisabban tudok alkalmazni és az elvárásaimnak is megfelelő! Tudásszintem, műszaki érzékem megfelelő e az adott termék telepítéséhez.

Amennyiben úgy vásárolok terméket, hogy nem informálódom, nem tájékozódom arról szakembertől, aki iránymutatást ad arra vonatkozóan, hogy mit is vásároljak és ezáltal valami nem megfelelően működik vagy nem azt rendeltem, amire szükségem lett volna az nem a termék hibája és nem is a webáruházunk felelőssége!

Pl. őrködő Webáruházból rendelek kamera rendszert, biztonsági kamerát, kaputelefont (MKT, EVKT stb. lakáskészüléket) úgy írok véleményt, hogy korábban nem szereltem még kamerarendszert, kamerát, kaputelefont stb. és nem is azt a típust rendeltem, ami számomra a legmegfelelőbb! Nehezen ment a beszerelés, nem is azt raktam be, amit kellet volna, műszaki segítséget sem kértem a rendelés előtt a webáruháztól, vagy szakembertől és arra a megállapításra jutottam, hogy a termék az nem felel meg a forgalmazásra és azt senkinek nem javaslom, ajánlom, mert tulajdonképpen én nem jártam el körültekintően, de a termék és a webáruház a felelős!
MŰSZAKI SEGÍTSÉG: HÉTFŐ-PÉNTEK 10-18 ÓRÁIG 06703121617 SZÁMOM!
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről