Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
ELÉRHETŐSÉGÜNK

BOLTUNK

1078 Budapest VII ker. István utca 41-43

 Bolt Tel: 061 794-3775 

   Műszaki segítség:       0620 379-2733 

Boltunk hétfő-péntek 10-18 óráig nyitva Szombat-Vasárnap ZÁRVA!

Partnereink
Látogató számláló
2
8
5
3
3
5
8

Termékek


Woox R9045 wifis akkumulátoros kamera 2MP felbontás
Woox R9045 wifis akkumulátoros kamera 2MP felbontás

Woox R9045 akkumulátoros wifis kamera beépített mozgásérzékelővel, kétirányú hangkapcsolattal

 

A Woox R9045 használata olyan helyiségekben ajánlott, ahol wifi hálózat elérhető, de nincs lehetőség vezetékelni, a kamera tápellátását 2 darab 18650 típusú 2600 mAh-s akkumulátor biztosítja, amelyek egy teljes feltöltéssel akár 4 hónapig is működhetnek. Egy teljes feltöltés nagyjából 2 órát vesz igénybe.
Használatához wifi kapcsolatra van szükség, így telefonján a Woox Home applikáció segítségével távolról is felügyelhető.
IP65 védettsége lehetővé teszi a kültéri használatot, szinte bármilyen időjárási körülménynek ellenáll.
Részletgazdag FullHD felbontással, és széles, 120°-os látószöggel biztosítja a teljes védelmet, éjszaka teljes sötétben nagyjából 7-10 méterre képes ellátni.
Beépített mozgás- és hangérzékeléssel rendelkezik, ezekről telefonjára riasztást küld az applikáció, hogy azonnal láthassa az eseményeket, illetve képes felvételeket is készíteni, ehhez egy microSD kártyát kell a kamerába helyezni (nem tartozék), a rögzített anyag visszajátszató az appon belül.
Hallgassa és beszéljen a "WOOX Home" alkalmazással bárhol és bármikor! Az R9045 kamera kiváló kétirányú kommunikációval rendelkezik, lehetővé téve, hogy például megkérje a futárt, hogy hagyja a csomagot a verandán, vagy segít elriasztani az esetleges betörőket.
A Woox Home applikációban lehetőség van számos okoseszköz vezérlésére, mint például nyitásérzékelő, dugalj füstjelző, wifis kaputelefon.

 

Műszaki paraméterek:
Áramellátás: 2x18650 2600mAh újratölthető akkumulátorok (tartozék)
Az akkumulátor élettartama feltöltött állapotban: körülbelül 4 hónap
Az akkumulátor teljes élettartama: 500 töltés
Felbontás: 1920x1080P
IR távolság: kb 7 méter
Látószög: 120°
Audio bemenet: Beépített mikrofon
Hangkimenet: Beépített hangszóró
Kétirányú beszéd: Igen
Mozgásérzékelés: Igen
Micro SD kártya: max. 128G (nem tartozék)
Hálózat: IEEE 802.11 b/g/n 2,4 GHz Wi-Fi
Védettség: IP65
Üzemi hőmérséklet: -20℃ +55℃
Üzemi páratartalom: 10%-95%RH, nincs páralecsapódás
Mérete: 115x95x64mm
Max. Átviteli teljesítmény: 16,35 dBm


Vélemény írása a termékről
Tisztelt Vásárló! Köszönjük, hogy minket választott a vásárlás során. Természetesen a műszaki szakértelem nem elvárás és nem is követelmény, viszont az elvárható, hogy a felkínált szaktanácsadást igénybe vegyük vagy szakembert hívjunk a megoldandó problémához. Tisztázni kell, mire van szükségem és mi az a készülék, amit az adott körülmények között a legoptimálisabban tudok alkalmazni és az elvárásaimnak is megfelelő! Tudásszintem, műszaki érzékem megfelelő e az adott termék telepítéséhez.

Amennyiben úgy vásárolok terméket, hogy nem informálódom, nem tájékozódom arról szakembertől, aki iránymutatást ad arra vonatkozóan, hogy mit is vásároljak és ezáltal valami nem megfelelően működik vagy nem azt rendeltem, amire szükségem lett volna az nem a termék hibája és nem is a webáruházunk felelőssége!

Pl. őrködő Webáruházból rendelek kamera rendszert, biztonsági kamerát, kaputelefont (MKT, EVKT stb. lakáskészüléket) úgy írok véleményt, hogy korábban nem szereltem még kamerarendszert, kamerát, kaputelefont stb. és nem is azt a típust rendeltem, ami számomra a legmegfelelőbb! Nehezen ment a beszerelés, nem is azt raktam be, amit kellet volna, műszaki segítséget sem kértem a rendelés előtt a webáruháztól, vagy szakembertől és arra a megállapításra jutottam, hogy a termék az nem felel meg a forgalmazásra és azt senkinek nem javaslom, ajánlom, mert tulajdonképpen én nem jártam el körültekintően, de a termék és a webáruház a felelős!
MŰSZAKI SEGÍTSÉG: HÉTFŐ-PÉNTEK 10-18 ÓRÁIG 06703121617 SZÁMOM!
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről