Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
ELÉRHETŐSÉGÜNK

BOLTUNK

1078 Budapest VII ker. István utca 41-43

Nyitva: Hétfő-Péntek 10-18-ig szombat-vasárnap ZÁRVA!

Tel: 061 794-3775

Műszaki: 0620 379-2733

Partnereink
Látogató számláló
3
0
3
4
8
1
1

Termékek


Woox R9044 Wifis kültéri kamera kétirányú hangkapcsolattal 2 MP felbontás
Woox R9044 Wifis kültéri kamera kétirányú hangkapcsolattal 2 MP felbontás

Woox R9044 Wifis kültéri kamera kétirányú hangkapcsolattal 2 MP felbontás

 

A Woox R9044 kamera segítségével biztonságban tarthatja otthonát, üzletét, nyaralóját, és könnyedén szemmel tarthatja, ugyanis okostelefonos applikáción figyelheti az élőképet, és a készített felvételeket.
Használatához folyamatos áramellátásra, és internetkapcsolatra van szükség, a csatlakozás lehet vezetékes - ekkor egy RJ45-ös kábbellel kell csatlakoztatni a kamerárt a routerhez, vagy vezeték nélküli, ekkor wifin keresztül történik a kapcsolat.
Az IP65 tanúsítvány ideálissá teszi az R9044-et kültéri használatra a folyamatosan változó kültéri környezetben, esőtől és napsütéstől függetlenül.
Kiváló 2 MP felbontású, és széles, 104°-os képet ad, éjszaka koromsötétben nagyjából 10 méterre képes ellátni.
A kétirányú hangkapcsolatnak köszönhetően nem csak hallhatja, hanem beszélhet is a kamera környezetében lévő személyekhez - így akár elriaszthat egy esetleges betörőt.
Az R9044 mozgásérzékelővel és hangérzékelővel is rendelkezik, bármilyen aktivitásnál az applikáció azonnal értesítést küld telefonjára, illetve bekapcsolja a rögzítést.
A felvételek mentése történhet egy behelyezett, maximum 128Gb-os microSD kártyára (nem tartozék) történhet, vagy felhőtárhelyre - ez fizetős szolgáltatásnak minősül.


A "Woox Home" applikáció több okos eszköz vezérlésére is képes, hozzáadhat például riasztórendszert, wifis kaputelefont, mozgásérzékelőt, elosztót, számkódos ajtózárat is.

 

 

Műszaki adatok:
Tápellátás: DC 5V/1A (tápegység tartozék)
Felbontás: 1920x1080P
IR éjjelátó távolság: kb. 10 méter
Látószög: 104°
Audio bemenet: Beépített mikrofon
Hangkimenet: Beépített hangszóró
Kétirányú beszéd: támogatott
Mozgásérzékelés: támogatott
Micro SD kártya: max. 128G (nem tartozék)
Hálózat: 2,4 GHz-es Wi-Fi és RJ45 10/100M
Vízálló: IP65
Üzemi hőmérséklet: -20℃ +50℃
Üzemi páratartalom: 10%-95%RH, nincs páralecsapódás
Mérete: 68x68x119mm
Maximális átviteli teljesítmény: 17,9 dBm

Csomag tartalma:

1 db R9044 Wifi kamera

1 db 5VDC adapter

1 db USB-DC töltőkábel

csavarok, tiplik

 


Vélemény írása a termékről
Tisztelt Vásárló! Köszönjük, hogy minket választott a vásárlás során. Természetesen a műszaki szakértelem nem elvárás és nem is követelmény, viszont az elvárható, hogy a felkínált szaktanácsadást igénybe vegyük vagy szakembert hívjunk a megoldandó problémához. Tisztázni kell, mire van szükségem és mi az a készülék, amit az adott körülmények között a legoptimálisabban tudok alkalmazni és az elvárásaimnak is megfelelő! Tudásszintem, műszaki érzékem megfelelő e az adott termék telepítéséhez.

Amennyiben úgy vásárolok terméket, hogy nem informálódom, nem tájékozódom arról szakembertől, aki iránymutatást ad arra vonatkozóan, hogy mit is vásároljak és ezáltal valami nem megfelelően működik vagy nem azt rendeltem, amire szükségem lett volna az nem a termék hibája és nem is a webáruházunk felelőssége!

Pl. őrködő Webáruházból rendelek kamera rendszert, biztonsági kamerát, kaputelefont (MKT, EVKT stb. lakáskészüléket) úgy írok véleményt, hogy korábban nem szereltem még kamerarendszert, kamerát, kaputelefont stb. és nem is azt a típust rendeltem, ami számomra a legmegfelelőbb! Nehezen ment a beszerelés, nem is azt raktam be, amit kellet volna, műszaki segítséget sem kértem a rendelés előtt a webáruháztól, vagy szakembertől és arra a megállapításra jutottam, hogy a termék az nem felel meg a forgalmazásra és azt senkinek nem javaslom, ajánlom, mert tulajdonképpen én nem jártam el körültekintően, de a termék és a webáruház a felelős!
MŰSZAKI SEGÍTSÉG: HÉTFŐ-PÉNTEK 10-18 ÓRÁIG 06703121617 SZÁMOM!
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről