Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
ELÉRHETŐSÉGÜNK

Kapcsolat, műszaki segítség 

Tel: 0620 379-2733

orkodowebaruhaz@gmail.com

Kategóriák
Partnereink
Látogató számláló
3
1
6
7
0
1
6
Fizetési megoldás

Termékek


100 ledes mozgásérzékelős napelemes fali lámpa SGL-100
100 ledes mozgásérzékelős napelemes fali lámpa SGL-100

100 ledes mozgásérzékelős napelemes fali lámpa SGL-100

 

 

A szolár mozgásérzékelős napelemes fali lámpa a a Nap energiáját hasznosítva működik, így az egyszeri beszerzési költségen kívül teljesen költségmentes, emellett környezetbarát is. Ideális olyan helyekre, ahol nincs áram, vagy csak nehézségek (fúrás-faragás-vezetékelés) árán érhető el. Felszereléséhez nincs szükség szakemberre, csupán arra kell figyelni, hogy olyan helyre tegyük, ahol a napelemet bőségesen éri a napfény. Az akkumulátor nagyjából 6 óra alatt töltődik fel, majd nagyjából 8-10 órán keresztül képes világítani.


Beépített mozgásérzékelővel rendelkezik, pontosabban a "látótérben" lévő hőmérséklet változásokra reagál, így a bokrok, fák mozgásakor nem kezd feleslegesen világítani. 120°-on, és 10 méteren belül képes észlelni a mozgást. Az alkonykapcsoló gondoskodik róla, hogy este automatikusan bekapcsoljon, nappal pedig kikapcsoljon a lámpa - így napközben fel tud töltődni.

 

 

Műszaki adatok:

  • Lámpa fényhatásfoka (lm/w): 300
  • Élettartam (óra): 12000
  • IP besorolás: IP65
  • Fényforrás: LED
  • Anyaga: ABS+PC
  • PIR távolság: 10 méter
  • Érzékelési szög: 120°
  • Világítási szög: 270°
  • Akkumulátor: 1800 mAh
  • Mérete: 13*9,5*5cm

Csomag tartalma:

1 db szolár mozgásérzékelős napelemes fali lámpa

csavarok, tiplik


Vélemény írása a termékről
Tisztelt Vásárló! Köszönjük, hogy minket választott a vásárlás során. Természetesen a műszaki szakértelem nem elvárás és nem is követelmény, viszont az elvárható, hogy a felkínált szaktanácsadást igénybe vegyük vagy szakembert hívjunk a megoldandó problémához. Tisztázni kell, mire van szükségem és mi az a készülék, amit az adott körülmények között a legoptimálisabban tudok alkalmazni és az elvárásaimnak is megfelelő! Tudásszintem, műszaki érzékem megfelelő e az adott termék telepítéséhez.

Amennyiben úgy vásárolok terméket, hogy nem informálódom, nem tájékozódom arról szakembertől, aki iránymutatást ad arra vonatkozóan, hogy mit is vásároljak és ezáltal valami nem megfelelően működik vagy nem azt rendeltem, amire szükségem lett volna az nem a termék hibája és nem is a webáruházunk felelőssége!

Pl. őrködő Webáruházból rendelek kamera rendszert, biztonsági kamerát, kaputelefont (MKT, EVKT stb. lakáskészüléket) úgy írok véleményt, hogy korábban nem szereltem még kamerarendszert, kamerát, kaputelefont stb. és nem is azt a típust rendeltem, ami számomra a legmegfelelőbb! Nehezen ment a beszerelés, nem is azt raktam be, amit kellet volna, műszaki segítséget sem kértem a rendelés előtt a webáruháztól, vagy szakembertől és arra a megállapításra jutottam, hogy a termék az nem felel meg a forgalmazásra és azt senkinek nem javaslom, ajánlom, mert tulajdonképpen én nem jártam el körültekintően, de a termék és a webáruház a felelős!
MŰSZAKI SEGÍTSÉG: HÉTFŐ-PÉNTEK 10-18 ÓRÁIG 06703121617 SZÁMOM!
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről