Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
ELÉRHETŐSÉGÜNK

BOLTUNK

1078 Budapest VII ker. István utca 41-43

Nyitva: Hétfő-Péntek 10-18-ig szombat-vasárnap ZÁRVA!

Tel: 061 794-3775

Műszaki: 0620 379-2733

Kategóriák
Partnereink
Látogató számláló
2
9
9
5
7
2
6

Termékek


Woox R7073 Pro vezeték nélküli okos wifi riasztórendszer
Woox R7073 Pro vezeték nélküli okos wifi riasztórendszer

Woox R7073 Pro vezeték nélküli komplett wifis riasztórendszer

 

 

A Woox riasztó szett megfelelő választás otthonunk azonnali felügyelet alá helyezésének. Kis műszaki érzékkel könnyedén üzembe helyezhető, a Mini Hubnak, és a beltéri szirénának van csupán áramellátásra szüksége, a többi eszköz elemmel működik, mely a Zigbee protokollnak köszönhetően rendkívül kis energiafelhasználással jár.


Folyamatos betekintést és felügyeletet biztosít, ugyanis az egész rendszer okostelefonos applikáción keresztül működik, a Woox Home alkalmazással létrehozhatunk szabályokat, hogy melyik eszköz mikor működjön mikor ne, és különböző funkciókat aktiválhatunk.
Az összes eseményről és riasztásról Push értesítés érkezik a telefonra, így semmiről sem maradhatunk le!


A csomag mindent tartalmaz amivel bebiztosíthatja otthonát ugyanis a dobozban megtalálható egy központi hub, egy mozgásérzékelő, egy füstérzékelő, egy nyitásérzékelő, egy páratartalom- és hőmérséklet érzékelő, egy beltéri sziréna, egy vészhívó és egy távirányító.
Igény esetén a kiegészítőkből több darab is vásárolható, vagy egyéb eszközökkel is bővíthető a rendszer mint például kamera, wifis kaputelefon, vezérelhető dugalj.

Az eszközök hanggal is vezérelhetőek a Google Assistant és az Amazon Alexa segítségével.

 

 

 

 

A csomag tartalma:
1 x R7070 Smart Zigbee Központi Hub
1 x R7056 Smart Zigbee Mozgásérzékelő
1 x R7049 Smart Zigbee Füstjelző
1 x R7047 Smart Zigbee Ajtó/Ablak Nyitásérzékelő
1 x R7048 Smart Zigbee Páratartalom- és Hőmérséklet-érzékelő
1 x R7051 Smart Zigbee Beltéri Sziréna
1 x R7052 Smart Zigbee Vészhívó
1 x R7054 Smart Zigbee Távirányító


Vélemény írása a termékről
Tisztelt Vásárló! Köszönjük, hogy minket választott a vásárlás során. Természetesen a műszaki szakértelem nem elvárás és nem is követelmény, viszont az elvárható, hogy a felkínált szaktanácsadást igénybe vegyük vagy szakembert hívjunk a megoldandó problémához. Tisztázni kell, mire van szükségem és mi az a készülék, amit az adott körülmények között a legoptimálisabban tudok alkalmazni és az elvárásaimnak is megfelelő! Tudásszintem, műszaki érzékem megfelelő e az adott termék telepítéséhez.

Amennyiben úgy vásárolok terméket, hogy nem informálódom, nem tájékozódom arról szakembertől, aki iránymutatást ad arra vonatkozóan, hogy mit is vásároljak és ezáltal valami nem megfelelően működik vagy nem azt rendeltem, amire szükségem lett volna az nem a termék hibája és nem is a webáruházunk felelőssége!

Pl. őrködő Webáruházból rendelek kamera rendszert, biztonsági kamerát, kaputelefont (MKT, EVKT stb. lakáskészüléket) úgy írok véleményt, hogy korábban nem szereltem még kamerarendszert, kamerát, kaputelefont stb. és nem is azt a típust rendeltem, ami számomra a legmegfelelőbb! Nehezen ment a beszerelés, nem is azt raktam be, amit kellet volna, műszaki segítséget sem kértem a rendelés előtt a webáruháztól, vagy szakembertől és arra a megállapításra jutottam, hogy a termék az nem felel meg a forgalmazásra és azt senkinek nem javaslom, ajánlom, mert tulajdonképpen én nem jártam el körültekintően, de a termék és a webáruház a felelős!
MŰSZAKI SEGÍTSÉG: HÉTFŐ-PÉNTEK 10-18 ÓRÁIG 06703121617 SZÁMOM!
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről